Hiççç itiraf ettiniz mi ? Anketli

Karşı taraftan beklemektense biz kadınlar itiraf etmeli miyiz ?

• İtiraf edilmeli

OY: 6 12,5%
  • İtiraf edilmemeli

OY: 4 8,3%
  • O seviyorsa itiraf eder zaten, sana bırakmaz

OY: 23 47,9%
  • Ben ettim, olumlu oldu, onun da bana ilgisi varmış, çekiniyormuş

OY: 7 14,6%
  • Ben ettim, olumsuz oldu

OY: 6 12,5%
  • Kesinlikle, itiraf etmeyi aklından bile geçirmeeeee

OY: 3 6,3%
  • Kesinlikleee itirafff etttttttt

OY: 4 8,3%

• Ankete Katılan
    48
bakmayın benım heyecanıma bos verin.. ne olacağı belli değil bu durumun
mutluysanız su an sorun yok Allah daim etsinn
Kız gençliğimi özledim diyorum..her ask bıgun bıtıyor..kocamla bende o rutıne gırdık nıhayetınde..şimdi senin kıpır kıpır olman bile beni mutlu etti:))

Kız gençliğimi özledim diyorum..her ask bıgun bıtıyor..kocamla bende o rutıne gırdık nıhayetınde..şimdi senin kıpır kıpır olman bile beni mutlu etti:))
teşekkür ederim sağ olunn.. ayy belkı ben de ileride onunla evlenirsem burada böyle konu açanlara yorum atarım

Hahahaaa deli yaaa....Dun gece facebokunu optumde yattim moduna girmissin.
haha görmeniz lazım... bir de diyorum şu şarkıyı dinleyeyim.. ha diyorum şu da iyi gider.. şunu da dinleyeyim öyle kapatırım fotografı falan..

ama ileride onunla başlayıp devam edecek olursam söylemem ona bu hallerimi...
cool takılırım.... tek sizlere söyledimm

Anketi hazırlarken

O seviyorsa itiraf eder zaten, sana bırakmaz şıkkının daha cok oy alacağını tahmin ediyordum
Dediğim gibi de oldu.. bakalım ne yaparım.........

kızlaaarr şarkı dinleyip fotoğrafına bakmalara devamm ne olacak bu halim..
okullar açılsa daaa atağa geçsemmmmmmmm

2 yıldır platoniği olduğum kişiye itirf ettim.Duygularım karşılıksızmış ama pişman değilim en azından umudum yok artık...Olumlu yanı; kendini kandırmıyorsun belki seviyordur diye.Olumsuz yanı; ilk anda çok incitiyor seni.Tabi karşındakinin tepkiside çok önemli.Benimkisi Allah'tan iyi biriymiş de düzgünce cevap vermişti bana.Ben doğru düzgün ağlayamadım bile bu sebepten içimdekiler öfkeye dönüştü ve agrasifleştim.Yani bu şekilde yansıdı dışarıya kırgınlığım.Bunu anlatıyorum çünkü kendini yoklamalısın''olumusuz cevaba hazır mıyım?''diye.Sence o da senden hoşlanıyor mu??

öncelikleeee cok teşekkür ediyorum, cok yararlı oldu yorumun tam da istediğim gibi...
sınıf ortamı mıydı, iş ortamı mı ?
senin ona teklifini başkalarına söyledi mi, yaydı mı yani ?
............olumsuz cevaba hazır değilim.. kendimi cok cok cok kötü hissederim....... onun yüzüne bakabileceğimi de sanmıyorum olumsuz cevap sonrası ( sonuçta sınıf arkadaşım ve yüz yüze bakıyoruz hep.. arkadaş olma sansımı bile yitiririm gibi geliyor..
hıc muhabbetımız olmadığı ıcın hoşlandığını da düşünmüyorum
gerçi muhabbetımız olmamasına karsın o hoşlanmış olsa bile anlardım herhalde. bilmiyorum kı
okullar açılsın ılk ona dıkkat edecegım bakalım hoşlanma belirtileri var mı

