Hidrosalpenks'in tüp bebek tedavilerine etkisi nedir?

canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..

Canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik..?
Kaç haftalık şuan kalp atışını duydun mu?
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok şükür iyiyim,sen nasılsın? İnanki daha bilmiyorum kaç haftalık çünkü keseyi görmedim haftaya çarşamba kontrola gidecem ,bugün transferimin 20 günüm ,hesaba göre 5 haftalık ,üç gün önce kahve rengi lekem geldi çok korktum ama bir gün sürdü ve çok şükür kesildi ...

Merhaba arkadaşlar
Yarın laparoskopi yapılacak çok korkuyorum sağ tüp de hidrosalpenks var alınacak.. inşallah sol normal çıkar..
Çok endişeliyim çok stres yapıyorum..
Bian önce olsa da bitse..
Şimdiden titriyorum korkudan çok kötüyüm...
Duaya ihtiyacım var

Allah yardimcin olsun inisAllah Rabbim araci kilar da bebegine kavusursun

Yaşım 32 4 yıldır doktor doktor dolaşıyoruz.. artık çok yorulduk..
Çok stresli geçti bu 4 yıl sürekli problemler çıkıyor.. inşallah bu son olur.. tek sorun tüpler kaldı geri kalan her sorunu hallettik..
Senin nekadardır olmuyor.. sendede hidrosalpenks var mı canım?

bende 33 yasindayim. Sukur bi kizim var 8 yasinda ikinci 4 senedir olmuyo. aydan aya adetim uzadi en sonunda adetim hic bitmiyodu 10 gun temiz kaliyodum onddada lekelenmem oluyodu. 20 gun duracak gibi degildi bide cok oluyodum.
bazen 1 ay iyi oluyodum heh duzeldim diyodum oyuzden gitmeyi erteledim acikcasi.
2 kez histereskobi oldum endemetrium hiperplazi ve polipoid fragmanlari varmis. yani rahmim cok kalin ve hucre buyumesi gibi bisey varmis ve polipler . pregesteron bende calismiyomus sebep bu adetim oyuzden hic bitmiyomus.
bidaha histereskobi oldum simdi sukur iyiyim neolur bilemem tekrarlama olasiligi var.

Allah hepimizin şifasını versin kucağını doldursun inşallah..
Sıkıntı yapma çok şükür bi tane var..
Olur yine inşallah..

benim baska bildigim biseyim yok .
doktorda 1 sene bekle Allah verirse olur dedi. inisAllah.

Hiç korkma canım ,bende çok sıkıntı çektim ve sonra laparoskopi ameliyatı oldum iki tüpümü bağlattım ve sonuç çok şükür 2 aylik hamileyim ,ben ameliyatta girerken umuduyla girdim bebeğim olacak diye hiç korkmadım ,o üzden hiç korkma canım pozitif ol ve öyle gir ameliyata ,Allah'ım seninle olsun yeterki inan korkma canım Allah'ım inşallahhh seninde yüzünü güldürsün

Allah hepimizin şifasını versin kucağını doldursun inşallah..
Sıkıntı yapma çok şükür bi tane var..
Olur yine inşallah..
cok gensin daha canim ya olur stres yapma dua et Allah a bol bol.
Allah yardimcin olsun. guzel haberlerle inisAllah. buraya da yaz canim meraklandirma beni Allah a emanet ol.
Rabbim yar ve yardimcin olsun.

Çok şükür.. seninle aynı şeyleri yaşıyoruz inşallah benim sonumda güzel olur bize umut oluyorsun canım benim..
Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah...

cok gensin daha canim ya olur stres yapma dua et Allah a bol bol.
Allah yardimcin olsun. guzel haberlerle inisAllah. buraya da yaz canim meraklandirma beni Allah a emanet ol.
Rabbim yar ve yardimcin olsun.

Pek genç sayılmam artık..
Benim yaşımda insanların kaç çocuğu var..
O yüzden toplum baskısına maruz kalıyorum.. keşke 20 li yaşlarda olsam..
Insanlar beni bu 4 yılda yedi bitirdi..
Ne merakları ne soruları bitiyor..
Çok yıprandım.. ameliyattan sonra kafamı toplamalıyım.. Piskolojik teravi görmeye başladım.. kendi derdim yetmiyor insanların laf sokması içimi dahada acıtıyor..
Rabbim feraha kavuştursun inşallah beni ve tüm bekleyen isteyen herkesi..

inanki bende sana onu yazdim geri sildim kimseye deme dicektim sana
inan huzurlu olursun kimseye deme bazi lari gereksiz kendi seylerine bakmazlar. sanki insanin elinde olan bisey gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…