HIFZIYS Burun Estetiği Ameliyatı

HIFZIYS

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
727
6
0
Diğer
arkadaşlar ben 2hafta önce ameliyat oldum KBB DR'una.. nefes darlığı sebebiyle çok acil olmam gerekti burnum normaldede düzgündü ama içte 2kırık varmış belli bile değildi ve delikleri nerdeyse kapalıydı açıldı ama biraz zor alışacağım bu burnuma hala şiş biliyorum 3.5saatlik bir ameliyat geçirdim sonuçta kolay değil ama gülüşüm herşeyim değişti gibi geliyor yinede burnum güzel oldu sanırım maşaAllah.. sizlerinde fikrini almak istedim yazarsanız sevinirim ruh halim çok karışık oldu bir ağlıyorum bir gülüyorum mecbur olmasam asla yaptırmazdım burnumla değil aslında sorunum daha çok gülüşüm değişti okadarda yalvardım kesinlikle şekli değişmesin diye dr da burnumun şekil olarak güzel olduğunu oynamayacağını söledi ama neden böle oldu şişliktenmi?? bu benim canımı sıkıyor xxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar albüme bir bakarmısınız kusurları sölerseniz sevinirim bana farklı geliyor burnum ama iyimi kötümü anlıyamıyorum yorumlarınıza ihtiyacaım var

ben bir problem göremedim. fotoğraflarda yüzünün tamamı görülürse daha net yorumlar alabilirsin diye düşünüyorum. hatta burnunun eski halini de koyarsan daha iyi olur.

ben bir problem göremedim. fotoğraflarda yüzünün tamamı görülürse daha net yorumlar alabilirsin diye düşünüyorum. hatta burnunun eski halini de koyarsan daha iyi olur.

haklısın canım aslında bu benimde aklıma geldi ama sanırım biraz korktum eski burnumun daha güzel olduğu söylenirse diye eskiye dönüşüm yok ve mecburi olan bir ameli. doğrusu şimdiden nefesim alışım biraz düzeldi maşaAllah..eskisiyle farkı burun delikleri açıldı ve nefes almamı kolaylaştırmak adına biraz kaldırıldı burnum ve ucunu törpülediğini söledi dr'um eski burun fotolarımı akşama bulup atacağım inş.

geçmiş olsun cnm. sağlık problemlerinde düzelme olması çok güzel. fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla takıntı yapıcak hiçbir görüntüsü olmadığını söyleyebilirm.doktorun kimdi?

çok teşekkür ederim canımmşiş olmasına rağmen şükür maşaAllah yamukluk falan yok dr gerçekten iyi bir dr. gazi üni. oldum ben ameliyatımı Ayça hanım yaptı aslında estetik cerrahidede yaptırabilirdim ama şekil değişmesin düşüncesiyle kbb ı seçtim

Bende seninle aynı durumdayım canım resim eklemeye çekmeye korkuyorum burnumun en az göründüğü resimleri koyuyorum falan. Bende aynı şekilde doktoruma n eolur değişmesin sadece burun kemiğimin yamukluğu giderilsin dedim. Hatta bunalttım ne kadar streslisin biraz rahat ol diye telkinler verdi. Artık burnum için yorum bile yapamıyorum . Seni ekledim fotolarına bi bakayım

albümün var mı buse?görmek isterim senin burnunu da

Burun ameliyatlarında sorun ne olursa olsn, cilt kemik ve kıkırdaktan ayrılır. Sorun neyse düzeltilir. Cilt kemik ve kıkardığın üstüne bırakılır. Kimi hastalarda burnun büyük bir bölümü kimisinde cok az kısmıyla oynanır ama, burnun genelinde şişlik ve ödem söz konusudur. Burnun gözle görülür şeklinin düzelmesi ilk 3 aydan sora bariz belli olur. 6-8 ay sorada burun artık %99 oturur. İstisnalar hep vardır unutmamak gerek.

anlıyorum canım ben burnumun şeklinden rahatsız değilim aslında yaşam kalitesi düştü gibi geliyordu mesela rahatlıkla gülemiyordum dişi fırçalayamıyordum daha çok yüzüm şişti benim şimdi 3hafta oldu ve biraz daha rahatım şükür..umarım herşey dilediğince olur geçmiş olsun
albüme ben de bakabilirmiyim ?daveti yolladım
ekledim bakabilirsiniz
verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ediyorum evet kontrolüm vardı 1gün önce dr hala çok fazla şişliğim olduğunu söyledi fakat burnuma aldığım tepkiler maşaAllah çok iyi zaten fazla bi değişiklik yok ama artık eski halindende daha çok benimsemeye başladım ödem şişlik özellikle yüzümde ve dudağımdaki sadece%40-50 civarı geçti daha uzun bir süre devam edecek gibi gözüküyor bunada şükür

kızlar yeni foto ekledim maşaAllah şişim biraz daha indi şükürr

Son düzenleme:
arkadaşlar şuan okadar kötü hissediyorum anlatamam baştan beri rahatsızlığımı gülemediğimi,dişimi bile fırçalayamadığımı sölüyordum hatırlıyorsanız dr her kontrolde geçecek geçecek derken bu son kontrolde darbe almışsın kıkırdak aşa inmiş dedi kıkırdak dişimin üstünde nerdeyse ya nasıl bölyle bi hata yapabilir ben darbe falan almadım gel 1hafta sonra tekrar ameliyat yapayım diyor ben bidaha ona güvenebilirmiyim sanki,kesinlikle kbb a olmayın tavsiye etmem kii benim burnum çok düzgündü sadece delikler kapalıydı elleriyle halletti güzelim burnum tanınmaz halde ((((((((((58:

bunu sölemek borcumdu ve acil bana Ankarada iyi bir estetik cerrah ismi lazım ( offff acele etmemek lazım nasıl böyle bir hata yaptım ben kime kendimi emanet ettim çok kızgınım önce prof.geldi şunu şöyle yapalım bunu böle yapalım die anlattı bende o girecek sandım ameliyatıma asistan giriyor yaa ömrümden ömür gitti iyice araştırmalı sağlık için bile olsa kbb değil kesinlikle estetik cerahi olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…