- 26 Mart 2018
- 28.483
- 128.071
- 598
Merhaba. Siz kime oldunuz ameliyati? Doktor onerisine ihtiyacim.var. bir de bu hafta regl olucam. Sizce sali gunu muayene olsam haftaya regl bitimine verirler mi randevumu? Hemen gun verirler mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Siz kime oldunuz ameliyati? Doktor onerisine ihtiyacim.var. bir de bu hafta regl olucam. Sizce sali gunu muayene olsam haftaya regl bitimine verirler mi randevumu? Hemen gun verirler mi
Yok cnm ertelemiycem. Doktor ariyorum iste. Hem de regl bitimim 10 gun sonra filan olucak. Bu hafta gitsem hemen ameliyat gunu veriyorlar mi onu ogrenmek istiyorumMASLOW canım ben de ameliyat olmuştum biliyorsun. Yumurtalar hiç etkilenmemiş canım. Ameliyatı erteleme bence.
Benim üniv. Hastanesiydi. Ancak üniv. Personeli olduğum için çabuk çağırdılarYok cnm ertelemiycem. Doktor ariyorum iste. Hem de regl bitimim 10 gun sonra filan olucak. Bu hafta gitsem hemen ameliyat gunu veriyorlar mi onu ogrenmek istiyorum
Bilmiyorum inan canım. Ben kendim emekli sandığına bağlıyımArkadaslar ozel saglik sigortasi bu ameliyati karsiliyor mu? C Capanin Gururu Teyom sen univ hastanesinde olmjssun ama belki biliyorsan diye seni de eyltiketledim
Ben kent Hastanesi Namık Demir e oldum. Orası hemen alıyor tabii adet biter bitmezMerhaba. Siz kime oldunuz ameliyati? Doktor onerisine ihtiyacim.var. bir de bu hafta regl olucam. Sizce sali gunu muayene olsam haftaya regl bitimine verirler mi randevumu? Hemen gun verirler mi
Bilmiyorum inan canım. Ben kendim emekli sandığına bağlıyım
Cok tesekkur ederim cevabiniz icinBen kent Hastanesi Namık Demir e oldum. Orası hemen alıyor tabii adet biter bitmez
fakültede ameliyat süreci nasıl oldu acaba bilgi verirmsnizBende 3 sene önce Bursa Uludağ üniversitesi tıp fakültesinde oldum. Hatta üstüne tüp bebekte denedim olmadı
Merhaba tedavi oldunuzmu acaba, merak ettim aynı durumdayımMerhabalar benimde hsg çekiminden sonra hidrosalpenks teşhisi konuldu. Her iki tüpümde sıvı birikmesi hemen ameliyat olmam gerektiğini belirtti drum. Tüplerimin bağlantısını kesip daha sonra tüp bebek tedavsine başlamam gerektiğini söledi. Laporskopiden sonra yumruta rezervimde azalma olurmu korkum var yardımcı olurmusunuz.