Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar : yenı bır fılm cekılıp durum netlestırılmeli.Gecmıs olsun dıleklerımle.Goruntu bu hocam
bencede canım yeni bi film çekil konuyu görünce yazmak istedim benimde ilk rahim filmimde hiç bi doktor anlamadı sadece özel bi klinikteki bi doktor anladı ve hisrosalpinks olunca o sıvı rahme akıp engelliyormuş benimde sağ tüpümde sosis genişliğinde hidroslpink vardı sağ tüpüm alındı yeni bi filmde daha net görülüyor benimdeGoruntu bu hocam
Kagittaki hsg rapotu temiz normal dolum gosterdi diyor. Ama dr um cd ye bakinca yaziyla ayni olmayan bir goruntu goruyorum dedi. Az bi sislik var sosis gibi degildi benimki. Cektiricem canim yeni hsg mi. Tskler bilgi icinbencede canım yeni bi film çekil konuyu görünce yazmak istedim benimde ilk rahim filmimde hiç bi doktor anlamadı sadece özel bi klinikteki bi doktor anladı ve hisrosalpinks olunca o sıvı rahme akıp engelliyormuş benimde sağ tüpümde sosis genişliğinde hidroslpink vardı sağ tüpüm alındı yeni bi filmde daha net görülüyor benimde
evet canım benimde hep rapora baktılar elimde röntgen şeklinde vardı hep yanımda taşırdım ama zahmet edip bakmadı doktorlar hep rapora baktılar en son gittiğim doktor rapor hatalı dedi 3 seneme mal olduKagittaki hsg rapotu temiz normal dolum gosterdi diyor. Ama dr um cd ye bakinca yaziyla ayni olmayan bir goruntu goruyorum dedi. Az bi sislik var sosis gibi degildi benimki. Cektiricem canim yeni hsg mi. Tskler bilgi icin
Ooo 3 sene az bi zaman degil.ama zararin donusu kardir hesabi en azindan tespit edilen bir rahatsızlık olmus. Diyelimki sorun cikti tupumu alacaklar.transfer islemi içi n beklermiyim acabaevet canım benimde hep rapora baktılar elimde röntgen şeklinde vardı hep yanımda taşırdım ama zahmet edip bakmadı doktorlar hep rapora baktılar en son gittiğim doktor rapor hatalı dedi 3 seneme mal oldu
evet canım ya alıp ya da bağlıyorlar şükür ki tek tüpüm inşAllah öbüründe bi sıkıntı çıkmaz evet dediğin gibi 5 seneden beri sebepsiz dendi olur dendi sebepsiz değilmi 3 tanede rahimden miyom alındı benim tüple beraber sadece tüp ameliyatında kapalı yapıyorlar çok beklemezsinOoo 3 sene az bi zaman degil.ama zararin donusu kardir hesabi en azindan tespit edilen bir rahatsızlık olmus. Diyelimki sorun cikti tupumu alacaklar.transfer islemi içi n beklermiyim acaba
Hocam kürtaj sonrası diye konu açtım banada yardimci olur musunuz rica etsemmerhabalar : yenı bır fılm cekılıp durum netlestırılmeli.Gecmıs olsun dıleklerımle.