- 18 Haziran 2019
- 111
- 447
- 103
Tam olarak o yüzden birkaç haftada bir terapiye gidiliyor zaten. Tek seansta konuşup tüm sorunlarının çözüleceği fikrine nereden kapıldın? Yazdığın şeylerin “grip oldum ama dinlenmek istemiyorum, vitamin alamam, ilaç da içmek istemiyorum çünkü ilacı içiyorum ama ertesi gün iyileşmediğimi fark ediyorum” demekten hiçbir farkı yok, üzgünüm.Uzun süre terapiler aldım çünkü o an işi yaradı gibi ama 1 kaç hafta sonra işe yaramadıgınj fark ediyorum
Durumun gerçekten ciddi görünüyor bence, kendini kandırmayı bırakıp terapi alman ve ilaç kullanman gerekiyor. Psikolojik yardım almaya başlayınca seni nüfuslarına almıyorlar, merak etme, her tedavinin olduğu gibi bu tedavilerin de bir süresi var, düzeldiğin zaman -buna psikiyatrist/psikolog karar verir- onlar ilacı, terapiyi vs. bıraktırıyor zaten. Günlük hayatını bile idame ettirmekte zorlanırken, anti depresan kullanıp kullanmaman veya terapilerine devam edip etmemen gerektiği gibi ciddi konularla ilgili doğru düşünebildiğini zannetmiyorsun umarım.