Hidrosalpenks'in tüp bebek tedavilerine etkisi nedir?

Bi tüpüm de hidrosalpenks vardı dört normal gebelik kaybım var. Laparaskopiyle komle iki tüpü aldırıp tüp bebek yaptırdım . Ordaki sıvı rahim içine akıp embriyonun tutunmasına engel oluyo eskaza tutunsada düşük oluyo.

Peki ameliyattan sonra tüp bebek yaptırıp hamile kaldın mı?

Maşallah maşallah canım ,Allah tamamını edersin inşallah ,peki daha sorum olacak transferden sonra test yapana kadar hiç kasık yada bel ağrın oldumu ?
Teşekkür ederim benim öyle aman aman ağrılarım olmadı arada kasıklarımda batma şeklinde ağrılar oldu bide idrar sıklığım arttı onun dışında hiçbir şey hissetmedim

Yok canım sen de haklısın sonuçta herkes kendi yaşadığını bilir. Ben daha çok başındayım herhangi bir tedaviye başlanmadan fark edildi. Çok daha geç öğrenmiş olsak belki daha çok yıpranmış olacaktım. Ve maalesefki dediğin gibi yaşayanları da okudum bu forumda. Zaten ameliyat günü belli olmadan doktorumla tekrar konuşurum bu konuyu. Ne illet bir şeymiş bu ya. Allah çaresiz dert vermesin diyorum artık

Teşekkür ederim benim öyle aman aman ağrılarım olmadı arada kasıklarımda batma şeklinde ağrılar oldu bide idrar sıklığım arttı onun dışında hiçbir şey hissetmedim
Benimde çünkü hiç öyle ağrım olmadı ,belki bu 8 günü içinde 3 yada 4 defa hafif batma oluyordu bu kadar

Benimde çünkü hiç öyle ağrım olmadı ,belki bu 8 günü içinde 3 yada 4 defa hafif batma oluyordu bu kadar
İdrardan bakmadın mı 7. Günü bende çıkmıştı gerçi çıkmayabiliyorda. Benim de belli belirsizdi ağrım hatta kendim konduruyorum sandım o denli yani. Çünkü burdan okuduğum yorumlarda değişik belirtiler vardı psikolojik olarak etkilendiğimi düşündüm

Amin amin çok ipranıyoruz ama bebek için bu yolla katlanmalıyız ve katlanıyoruz,İnşallah Allahm hepimizin yüzümüzü güldür yaaa

Yok idrardan bakmak istemedim ne olur ne olmaz ,sabır ediyorum test günü kadar ,Benimde belli belirsizdi ağrım ve senin gibi düşündüm o üzden sana sordum:))

Yok idrardan bakmak istemedim ne olur ne olmaz ,sabır ediyorum test günü kadar ,Benimde belli belirsizdi ağrım ve senin gibi düşündüm o üzden sana sordum:))
Hakkında hayırlısı olsun gerçekten zor bi süreç yıpratıcı insan ümit etmek istiyor bi yandanda ya olmazsa diye kendini frenliyor. Allah isteyen herkese nasip etsin.kanda da 9. Gün bakıldı bana 5. Gün embriyosuydu

Amin işallah ,kaç değerin çıktı? Benimde 2 tane 5.gün embriyosuydu ama genede 10 gün yaptırmak istiyom çünkü erken yaptırmak çok korkuyorum

Amin işallah ,kaç değerin çıktı? Benimde 2 tane 5.gün embriyosuydu ama genede 10 gün yaptırmak istiyom çünkü erken yaptırmak çok korkuyorum
Tek embriyo 55 çıktı. Sabretmişsin zaten az daha sık dişini madem. İki embriyo ile şansın çok yüksek zaten ben seni hamile kabul ettim hayırlısıyla

Tek embriyo 55 çıktı. Sabretmişsin zaten az daha sık dişini madem. İki embriyo ile şansın çok yüksek zaten ben seni hamile kabul ettim hayırlısıyla
Ohh ohhh ne güzel , inşallah yaaa hayırlısı, Ağzından bal damlıyor yaaa Allah İnşallah sesini duyar ,peki sen transferden sonra ne yaptın yatın mı yoksa normal hayata döndün?özel bişey yiyip içtin mı? K.bakma bu kadar soru soryom

Ben transfere on dk kala doktorumdan olumsuz bi haber aldım o yüzden kötü bi psikolojiyle genel anestezi altında transfer oldum on dk sonra idrara çıktım yarım saat sonra eve geçtim. O gün moralim bozuk diye evden çıkmadım zaten transfer öğleden sonraydı. Ama ertesi gün nasılsa tutmicak diye Allah ne verdiyse iğneye yürüyerek gittim dönüşte kafede bişeyler içtim sonrada yüzmeye gittim. Üçüncü günde yüzme ve kuaför de geçti. Tutacağı varmış ben yatmadım yani bi yatağım bile olmadı .ananas avokado 2 litre su kabak çekirdeği

Allah ol dedikten sonra oluyor , bende hiç yatmadım ve senin dediklerinden sadece avokado yemedim ,ne diyim artık hayırlısı versin allahım,çok çok teşekkür ederim cevapların için hiç sıkılmadan bu saate kadar bana cevap verdin tekrar teşekkür ederim Allah rıza olsun senden bana moral oldun :) sonra görüşmek üzereyle inşallah IYİ GECELER DİLEYORUM SANA

İyi geceler rica ederim güzel haberini almak dileğiyle kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…