- 17 Kasım 2019
- 889
- 777
- 53
- 27
Merhaba arkadaşlar
Ben normalde empati yetegi iyi olan kendini çok iyi ifade ede bilen biriydim
Ama bugün kendim de bişey fark ettim
Dayımla sohbet ediyorduk sanki beynim donmuş gibi hissettim dayım konuşurken ben de dayımın dediklerini beynimde tekrarlayarak anlamaya çalışıyorum sanki algılarım donmuş gibi
soru soruyor dayım cümlelerimi toparlayamıyorum
kelimelerin bile hangi anlama geldigini düşünmeye çalışırken buldum kendimi
Sonra fark ettim ki aslında bu olay bende 3 4 aydır olan birşey sanki idrak güçüm durmuş gibi yim
Çok fazla donuk gibiyim
Hiç bişey düşünemedigimi fark ettim bu 3 4 aydır boş boş saatlerce duvara baka bilirim
Emellerim var fakat onlar için şu sıralar kılımı bile kıpırdatmıyorum
Annem de fark etmiş bugün bunu dayımla sohbet ederken
Aşırı kendimi salmış bi vaziyetteyim
şu aralar öglene kadar uyuyorum uyandıktan sonra yataktan çıkmıyorum dışarı çıkmak istemiyorum
Kendi kendimi izliyorumuş gibi hissettim bugün
Bu ben degilim hayat dolu kahkahalar atan mantık çerçevesinde konuşan kitap okuyan etrafım dakiler le durum degerlendirmesi yapan bana ne oldu birden De ben böyle oldum
Benim gibi olan şuan da varsa nasıl kendini toparladıgını anlatsın
Çünkü şuan ne yapacagımı da bilmiyorum
Psikologa yada psikiyatriye de gitmek istemiyorum
Şuan bile asıl düşüncelerimi yazamadım yaza bildigim kadarıyla umarım yardım ede bilirsiniz
Ben normalde empati yetegi iyi olan kendini çok iyi ifade ede bilen biriydim
Ama bugün kendim de bişey fark ettim
Dayımla sohbet ediyorduk sanki beynim donmuş gibi hissettim dayım konuşurken ben de dayımın dediklerini beynimde tekrarlayarak anlamaya çalışıyorum sanki algılarım donmuş gibi
soru soruyor dayım cümlelerimi toparlayamıyorum
kelimelerin bile hangi anlama geldigini düşünmeye çalışırken buldum kendimi
Sonra fark ettim ki aslında bu olay bende 3 4 aydır olan birşey sanki idrak güçüm durmuş gibi yim
Çok fazla donuk gibiyim
Hiç bişey düşünemedigimi fark ettim bu 3 4 aydır boş boş saatlerce duvara baka bilirim
Emellerim var fakat onlar için şu sıralar kılımı bile kıpırdatmıyorum
Annem de fark etmiş bugün bunu dayımla sohbet ederken
Aşırı kendimi salmış bi vaziyetteyim
şu aralar öglene kadar uyuyorum uyandıktan sonra yataktan çıkmıyorum dışarı çıkmak istemiyorum
Kendi kendimi izliyorumuş gibi hissettim bugün
Bu ben degilim hayat dolu kahkahalar atan mantık çerçevesinde konuşan kitap okuyan etrafım dakiler le durum degerlendirmesi yapan bana ne oldu birden De ben böyle oldum
Benim gibi olan şuan da varsa nasıl kendini toparladıgını anlatsın
Çünkü şuan ne yapacagımı da bilmiyorum
Psikologa yada psikiyatriye de gitmek istemiyorum
Şuan bile asıl düşüncelerimi yazamadım yaza bildigim kadarıyla umarım yardım ede bilirsiniz