- 26 Nisan 2014
- 418
- 73
- 38
- Konu Sahibi sempatiksayilir
tamamİşte tanışınca facene ekle zaten ilgisi varsa sana yazar .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamamİşte tanışınca facene ekle zaten ilgisi varsa sana yazar .
aynen ya bi çıkıp aşık olasım geldi ya :)Hiiiiiii en güzel zamanlar bunlar..canına tak edene kadar ıtıraf etme..
Cunku ıtıraf edınce herşey bıtcek.
Birlikte olsan bıle hiçbir zaman bu etki olçıcak sende..
Aayyy platonik aşk ozlemı duydum aşırı:)
ayyy cok üzülürüm artıkk bu da kapanırsaBilemem orasi tam belki kapanmaz . Sdece hazrlikli ol
heheeeaynen ya bi çıkıp aşık olasım geldi ya :)
tamammm işte bu süper... canına tak edene kadar itiraf etmeyeceğim.. peki o gelip sorarsa senın derdın ne dıye.. ne diyeyimHiiiiiii en güzel zamanlar bunlar..canına tak edene kadar ıtıraf etme..
Cunku ıtıraf edınce herşey bıtcek.
Birlikte olsan bıle hiçbir zaman bu etki olçıcak sende..
Aayyy platonik aşk ozlemı duydum aşırı:)
ooooo.. yıllarca cesaret edememek... demek ki her insan bir değilmişÜniversiteden tanışıyorduk. Evet bana ilgisi vardı ama mıymıntılığından uzatıyorduO ona evet demeyeceğimi düşünüyormuş; "Sen söylemesen yıllarca cesaret edemeyebilirdim" demişti.
kesinlikle dogruu resmen kaşınıyorum![]()
inşallah...Ama harika biside
Offf sevsen ayri sevmesen ayri canm ya ins hyrlisi olur
inşallah...
hem harika hem kötü. bilemedim![]()
okul falan demişsiniz ya lise öğrencisi sandım, değil mi :)ayyyyyyyyyyyyyy yaşımı kaç sandınızzzzz kaçım sizce
kesinlikle benım düşüncem de bu sekilde ama sizlerin de fikirlerinizi almak istedim![]()
Ben öyle kızlar ıtıraf etmemeli taayfasından değilim..aşıksan arkasında durcan..gerekırse sen ıtıraf etcen..hem oylesı kadını daha guclu yapar bence..tuttugunu koparan,savascı bi amazon olursun onun gözündetamammm işte bu süper... canına tak edene kadar itiraf etmeyeceğim.. peki o gelip sorarsa senın derdın ne dıye.. ne diyeyimsensin diyeyim mi
![]()
öyle tabi ki... ınsallah adam gıbı bırıdır
Adam gbi birine düşersen süper düşmezsen geçmiş olsun bacim
uzun sredir kalp amayınca canım heycanın iyi geldi :)heheeeo kadar mı güzel bahsedıyorum ondan
![]()
yok üniversite... hem de 3.sınıf..okul falan demişsiniz ya lise öğrencisi sandım, değil mi :)
not alıyorum bunları aklıma.. hele bir okul açılsın da tutmayın benıBen öyle kızlar ıtıraf etmemeli taayfasından değilim..aşıksan arkasında durcan..gerekırse sen ıtıraf etcen..hem oylesı kadını daha guclu yapar bence..tuttugunu koparan,savascı bi amazon olursun onun gözündeönce doya doya platonık askını yasa..yeri gelince çekinmeden konuş..devir degıstı artık..yok öyle kadının pesinde kosan erkekler eskisi gibi..
uzun sredir kalp amayınca canım heycanın iyi geldi :)