göremiyorum beni eklermisiniz
ben bir problem göremedim. fotoğraflarda yüzünün tamamı görülürse daha net yorumlar alabilirsin diye düşünüyorum. hatta burnunun eski halini de koyarsan daha iyi olur.
haklısın canım aslında bu benimde aklıma geldi ama sanırım biraz korktum eski burnumun daha güzel olduğu söylenirse diye eskiye dönüşüm yok ve mecburi olan bir ameli. doğrusu şimdiden nefesim alışım biraz düzeldi maşaAllah..eskisiyle farkı burun delikleri açıldı ve nefes almamı kolaylaştırmak adına biraz kaldırıldı burnum ve ucunu törpülediğini söledi dr'um eski burun fotolarımı akşama bulup atacağım inş.
geçmiş olsun cnm. sağlık problemlerinde düzelme olması çok güzel. fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla takıntı yapıcak hiçbir görüntüsü olmadığını söyleyebilirm.doktorun kimdi?
arkadaşlar albüme bir bakarmısınız kusurları sölerseniz sevinirim bana farklı geliyor burnum ama iyimi kötümü anlıyamıyorum yorumlarınıza ihtiyacaım var
Bende seninle aynı durumdayım canım resim eklemeye çekmeye korkuyorum burnumun en az göründüğü resimleri koyuyorum falan. Bende aynı şekilde doktoruma n eolur değişmesin sadece burun kemiğimin yamukluğu giderilsin dedim. Hatta bunalttım ne kadar streslisin biraz rahat ol diye telkinler verdi. Artık burnum için yorum bile yapamıyorum . Seni ekledim fotolarına bi bakayım
anlıyorum canım ben burnumun şeklinden rahatsız değilim aslında yaşam kalitesi düştü gibi geliyordu mesela rahatlıkla gülemiyordum dişi fırçalayamıyordum daha çok yüzüm şişti benim şimdi 3hafta oldu ve biraz daha rahatım şükür..umarım herşey dilediğince olur geçmiş olsunBende seninle aynı durumdayım canım resim eklemeye çekmeye korkuyorum burnumun en az göründüğü resimleri koyuyorum falan. Bende aynı şekilde doktoruma n eolur değişmesin sadece burun kemiğimin yamukluğu giderilsin dedim. Hatta bunalttım ne kadar streslisin biraz rahat ol diye telkinler verdi. Artık burnum için yorum bile yapamıyorum . Seni ekledim fotolarına bi bakayım
ekledim bakabilirsinizalbüme ben de bakabilirmiyim ?daveti yolladım
verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ediyorum evet kontrolüm vardı 1gün önce dr hala çok fazla şişliğim olduğunu söyledi fakat burnuma aldığım tepkiler maşaAllah çok iyi zaten fazla bi değişiklik yok ama artık eski halindende daha çok benimsemeye başladım ödem şişlik özellikle yüzümde ve dudağımdaki sadece%40-50 civarı geçti daha uzun bir süre devam edecek gibi gözüküyor bunada şükürBurun ameliyatlarında sorun ne olursa olsn, cilt kemik ve kıkırdaktan ayrılır. Sorun neyse düzeltilir. Cilt kemik ve kıkardığın üstüne bırakılır. Kimi hastalarda burnun büyük bir bölümü kimisinde cok az kısmıyla oynanır ama, burnun genelinde şişlik ve ödem söz konusudur. Burnun gözle görülür şeklinin düzelmesi ilk 3 aydan sora bariz belli olur. 6-8 ay sorada burun artık %99 oturur. İstisnalar hep vardır unutmamak gerek.
canım taleb gonderdim, goremiyorum resimlerini bende
fıstık gibi olmuş , geçmiş olsun . beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?