Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsinKızlarrr hamileyimmmmmmmmm:)
Allah tüm isteyenlere de yüzünü güldürsün
Teşekkür ederim canım:)) Aminnnn inşallahhhh:))) Allah'ım tüm isteyenlere de yüzünü güldürsün inşallahHayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin
Canımmmmm çok sevindim. Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah. Güzel ve rahat bir hamilelik diliyorum sanaKızlarrr hamileyimmmmmmmmm:)
Allah rıza olsun canım benim yaaa,aminnnnnnnnnnnCanımmmmm çok sevindim. Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah. Güzel ve rahat bir hamilelik diliyorum sana
Bi tüpüm de hidrosalpenks vardı dört normal gebelik kaybım var. Laparaskopiyle komle iki tüpü aldırıp tüp bebek yaptırdım . Ordaki sıvı rahim içine akıp embriyonun tutunmasına engel oluyo eskaza tutunsada düşük oluyo.
Benim tedavim bursa acıbadem hastanesinde canım.. çok korkuyorum laparoskopi den.. sağ tüp de hidrosalpenks var inşallah sol tüp de bisey yoktur..
Ama doktor diğer tarafı da etkilemiş olabilir dedi.. uykularım kaçıyor çok üzülüyorum..
Hakkımızda hayırlısı inşallah..
İnşallah gönlünce olurBen de aynı durumdayım. 2 tüpümü de kapattırdım. Umarım sonucu seninki gibi güzel olur :)
Kızlarrr hamileyimmmmmmmmm:)
Canım sendede hidrosalpenks var dı demi?Kızlarrr hamileyimmmmmmmmm:)
Evet canım ama haberim yoktu ,12 sene evliyim ve seneler önce rahim filimi çekildi ve bir tüpüm tıkalıydı sıvı yoktu ,doktor hamile kalabilirsin dedi ve senelerce uğraştık ve sonra eşimde varikosel çıktı ve ameliyat oldu ve sayı düştü ,sonra başka doktor normal hamile kalamazsın dedi tüp bebeğe git dedi,geçen sene eyül de tüp bebeğe başladım ve ilk deneme ocakta gerçekleşti ve negatif ve hemen ikinciye başladık gene negatif ,sonra doktorum atıştırma yaptı genetik testi yaptı temiz çıktı sonra rahim çekterdim ve sıvı birikimi göründü d.rum hemen ameliyat dedi ve ikisini bağlattım çünkü bu sıvı değer tüpüne geçerdı ve olumsuz olurdu ve sonra gene ameliyat yazık değil mi ,ve o üzden ikisini bağlattımCanım sendede hidrosalpenks var dı demi?
Kaç yıl sonra hamile kaldın ve kaçıncı tüp bebek?
Evet canım ama haberim yoktu ,12 sene evliyim ve seneler önce rahim filimi çekildi ve bir tüpüm tıkalıydı sıvı yoktu ,doktor hamile kalabilirsin dedi ve senelerce uğraştık ve sonra eşimde varikosel çıktı ve ameliyat oldu ve sayı düştü ,sonra başka doktor normal hamile kalamazsın dedi tüp bebeğe git dedi,geçen sene eyül de tüp bebeğe başladım ve ilk deneme ocakta gerçekleşti ve negatif ve hemen ikinciye başladık gene negatif ,sonra doktorum atıştırma yaptı genetik testi yaptı temiz çıktı sonra rahim çekterdim ve sıvı birikimi göründü d.rum hemen ameliyat dedi ve ikisini bağlattım çünkü bu sıvı değer tüpüne geçerdı ve olumsuz olurdu ve sonra gene ameliyat yazık değil mi ,ve o üzden ikisini bağlattım
Yaaaa Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Işte o zaman daha çok sarılıp ağlarsınız.Allah rıza olsun canım benim yaaa,aminnnnnnnnnnn) biz eşimle hastanede 1 saatir sarılıp ağladık bize milet tuaf tuaf bakıyordu yaaa
Ben de Eylül ayında olacağım canım Allah nasip ederse. Birbirimize dua edelim.Resmen aynı şeyleri yaşamışız canım ya..
Rahim filminde normal dediler Eşim de varikosel cıktı ameliyat dan sonra düzeldi..
4 yıl denedik yine olmadı.. tüp bebek için gittiğimiz prof bu rahim filmi normal değil dedi.. sağda hidrosalpenks var dedi..
Önümüzdeki ay ameliyat olacağım inşallah sonum senin gibi positif olur inşallah..
1 tane negatif tüp bebek deneyimim var..
Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah...
Resmen aynı şeyleri yaşamışız canım ya..
Rahim filminde normal dediler Eşim de varikosel cıktı ameliyat dan sonra düzeldi..
4 yıl denedik yine olmadı.. tüp bebek için gittiğimiz prof bu rahim filmi normal değil dedi.. sağda hidrosalpenks var dedi..
Önümüzdeki ay ameliyat olacağım inşallah sonum senin gibi positif olur inşallah..
1 tane negatif tüp bebek deneyimim var..
Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah...[/QUOTE
İnşallah canımmmmm inşallahhh sana hep dua edecam:) ama sana tavsiyem tüplerini ikisini de bağlat ,pişman olmasın ve ondan sonra bana dua edersin...
İnşallahhh canım sende tes zamanda hayırlı bir haber alırsın allah senin yüzünü güldürsün,tüplerini aldırma sabedece ikisini bağlat ben öyle yaptırdım çünkü aldırmak ıyi değil ,benim d.rum öyle demiş ve şuan hamileyimmm çok şükürMerhaba , bende iki yıllık evliyim hiç korunmadim bir yıl evvel sol tüpümde hidrosalpenks olduğunu sağ tüpümun de şüpheli olduğunu öğrendim geçen hafta yumurtalarimi toplattim bir ay içinde tüp lerimi aldirip bir iki aya inşallah bende tüp bebek denemesi yapacağım... İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
İnşallahhh canım sende tes zamanda hayırlı bir haber alırsın allah senin yüzünü güldürsün,tüplerini aldırma sabedece ikisini bağlat ben öyle yaptırdım çünkü aldırmak ıyi değil ,benim d.rum öyle demiş ve şuan hamileyimmm çok şükür[/QUOTE
Ay çok güzel bir duygu dimi inşallah bize de nasip olur (Maşşallah diyelim :)). inan adına çok sevindim. Evet bir kaç kişi daha bunu bana söyledi bir daha ki adet dönemi doktorumla konuşup baglatmak isteyeceğim bende. Acaba baglatinca sıvı geçişi Söz konusu olabilir mi onu da soracağım. İnşallah hayırlısıyla kucagimiza almak nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?