Merhaba 24+4 hamileyim yaklaşık 2 ay önce hidrosefali tanısı kondu 9mm ile başladı şuan 17 mm doktorlar gebeliği sonlandiralim beyin hasarı kalabilir dediler biz eşimle doğurmaya karar verdik benzer durumu yaşayan sağlıklı doğum yapan var mı varsa lütfen anlatsın çok zor bı durumun içindeyim
Merhaba 24+4 hamileyim yaklaşık 2 ay önce hidrosefali tanısı kondu 9mm ile başladı şuan 17 mm doktorlar gebeliği sonlandiralim beyin hasarı kalabilir dediler biz eşimle doğurmaya karar verdik benzer durumu yaşayan sağlıklı doğum yapan var mı varsa lütfen anlatsın çok zor bı durumun içindeyim
Merhaba benimde 2 hafta önce doktorum bebeğin beyninde boşluk oldugunu ama.kendi kendine kapanacağını söyledi ama.yinede emin olmak için bir beyin cerrahı profosore gorunmemin istedi çok zor randevu alabildik yarın akşam randevum var inşaallah kötü birşey demezler iki haftadır stresten uyuyamıyorum
Ben hidrosefali hastasıyım. Annemin karnında teşhis konmuş doğduktan 10 gün sonra şant takılmis bana şuan saglikliyim ve hamileyim . Anneme de aldırın demiş doktorlar annem kabul etmemiş
benimde bebeğime 19 haftalık iken teşhis konuldu . ne olursa olsun size zarar vermediği sürece doğum yapmanızı tavsiye ederim. duadan başka yapacak birşey yok
benimde bebeğime 19 haftalık iken teşhis konuldu . ne olursa olsun size zarar vermediği sürece doğum yapmanızı tavsiye ederim. duadan başka yapacak birşey yok