• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hıçkıra hıçkıra ağlayasım var :(

sevgilimle aynı semtte oturan bi kız var . sürekli kendini bana gösterme çabalarında o burdayken halasının nişanına gitti tabi o kızda davetli olduğu için oda ordaymış . bi anda sevgilime sarılıp(bizim daha öyle sarılıpta çekilmiş bi fotomuz yok) foto çekmiş bunu face atmıştı bende gördüm kıza ulaşıp kaldır dedim . kaldırdı ama akşamısı inst.attı ki bizim çok kötü tartıştığımızı bildiği halde bu ve bunun gibi şeyler . şimdi bende sürekli acaba bu kız arıyomu onu.gidiyomu onlara gibi şeyler düşünmeye başladım atamıyorum kafamdan :KK43:
sevgilinin tutumu nasıl o kıza karşı?

Benim taktik iyi olabilir aslında tam psikopatça ve tam atışla noktasında :KK62:
Şırfıntıı :KK62:

Canım sevgilinle bu konuyu konuştun mu?
Evet konuştum . kızla karşılıklı binalarda oturduklarını o görmese bile kızın onu görecegini ve hiçbşekilde önemsemediğini söyledi .

Evet konuştum . kızla karşılıklı binalarda oturduklarını o görmese bile kızın onu görecegini ve hiçbşekilde önemsemediğini söyledi .

Peki önemsemediğini sen hissediyomusun ?
Yoksa sana lafta mı önemsemiyorum diyo ?

sevgilinin tutumu nasıl o kıza karşı?
ben o kadar şey diyorum kız için (hakaret değil) o hiç önemsemiyo bile . hatta biz foto yüzünden tartıştığımızda benim kuzenimi arayıp (ben kızı umursamıyorum benim için var yok hiç fark etmiyo ama aysn boşa sinirleniyo demiş) banada öyle diyoda YA O ZAMAN BU KIZIN DERDİ NE :KK62:

ben o kadar şey diyorum kız için (hakaret değil) o hiç önemsemiyo bile . hatta biz foto yüzünden tartıştığımızda benim kuzenimi arayıp (ben kızı umursamıyorum benim için var yok hiç fark etmiyo ama aysn boşa sinirleniyo demiş) banada öyle diyoda YA O ZAMAN BU KIZIN DERDİ NE :KK62:
şimdi kızın derdinden öte erkek arkadaşın hangi sıfatla onunla o kadar samimi resim çektirmiş?
bunu anlarsam bir yorum yapacağım.

Karşınızdaki adama güveniyorsanız gerisi teferruattır.

Güvenmiyorsanız arada bir fotoğraftan daha önemli problemler var demektir ki böyle bir ilişkinin geleceği üzerine düşünülmesi gerekir.

Umursamadığını hissediyorum fakat şöyle görünce slm veriyodur vemesede o kız cifket kendi gelir konuşur !

Sevgilinize söyle selama bile gerek yok..
Kendi uzak dursun..
Selam verirsede kız ona sevgiliniz içinden selamı alsın farkettirmesin yani

şimdi kızın derdinden öte erkek arkadaşın hangi sıfatla onunla o kadar samimi resim çektirmiş?
bunu anlarsam bir yorum yapacağım.
erkek arkadaşımın bana dedi şey tam olarak (nişan bitti çıkıyoduk herkes foto çekiyodu . kızda bianda elinde telefon yanıma geldi sarıldı hadi foto çekelim bitane dedi ve ben bianda olduğu için hayır diyemedim ) böyle

erkek arkadaşımın bana dedi şey tam olarak (nişan bitti çıkıyoduk herkes foto çekiyodu . kızda bianda elinde telefon yanıma geldi sarıldı hadi foto çekelim bitane dedi ve ben bianda olduğu için hayır diyemedim ) böyle
hayır diyememiş!!! enteresan

ilginç. yani kızın aklından zoru olması lazım tanımadığı birine böyle yapması için.
tüm bu olanlar da senin psikolojini bozdu öyle mi? her şey bir resimle başladı yani..

ilginç. yani kızın aklından zoru olması lazım tanımadığı birine böyle yapması için.
tüm bu olanlar da senin psikolojini bozdu öyle mi? her şey bir resimle başladı yani..
aynen bi resimle . . kafamda bitmek bilmeyen sorular :(

Back
X