- 15 Kasım 2017
- 70
- 43
- 18
- 39
ay insallahhhcanim Rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.. Allah bi avazda kurtarsin seni..
canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..Evet canım ama haberim yoktu ,12 sene evliyim ve seneler önce rahim filimi çekildi ve bir tüpüm tıkalıydı sıvı yoktu ,doktor hamile kalabilirsin dedi ve senelerce uğraştık ve sonra eşimde varikosel çıktı ve ameliyat oldu ve sayı düştü ,sonra başka doktor normal hamile kalamazsın dedi tüp bebeğe git dedi,geçen sene eyül de tüp bebeğe başladım ve ilk deneme ocakta gerçekleşti ve negatif ve hemen ikinciye başladık gene negatif ,sonra doktorum atıştırma yaptı genetik testi yaptı temiz çıktı sonra rahim çekterdim ve sıvı birikimi göründü d.rum hemen ameliyat dedi ve ikisini bağlattım çünkü bu sıvı değer tüpüne geçerdı ve olumsuz olurdu ve sonra gene ameliyat yazık değil mi ,ve o üzden ikisini bağlattım
Amin inşallah Allah rıza olsun ...canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..
Yaaaa Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Işte o zaman daha çok sarılıp ağlarsınız.
Canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik..?Amin inşallah Allah rıza olsun ...
Çok şükür iyiyim,sen nasılsın? İnanki daha bilmiyorum kaç haftalık çünkü keseyi görmedim haftaya çarşamba kontrola gidecem ,bugün transferimin 20 günüm ,hesaba göre 5 haftalık ,üç gün önce kahve rengi lekem geldi çok korktum ama bir gün sürdü ve çok şükür kesildi ...Canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik..?
Kaç haftalık şuan kalp atışını duydun mu?
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah yardimcin olsun inisAllah Rabbim araci kilar da bebegine kavusursunMerhaba arkadaşlar
Yarın laparoskopi yapılacak çok korkuyorum sağ tüp de hidrosalpenks var alınacak.. inşallah sol normal çıkar..
Çok endişeliyim çok stres yapıyorum..
Bian önce olsa da bitse..
Şimdiden titriyorum korkudan çok kötüyüm...
Duaya ihtiyacım var
Allah yardimcin olsun inisAllah Rabbim araci kilar da bebegine kavusursun
kac senedir bekliyosun .Sağol canım benim..
Inşallah çektiğim bunca sıkıntı son bulsun inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bütün bekleyenlerin..
bende 33 yasindayim. Sukur bi kizim var 8 yasinda ikinci 4 senedir olmuyo. aydan aya adetim uzadi en sonunda adetim hic bitmiyodu 10 gun temiz kaliyodum onddada lekelenmem oluyodu. 20 gun duracak gibi degildi bide cok oluyodum.Yaşım 32 4 yıldır doktor doktor dolaşıyoruz.. artık çok yorulduk..
Çok stresli geçti bu 4 yıl sürekli problemler çıkıyor.. inşallah bu son olur.. tek sorun tüpler kaldı geri kalan her sorunu hallettik..
Senin nekadardır olmuyor.. sendede hidrosalpenks var mı canım?
bende 33 yasindayim. bi kizim var 8 yasinda ikinci 4 senedir olmuyo. aydan aya adetim uzadi en sonunda adetim hic bitmiyodu 10 gun temiz kaliyodum onddada lekelenmem oluyodu. 20 gun duracak gibi degildi bide cok oluyodum.
bazen 1 ay iyi oluyodum heh duzeldim diyodum oyuzden gitmeyi erteledim acikcasi.
2 kez histereskobi oldum endemetrium hiperplazi ve polipoid fragmanlari varmis. yani rahmim cok kalin ve hucre buyumesi gibi bisey varmis ve polipler . pregesteron bende calismiyomus sebep bu adetim oyuzden hic bitmiyomus.
bidaha histereskobi oldum simdi sukur iyiyim neolur bilemem tekrarlama olasiligi var.
benim baska bildigim biseyim yok .Yaşım 32 4 yıldır doktor doktor dolaşıyoruz.. artık çok yorulduk..
Çok stresli geçti bu 4 yıl sürekli problemler çıkıyor.. inşallah bu son olur.. tek sorun tüpler kaldı geri kalan her sorunu hallettik..
Senin nekadardır olmuyor.. sendede hidrosalpenks var mı canım?
inisAllah Rabbim sanada tattirsin inisAllah. gencsin daha bu avantaj .Allah hepimizin şifasını versin kucağını doldursun inşallah..
Sıkıntı yapma çok şükür bi tane var..
Olur yine inşallah..
Hiç korkma canım ,bende çok sıkıntı çektim ve sonra laparoskopi ameliyatı oldum iki tüpümü bağlattım ve sonuç çok şükür 2 aylik hamileyim ,ben ameliyatta girerken umuduyla girdim bebeğim olacak diye hiç korkmadım ,o üzden hiç korkma canım pozitif ol ve öyle gir ameliyata ,Allah'ım seninle olsun yeterki inan korkma canım Allah'ım inşallahhh seninde yüzünü güldürsünMerhaba arkadaşlar
Yarın laparoskopi yapılacak çok korkuyorum sağ tüp de hidrosalpenks var alınacak.. inşallah sol normal çıkar..
Çok endişeliyim çok stres yapıyorum..
Bian önce olsa da bitse..
Şimdiden titriyorum korkudan çok kötüyüm...
Duaya ihtiyacım var
cok gensin daha canim ya olur stres yapma dua et Allah a bol bol.Allah hepimizin şifasını versin kucağını doldursun inşallah..
Sıkıntı yapma çok şükür bi tane var..
Olur yine inşallah..
Hiç korkma canım ,bende çok sıkıntı çektim ve sonra laparoskopi ameliyatı oldum iki tüpümü bağlattım ve sonuç çok şükür 2 aylik hamileyim ,ben ameliyatta girerken umuduyla girdim bebeğim olacak diye hiç korkmadım ,o üzden hiç korkma canım pozitif ol ve öyle gir ameliyata ,Allah'ım seninle olsun yeterki inan korkma canım Allah'ım inşallahhh seninde yüzünü güldürsün
cok gensin daha canim ya olur stres yapma dua et Allah a bol bol.
Allah yardimcin olsun. guzel haberlerle inisAllah. buraya da yaz canim meraklandirma beni Allah a emanet ol.
Rabbim yar ve yardimcin olsun.
inanki bende sana onu yazdim geri sildim kimseye deme dicektim sanaPek genç sayılmam artık..
Benim yaşımda insanların kaç çocuğu var..
O yüzden toplum baskısına maruz kalıyorum.. keşke 20 li yaşlarda olsam..
Insanlar beni bu 4 yılda yedi bitirdi..
Ne merakları ne soruları bitiyor..
Çok yıprandım.. ameliyattan sonra kafamı toplamalıyım.. Piskolojik teravi görmeye başladım.. kendi derdim yetmiyor insanların laf sokması içimi dahada acıtıyor..
Rabbim feraha kavuştursun inşallah beni ve tüm bekleyen isteyen herkesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?