Merhabalar platformda daha yeniyim tecrübesi olanlara danışmak isterim. Adet dönemim yakınken şiddetli karın ağrısı ve bel ağrısı + yoğun sarı akıntı ile doktora gittim doktor, Mr ve testler istedi. Mr sonucunda Sol overde 28mm basit kistik lezyon görüldü. İçeride biraz sıvı var ve tüplerde 18mm genişleme ile Hidrosalpink yazılmış. Enfeksiyon (salpenjit lehine) da görülmüş. Doktorda muayene ettiğinde 5mm çapında sol tarafta bir kist görmüştü. Sonra bana antibiyotik + ovül verdi. Adetim geciktiği içinde adet başlaması için hormon verdi. Antibiyotik ağrılarımı ve akıntımı kesti. Adetim hormon ilacından sonra başlayacak inşallah. Doktor bir de sonradan kültür ve bakteri testi yaptı bunlar temiz geldi. Ancak CA testlerin biri CA 125 - 258 geldi. Durum böyle olunca doktor beni jinekoloji onkolojiye gönderdi. Şikayetlerim azaldı. Ancak doktor kistik yapıyı takip etmek istiyor. Tüpler enfeksiyon kaynaklı kist yapmış dedi. Benimse kafam o kadar karıştı ki. Bir yandan tüplerim acaba eskiye döner mi küçülür mü açılır mı diye endişe ediyorum bir yandan da bu CA seviyesi ve kist beni endişelendiriyor. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı? Daha 27 yaşındayım ve bekarım. İleride evlenip çocuğum olsun istiyorum ama korkuyorum. Elimden sadece dua etmek geliyor