Hidrosalpinks .....rahim filmi

nanaben

canım battaniyemmm
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
779
761
628
43
Degerli hocam
Gondermis olduğum rahim filmi goruntusunde hidrosalpinks olma ihtimali uzerinde duruldu. 2. Hsg de netlesir denildi. Sizce boyle bir olasilik varmi goruntulerde hocam

Goruntu bu hocam

Eklentiler

• 14830883499011764246941.webp
    14830883499011764246941.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 411
Goruntu bu hocam
bencede canım yeni bi film çekil konuyu görünce yazmak istedim benimde ilk rahim filmimde hiç bi doktor anlamadı sadece özel bi klinikteki bi doktor anladı ve hisrosalpinks olunca o sıvı rahme akıp engelliyormuş benimde sağ tüpümde sosis genişliğinde hidroslpink vardı sağ tüpüm alındı yeni bi filmde daha net görülüyor benimde

bencede canım yeni bi film çekil konuyu görünce yazmak istedim benimde ilk rahim filmimde hiç bi doktor anlamadı sadece özel bi klinikteki bi doktor anladı ve hisrosalpinks olunca o sıvı rahme akıp engelliyormuş benimde sağ tüpümde sosis genişliğinde hidroslpink vardı sağ tüpüm alındı yeni bi filmde daha net görülüyor benimde
Kagittaki hsg rapotu temiz normal dolum gosterdi diyor. Ama dr um cd ye bakinca yaziyla ayni olmayan bir goruntu goruyorum dedi. Az bi sislik var sosis gibi degildi benimki. Cektiricem canim yeni hsg mi. Tskler bilgi icin

Kagittaki hsg rapotu temiz normal dolum gosterdi diyor. Ama dr um cd ye bakinca yaziyla ayni olmayan bir goruntu goruyorum dedi. Az bi sislik var sosis gibi degildi benimki. Cektiricem canim yeni hsg mi. Tskler bilgi icin
evet canım benimde hep rapora baktılar elimde röntgen şeklinde vardı hep yanımda taşırdım ama zahmet edip bakmadı doktorlar hep rapora baktılar en son gittiğim doktor rapor hatalı dedi 3 seneme mal oldu

evet canım benimde hep rapora baktılar elimde röntgen şeklinde vardı hep yanımda taşırdım ama zahmet edip bakmadı doktorlar hep rapora baktılar en son gittiğim doktor rapor hatalı dedi 3 seneme mal oldu
Ooo 3 sene az bi zaman degil.ama zararin donusu kardir hesabi en azindan tespit edilen bir rahatsızlık olmus. Diyelimki sorun cikti tupumu alacaklar.transfer islemi içi n beklermiyim acaba

Ooo 3 sene az bi zaman degil.ama zararin donusu kardir hesabi en azindan tespit edilen bir rahatsızlık olmus. Diyelimki sorun cikti tupumu alacaklar.transfer islemi içi n beklermiyim acaba
evet canım ya alıp ya da bağlıyorlar şükür ki tek tüpüm inşAllah öbüründe bi sıkıntı çıkmaz evet dediğin gibi 5 seneden beri sebepsiz dendi olur dendi sebepsiz değilmi 3 tanede rahimden miyom alındı benim tüple beraber sadece tüp ameliyatında kapalı yapıyorlar çok beklemezsin

Merhaba, benim de sol tüpümde vardı 1 ay önce ameliyat oldum sol tüpüme klip takıldı..1 hafta da iyileştim hatta embiryo tarnsferimde yapıldı 21 ocakta hayırlısıyla bekliyorum sonucunu :) Aynen söylenildiği gibi o biriken sıvı rahime sızdırma yaptıkça engelliyormuş.. Benim doktorum da şöyle örnek vermişti; sen saksıya tohumu dik hergün bak sula ama ben de senden habersiz çamaşır suyu damlatıyım sence o tohum çimlenir mi demişti :)

Merhaba doktor.Benim sorumu cevaplarsaniz cok sevinirim simdiden tesekur ediyorum.Benim sorunum bu:Ben iki kez tup bebek yaptirdim malasef folikullar yetisdi ama hepsi bos cikdi.Simdi tuplerimden ameliyat oldum hidrasalpinks iksinide aldilar.Ben yine tup bebek yapmak istiyirom.Sorum bu ki hidrasalpinks folikulun bos olmasina neden ola bilirmi?Yani yine tup bebek yapdirsam bos cikarmi?yoksa huceyre olur?

Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.. Lütfen cevap verin. Atlamayn beni :KK43: rahim filmi(hsg) cekildim 9gün oldu ve ogünde bugüne kasıklarmda batma belimde agrı ve rahimde baskı ve agırlk gibi. Antibiyotik verdi hsg cekildiğim yer doktorum içebilirsin dedi içtim ama arada ihmal ettim aşırı bir idrar yolu enfeksiyonum var oyuzdn vermişlerdi. Zaten tüpkerdede hidrosalpenks cıktı. Ama korkuyorum ya neden böyle sancı m varki benim oturup kalkarken özellikle daha cok agrıyor sanıyelık iğne batması gibi sancılar bilginiz varmı yardmcı olun lütfen buarada 2. Hsg cwkilişim ilki çok kanamalı oldu ilk gün cok sancı m oldu geçti bu sefer hiç kanaması olmadı ve 9.günüm sancm var

Back
X