- 26 Nisan 2014
- 418
- 73
- 38
- Konu Sahibi sempatiksayilir
-
Biraz daha açabilir misiniz .. olumluyken karsı taraf neden sizden önce davranmamış ?ettim olmlu olduğu da oldu olumsuz olduğu da . aşk bu ne olacağı belli olmaz ve ölümlü dünya 1 saniye sonrası belli değil
Olumlu olmadı mı yani... Ne gibi davranışlar gösterdi peki sonra, pişman mısınız ?Ben etmiştim üni de şimdi düşününce güldüm kendime. Sonuç mu totosu acayip kalkmıştı.
Bastaki iki cumlen beni guldurdu.ah genclikkk ne guzel :)Ayyy arkadaşlar ben deli divane aşık oldum.. Fotografına bakarak 3-4 şarkı dinleyebiliyorum...
Hiç beklemezdim böyle aşık olacağımı.. Aslında kızların ıtıraf etmesı taraftarı olmadım hiç.. Ama böyle deli divane de asık olmadım.. Okul açılınca ne yaparım bilmiyorum, karşısına geçip heyecandan bayılmazsam iyidir..
Aranızda itiraf eden var mı, sonuç ne oldu, itiraf eden taraf olmanın + ları - leri neydi ?
Pişman mısınız ? Lütfen samimiyetinizle söyleyin pişmansanız pişmanım deyin ben de etmeyeyim.. Yani şu an tak diye itiraf ederim demiyorum ama fikirlerinizi almak istedim
Anket de ekledim, ankete görüşünüzü bildirdikten sonra sebebini, neden öyle düşündüğünüzü de yazabilir misiniz ? Teşekkür ederim ..
Olumlu olmadı mı yani... Ne gibi davranışlar gösterdi peki sonra, pişman mısınız ?
ayyy ne kadar güzelllllllllll masalllahhhBen ettim. Daha önce başka bir konuda da yazmıştım; hiç öyle "Ayh çok çekiniyorum ya.s.s" tripleri çekemem karşımda. Olacaksa olur, olmayacaksa olmaz. Nitekim ben söyledim onunla ilgilendiğimi, şimdi nişanlıyız.
olumsuz olursa işin işinden sıyrılmam da kolay olur bu şekildeAşığım fln olayına kesinlikle girme ama ilgini belli et.
Olursa olur olmazsa kafanda kurup zamanını harcamamış olursun.
sınıf arkadaşım ortak derslerimiz var, yakın değiliz hiç mi hiç muhabbetimiz olmadıEger karsindaki kisininde sana ilgisi varsa et bence zaten kendini belli eder yakin misiniz ?
nereden buldum face hesabını.. fotoğrafı da herkese açık yapmış .. açıp açıp sarkılar dinliyorum ondan gözlerimi ayırmadan ne olacak bu halim bilmemBastaki iki cumlen beni guldurdu.ah genclikkk ne guzel :)
kaç yaşındaydınız o zamanlar, su an kac yasındasınız,Olumlu olmadı çünkü ben itiraf ettikten sonra pişman olmuştum görüştüğü biri varmış sonradan öğrendim sonra görüşmedim falan. Ama o herkese anlatmış limonlupasta benden hoşlanıyor falan diye bi de nerde görse yanıma gelirdi falan hemen. Şimdi düşününce komik geldi. şu an pişman değilim çünkü unuttum senin konuyu okuyunca aklıma geldi.
aaa cok değişik olmuş sizinki....itiraf ettim karşı taraf tanımak istedi ama benim onu tanıyasım yoktu denegesiz bi dönemdi :)
karekterliyse erkekler o kadar da büyütmüyor bu durumu
bu konudaki hayat felsefem bu sekilde aslında .. beni onaylamış oldunuzİlgisini o belli etsin sen bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?