- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
- Konu Sahibi interiorarchitect
Yasinin genc oldugu belli
Sana birde olayin arka yuzunden bakaman icin kendi hayatimdan ornek vereyim canim
ben 39 yasindayim ve 20 yasinda bir kizim var suan calisiyor
Anne olrak icimden geldigi gibi yazicam tum hissettiklerimi
Kizim bir yildir biriyle gorusuyormus bana kendi soyledi
Ben once pek ciddiye almadim zaten kendim yeterince problemli gunler gecirdim kizimda daha cok genc oldugu icin acele etme dedim daha cok insanlar karsina cikar dedim
Ama yok israrla tanistirdi bizi
Aman rabbim cocugu gorunce sok oldum valla sinirimi belli etmeyim diye sakin durmaya calistim
O genc adam kizimdan 10 cm kucuk gayet cirkin ilkokul terk biri
Kizim ise suan anaokulu ogretmenligi yapiyor ve o genc yuzunden daha 2 yilokumasi gerekirken okulu birakti
173 boyunda cok guzel mankenleri kiskandiricak fizige sahip biri
Ailesi kalabalikmis kultur farkimiz cok hemde uc noktalarda
Yazmak istedigim cok sey var ama yazmiycam istemedim karsi ciktim cok uzuldum kizimi o adama layik goremedim
Ama kizim delirdi agladi vizladi zorla soz yuzugunu takti
Birde gorumcesi olucak dengesiz gecen telde diyorki dugun olsun bir ay sonra bebek istiyoruz acil
Anca bu kadar olur dedim kizima tuhh sana dedim hatta isinide birak evde otur artik calisma dedim
Ben onu ilkokuldan beri ozel okullarda okuttum gidip bir kiroyla evlensin diyemi
Her seyleri bana garip gelior iste kizima layik gormuyorum onlari ve bebek falan bana urkutucu geliyor belkide zamana birakmam lazim
Anneni anliyorum neler hissettigini tahmin edebiliyorum
Sana birde olayin arka yuzunden bakaman icin kendi hayatimdan ornek vereyim canim
ben 39 yasindayim ve 20 yasinda bir kizim var suan calisiyor
Anne olrak icimden geldigi gibi yazicam tum hissettiklerimi
Kizim bir yildir biriyle gorusuyormus bana kendi soyledi
Ben once pek ciddiye almadim zaten kendim yeterince problemli gunler gecirdim kizimda daha cok genc oldugu icin acele etme dedim daha cok insanlar karsina cikar dedim
Ama yok israrla tanistirdi bizi
Aman rabbim cocugu gorunce sok oldum valla sinirimi belli etmeyim diye sakin durmaya calistim
O genc adam kizimdan 10 cm kucuk gayet cirkin ilkokul terk biri
Kizim ise suan anaokulu ogretmenligi yapiyor ve o genc yuzunden daha 2 yilokumasi gerekirken okulu birakti
173 boyunda cok guzel mankenleri kiskandiricak fizige sahip biri
Ailesi kalabalikmis kultur farkimiz cok hemde uc noktalarda
Yazmak istedigim cok sey var ama yazmiycam istemedim karsi ciktim cok uzuldum kizimi o adama layik goremedim
Ama kizim delirdi agladi vizladi zorla soz yuzugunu takti
Birde gorumcesi olucak dengesiz gecen telde diyorki dugun olsun bir ay sonra bebek istiyoruz acil
Anca bu kadar olur dedim kizima tuhh sana dedim hatta isinide birak evde otur artik calisma dedim
Ben onu ilkokuldan beri ozel okullarda okuttum gidip bir kiroyla evlensin diyemi
Her seyleri bana garip gelior iste kizima layik gormuyorum onlari ve bebek falan bana urkutucu geliyor belkide zamana birakmam lazim
Anneni anliyorum neler hissettigini tahmin edebiliyorum