- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- 88
- Konu Sahibi sempatiksayilir
-
hiç de umursamadım bu arada senin yaş kaç . ya düşün arkadaş grubunun hepsiyle tanıştım o benim tüm arkadaş grubumla tanıştı ama biz tanışamamaıştık bir kaç kez yan yan bile geldik ama tanıştırmıyo kimse ahahdenk gelememiş... demek ki hayırlısı böyleymiş :).. ama sahte faceden anladığı kötü olmus
ayyyyyyyyyyyyyy yaşımı kaç sandınızzzzz kaçım sizceresmine bakıp 2-3 sarkı dinleyebiliyorsun demekçok tatlısın sen ya
senin yaşındakilerin öğretmeniyim, hepinizi çok iyi tanıyorum, kendini derslerine ver diyip öğretmenlik yapmayacağım burda ama bence itiraf etme bu işi erkeklere bırakmak lazım ha bunu geri kafalılığımdan söylemiyorum, öyle olunca nedense daha değerli oluyorsun, adil değil, hoş değil ama gercek
direkt onunla muhabbet kurmaya calıssam nasıl olur pekı ? ben hiç arkadaşlarını işin içine katmamıştım bu sefer arkadaşları yanlış anlamasınCanım önce arkadaş olmaya çalış ne bilim ortamına gir. Samimi olduğu arkadaşlarıyla bağlantı kur. Biraz bekle bakalım sana ilgisi varmı ya da potansiyel var mı .Sonra ona göre belli et bakışlarınla konuşmalarınla falan işte.
o işin zor kısmı ben msn den konuşmuştumben o söyleme ortamını bile nasıl oluşturabilirim bilmiyorum o derece tecrübesizim bu konularda
nasıl bir ortamda söyleyebilirim ? eğer söylemeye karar verirsem
Ben etmiştim üni de şimdi düşününce güldüm kendime. Sonuç mu totosu acayip kalkmıştı.
aaaa gerçekten tuhaf olmuss tanıştırmamaları falan bu arada 21 yasındayımhiç de umursamadım bu arada senin yaş kaç . ya düşün arkadaş grubunun hepsiyle tanıştım o benim tüm arkadaş grubumla tanıştı ama biz tanışamamaıştık bir kaç kez yan yan bile geldik ama tanıştırmıyo kimse ahah
ben de yüzüne söylemek isterdimo işin zor kısmı ben msn den konuşmuştum
ama şu var eskisi gibi olmayacak :) direk söleme bakış derim :) denk gelmedi bi de benim salaklığım :)aaaa gerçekten tuhaf olmuss tanıştırmamaları falan bu arada 21 yasındayım
direkt onunla muhabbet kurmaya calıssam nasıl olur pekı ? ben hiç arkadaşlarını işin içine katmamıştım bu sefer arkadaşları yanlış anlamasıngenelde erkeklerle takılıyor cok dikkat etmedim kızlarla da konuştuğu oluyor da geneli erkeklerle, bu iyi bir durum aslındaa sonrası olursa
aynen öylee.. ondan korkuyorumErkek milleti kendilerini bulunmaz hint kumaşı saniolar tercih edildiklerinde
aynen öylee.. ondan korkuyorumgerçi biz kızlar da oyleyiz ama
nereden buldum face hesabını.. fotoğrafı da herkese açık yapmış .. açıp açıp sarkılar dinliyorum ondan gözlerimi ayırmadan ne olacak bu halim bilmem
damdan düşer gibiDirekt damdan düşer gibi olmaz. Ne bilim not alışverişi falan yap ortak dersiniz varmış dersle ilgili soru sor sonra arkadaş falan olun faceye ekle falan işte sonra belli et. Kız benim zamanımda face yoktu şimdi aklıma geldi faceden yazış falan.
ama burada itiraf edenlerin görüşlerini almak için konu açtım, soru cevap ilerliyor, şahıs aynı olunca konu da benzeşiyorErkeklerin daha fena kalkio canm . Bak bu actgin konuda konu tekrarina girio kapanirsa sasirma
Üniversiteden tanışıyorduk. Evet bana ilgisi vardı ama mıymıntılığından uzatıyorduayyy ne kadar güzelllllllllll masalllahhh
peki nereden tanışıyordunuz, hiç ilgisi var mıydı size ? O neden önce davranmamış , cok soru soruyorum kusura bakmayın
damdan düşer gibi
notları hep kırtasiyeden alırız, ne bana soruyorsun gıt kırtasiyeden al deyiverirse
hele bir tanışayım da face isine sonra bakacağım
süper süper... hiç haberi de olmuyor hemhahaha çok fenasınız
ama burada itiraf edenlerin görüşlerini almak için konu açtım, soru cevap ilerliyor, şahıs aynı olunca konu da benzeşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?