selam kızlar..yeni bir can sıkıntısıyla ben geldim..son pantolonumun da hakkın rahmetine kavusunca bir pantolon almak için bi kaç mağazaya girdim bi kaç ceket gömlek denedim ya bi insan hiç mi bişeyin içine sığamaz

abartmıyorum ya denediğim hiçbişey olmadı bütün pantolonlar en fazla 32 beden

mağazadaki kızlar da incecik...yandaki kabinlerdekilr giyip giyip çıkıyo her şeyi..içim eridi valla..nefret ediyorum bu yüzden kıyafet almaya çıkmaya..ve asıl sorunn iki hafta sonra okulum açılıyo....okul kapandığı günden itibaren aralıksız her pazartesi diyete başlamaya niyetlendim başlayamadım.güyya sınıftakileri şaşırtacaktım..bıktım artıkk sibel yüzün çok güzel zayıflasan manken gibi olursun laflarından..hele bi de bi gün derste 40 kişilik sınıfın önünde çocugun biri kiloma laf ettii yerin dibine geçtim..ve sevgilim de sınıftaydı...offf offf şu anda giyecek bi tane pantolonum yok.(var da okuduğum şehirde kaldı)donsuz kaldım yani...yok mu aranızda birinin sihirli değneği beni böyle incecik yapsın
not:kilom en son bıraktığımda 92 falan dı allah bilir şimdi kaçtırr....şimdi içinizden -eee ne yapalım yani şişkoysan diyebilir hakkı var...needeni şu yarın isveç diyetine başlayacağımm buradaki yorumlarlar çok moral verio acayip gaza geliyorum o yüzden yazdım:)
okuyup vakit harcayan herkese teşekkürlerr