hidrosefaliden bebeğimi kaybettim

elifmanisa

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
111
3
318
Manisa
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.15 gün önce kızımı 24 haftalıkken omirilik acık olmasından dolayı beyninde su birikmiş bebeğimi suni sancıyla doğum yaptım.şuan 4 yaşında oğlum var ama kızıma çok alışmıştım.Allahımın takdiri .şuan çok kötüyüm.psikololojik olarak.bu şekilde yaşayanlar varmı öykülerini anlatabilermi.tahlileleri verdik ama sonuçlarını almadık.sebeplerihakkında bilgi verirismisiz birde diğer hamilelğinde tekrar aynı sorunla karşılarşımıyım.bu şekilde yaşayıpta sağlıklı bebişler alan varmı hepinizi öpüyorum sağlık bebişler diliyorum...

başınız sağolsun Allah sabır versin çok zor eminim Rabbim diğer evladınıza uzun sağlıklı ve hayırlı ömürler nasip etsin.yeniden anne olmak için biraz daha zaman geçsin bence canım hemen bunları düşünüp kendini yorma derim .nacizane fikir beyan etmek istedim insanlar bu durumlarda kayıp bebeğin yerine koyabilmek için fazla zaman geçirmeden tekrar evlat sahibi olmaya karar veriyorlar psikolojik olarak yorgun ve bitkinsindir eminim kendine iyi bak ve toparlanmaya çalış Allah yardımcın olsun .ilerde yine bebek sahibi olursun inşallah sağlıkla kucaklarsın ve büyütürsün yavrrunu inşallah

Son düzenleme:
Teşekkür ederim evt hemen bebek istiyorum o düşünceyle ama 6 ay korunma verdi doktorum korunmadan sonra hemen istiyorum inşalah allah verirse ama o an nasıl düşünürüm bilmiyorum allah herekse sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Merhaba canım,
Çok üzüldüm. Allah sabır versin. Gebelik tekrar kısmet olur ve aynı acıyı yaşamazsın inşallah. Benim aklıma folik asit kullanımı geldi. hamile kalmadan önce kullanmadın mı?

doktorumda folik asitten dedi ama bn yine araştırılmasını istedim.folik asiti kullanmadım gebelikten önce.6 haftamda kullanmaya başşaldım.onuda düzenli içemedim bulantım çok fazlaydı.bu kadar önemini bilmiyordum.şuan folbiol kulaıyorum.sürekli içiçeksin dedi doktorum.teşekkür ederim yorumun için canım allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin

ben konunun uzmanı değilim ama bana da folik asit eksikliği gibi geldi canım. okuduklarımdan edindiğim bilgiye göre kullanmakta geç kalmışsın ama bulantın çokmuş, onu da düzenli içememişsin. ahh canım yaa nasıl zor bu durum. gebelik planlamadan önce 2-3 ay önce içmeye başlamak ve gebeliğin ilk üç ayında özellikle içilmesi gerekiyor. bir sonraki gebeliğinde buna dikkat et bence. doktorun ne derse onu yap elifcim. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin sana ve tüm isteyenlere.

ben konunun uzmanı değilim ama bana da folik asit eksikliği gibi geldi canım. okuduklarımdan edindiğim bilgiye göre kullanmakta geç kalmışsın ama bulantın çokmuş, onu da düzenli içememişsin. ahh canım yaa nasıl zor bu durum. gebelik planlamadan önce 2-3 ay önce içmeye başlamak ve gebeliğin ilk üç ayında özellikle içilmesi gerekiyor. bir sonraki gebeliğinde buna dikkat et bence. doktorun ne derse onu yap elifcim. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin sana ve tüm isteyenlere.

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için
zaten doktorum şuan verdi folik asit gebelik boyunca kulanıcakmışım şimdiden başlattı günde 1 tane folbiol kullanıyorum bu kadar öenmli olduğunu bilmiyordum şimdi daha bilinçliyim inşalh hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder allahım herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…