önemli değil canım, yardımcı olabilirsem ne mutu bana Ben hislerimin karşılıksız olduğunun farkındaydım ama içimde ki umut beni rahatsız ediyordu.Bir nevi kalbimi susturmak için yaptım.Ve iyiki de yapmışım...Dediğim gibi ben hislerimin karşılıksız olduğunu bildiğim için kendimi olumsuz cevaba iyi hazırlamıştım belki de bundan dolayı yıkılmadım.Hamd olsun...Eğer hislerinin karşılıksız olduğunun farkındaysan ve olumsuz cevaba hazır değilsen öncelikle kendini hazırlamalısın.Yoksa red cevabı aldıktan sonra çok yıkılabilirsin(Allah korusun).Yalnız öyle bir konuşuyorum ki sanki hiç umut yokmuş gibi.Hislerin karşılıksız gibi demişsin peki sen o senin hislerinden haberdar mı?Yani ondan hoşlandığını hissettirdin mi ona?Eğer cevabın hayırsa önce hhislerini davranışlarınla belli edip tepkilerini yorumlaman daha iyi olur bence.Yani açılmak son aşama olmalı.En azından benim için.Çünkü bende erkeklerden beklerim açılma işlerini ama benim amacım daha öncede dediğim gibi kalbimi susturup, içimdeki umudu öldürmekti.Bu arada benimkisi okul ortamındaydı.Aynı yaşta değiliz.Benden 1 yaş büyük.Ve evet arkadaşlarına söylemiş olacak ki arkadaşları bana bakıyorlar.Ve bir olumsuz tarafı da söyleyeyim, sürekli karşılaşmak zorunda olmak.Biz sadece aynı koridorda olmamıza rağmen çok karşılaşıyoruz.Ve yıkılmasamda zor geliyor inan.Siz birde aynı sınıftasınız...

çok yapıcı yorumların var tekrar çookkkkk teşekkür ediyorum
O benim hislerimden hiç mi hiç haberdar değildir. Çünkü dönemin sonunda tak diye asık oldum sankı ona. Yani belli edecek zamanım yoktu. Hoslandıgımı anladığım andan ıtıbaren 2-3 kere görmüşümdür onu. Dönem boyu onda da herhangi bir hoşlanma belirtisi görmedim. Belki o aklımda olmadığından, belki de gerçekten hoşlanmadığından. Ben bir de hoşlanıp belli edemeyen cinstenim. Hani o da mı acaba hoşlanıyor da belli edemiyor gibisinden kendimi umuda bağlayabilirim. Ki yaşamış olmandan ötürü beni çok iyi anlarsın bu durumda. Umut bağlamak, bir belirsizlik içinde olmak yorar ınsanı.
Ben de erkeklerden bekliyorum hep açılma işlerini.. Şu an açılmak yok aklımda dediğin gibi önce hoşlandığımı belli etmeye calısacagım, bakalım o ne tepki verecek. Gerçi tepkisiz kalırsa açılmamın da bir anlamı olmaz ama bilemiyorum kı, aynı sınıfta olmak çok zor çok ((

iltifatın için teşekkür ederimm Madem hislerinden haberdar değil, seninde dediğin gibi ilk yapman gereken; hislerini belli etmen.Biliyor musun benziyoruz aslında.Bende belli edemezdim çünkü yüzüne bakamazdım asla.Donup kalırdım onu görünce.Hala da aynıyım gerçi...O da 4 5 ay anlamadı ta ki kız arkadaşı olana kadar.Biz kızlar hisler konusunda çok farklıyız erkeklerden.Dediğim gibi kız arkadaşı anladıktan sonra anlamıştı o da...Ya tepkisiz kalırsa demişsin ama bence böyle bir ihtimal yok çünkü aynı sınıftasınız sen ona yakın davranırken onun sana soğuk davranması bir işaret olur mesela.Yani illaki anlarsın.Sonuçta sende bir kızsınVe evet dediğin gibi umt gerçekten çok yoruyor insanı...Bu arada kaç yaşındasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…