• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hidrosalpenk, tek tüp ve tek yumurtalıkla nasıl hamile kaldım? İşte umut verici hikayem!

İlk tüp bebek eren hoca da Muğla araştırmada mı oldu, bende 1.5 yıldır gebelik olmadı çikolata kistinden şüpheleniliyor endometrius çarşamba günü laporoskopi işlemiyle bakılacak korkuyorum açıkçacı
Umarım tez zamanda kolayca hamile kalırsınız 🤲yok başka bir merkezde yaptırdık.Muğla araştırmada ilk önce aşılama denenir dediler biz zaman kaybetmeyelim diye başka bir doktora gittik

Selamlar. Öncelikle geçmiş olsun. hidroasalpenks varken tüp bebek tutması da zor diye okumuştum bazi sayfalarda ama konu hakkında deneyimim yok. Ben de dün oldum lp+hs. Sağ tüpte hasar görünüyordu hiç gebe kalamadigim için tani amaçlı yapılması gerekiyordu. Yalnız ben doktoruma sordum eğer şişme varsa almak yerine bağlarsanız olur mu diye (çünkü amh düşer diye duymuştum ) yumurtalıklarla işimiz yok düşmez demisti. Bide sıkıntılı olan tüp alınmazsa ağrı yapar dedi ama şükür tüplerde sorun yoktu alınmadı. Perde vardı onu halletmiş. Şimdi beklemedeyim
lp+hs sonrası iyileşme süreci nasıl oldu? zor muydu bilgi verebilir misiniz?

Back
X