• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiççç itiraf ettiniz mi ? Anketli

Karşı taraftan beklemektense biz kadınlar itiraf etmeli miyiz ?

• İtiraf edilmeli

OY: 6 12,5%
  • İtiraf edilmemeli

OY: 4 8,3%
  • O seviyorsa itiraf eder zaten, sana bırakmaz

OY: 23 47,9%
  • Ben ettim, olumlu oldu, onun da bana ilgisi varmış, çekiniyormuş

OY: 7 14,6%
  • Ben ettim, olumsuz oldu

OY: 6 12,5%
  • Kesinlikle, itiraf etmeyi aklından bile geçirmeeeee

OY: 3 6,3%
  • Kesinlikleee itirafff etttttttt

OY: 4 8,3%

• Ankete Katılan
    48
Hiiiiiii en güzel zamanlar bunlar..canına tak edene kadar ıtıraf etme..
Cunku ıtıraf edınce herşey bıtcek.
Birlikte olsan bıle hiçbir zaman bu etki olçıcak sende..
Aayyy platonik aşk ozlemı duydum aşırı:)
aynen ya bi çıkıp aşık olasım geldi ya :)

Hiiiiiii en güzel zamanlar bunlar..canına tak edene kadar ıtıraf etme..
Cunku ıtıraf edınce herşey bıtcek.
Birlikte olsan bıle hiçbir zaman bu etki olçıcak sende..
Aayyy platonik aşk ozlemı duydum aşırı:)
tamammm işte bu süper... canına tak edene kadar itiraf etmeyeceğim.. peki o gelip sorarsa senın derdın ne dıye.. ne diyeyim :rolleyes: sensin diyeyim mi :rolleyes:

Üniversiteden tanışıyorduk. Evet bana ilgisi vardı ama mıymıntılığından uzatıyordu:KK53: O ona evet demeyeceğimi düşünüyormuş; "Sen söylemesen yıllarca cesaret edemeyebilirdim" demişti.
ooooo.. yıllarca cesaret edememek... demek ki her insan bir değilmişo_Oo_O

tamammm işte bu süper... canına tak edene kadar itiraf etmeyeceğim.. peki o gelip sorarsa senın derdın ne dıye.. ne diyeyim :rolleyes: sensin diyeyim mi :rolleyes:
Ben öyle kızlar ıtıraf etmemeli taayfasından değilim..aşıksan arkasında durcan..gerekırse sen ıtıraf etcen..hem oylesı kadını daha guclu yapar bence..tuttugunu koparan,savascı bi amazon olursun onun gözünde:D önce doya doya platonık askını yasa..yeri gelince çekinmeden konuş..devir degıstı artık..yok öyle kadının pesinde kosan erkekler eskisi gibi..

Ben öyle kızlar ıtıraf etmemeli taayfasından değilim..aşıksan arkasında durcan..gerekırse sen ıtıraf etcen..hem oylesı kadını daha guclu yapar bence..tuttugunu koparan,savascı bi amazon olursun onun gözünde:D önce doya doya platonık askını yasa..yeri gelince çekinmeden konuş..devir degıstı artık..yok öyle kadının pesinde kosan erkekler eskisi gibi..
not alıyorum bunları aklıma.. hele bir okul açılsın da tutmayın benı :KK76: :):)

Valla bekar olsam da ben ıtıraf etsem keşke..daha heyecanlı aaaayyyy:)

Back
X