Hidrosalpinks olup tup bebeği tutan var mı?

Merhaba arkadaslar.4 ay once hidrosalpinksden dolayi sol tupum alindi sag tupum minimal gecisle birakilmisti.bugun muayeneye gittigimde sag tupumunde sis oldugu tup bebek yaoabilmem icin sag tupumunde alinmasi gerektigi soylendi.ama ben daha yeni ameliyat olmusken tekrar ameliyat olmak istemiyorum.tup bebek icin igneler alindi yumurta toplandiktan sonra ameliyat diyor doktor .acaba benim gibi olup tup bebeği tutan var mi?ben ilk bu sekilde transfer olsam da tutmaz ise ameliyat olayim diyorum ameliyat olacak psikolojim yok:KK43:cunku zayifladm saclarim dokuldu yeni yeni tolarlaniyorum bunyem zayif
Evet tatlim hidrosalpinks varsa transferin tutması zor. Imkansiz degil ama boyle bir riske gerek yok çünkü o zaman her sey en basa atar. Doğrusu transferden evvel tüpleri temizletmek

Evet tatlim hidrosalpinks varsa transferin tutması zor. Imkansiz degil ama boyle bir riske gerek yok çünkü o zaman her sey en basa atar. Doğrusu transferden evvel tüpleri temizletmek
Saglikli yumurtaa toplanip dollendigi vakit ilk vakit ameliyat olacagim:)

Merhaba tüp bebek tedavi sürecindeyim (4adet donmuş embriyomuz var), 1 gün önce sol hidrosolpinks sebebiyle ameliyat oldum, tüpüm çok yapışık olduğu için bağlandı. (Rahimle bağlantısı kesildi.) sağ tüpüm ise rahim filminde ve raporunda normal gözüküyordu. ancak ameliyat sırasında onun da oldukça hasarlı olduğu gözlemlenmiş. Doktorum doğal yollarla gebelik şansımı tamamen yok etmek istemediği için sağ tüpe dokunmamış. Ancak risk taşıyor embriyo transferi için dedi. (Dış gebelik oluşabilirmiş.) Küçük bir ihtimaldir diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum yoksa üzücü de olsa doktorum gerekli insiyatifi kullanırdı. bu konuda bir bilginiz var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim transfer öncesi bu korkuyla üzülmek istemiyorum. :KK43:
Doktorunuz kim ?

Back
X