hijyen

ben boyle kısılerle ev ortamında gorusmuyorum acıkcası, oylesı elde yıkamıyor kısısel hıjyene de dıkkat etmıyor hıc sevmedıgım seyler

ay kendimi kötu hissetim bazen cok misafir varken cay tabaklari tepsiye sigmiyor bende cay sicak diye ustten tutarim (cay bardagin kulpu yok diye) utandim valla
:D bardakları ocagın yanına dızersınız once tum demlerı koyup sonra hepsıne sırayla suyunu koyar hemen yana tepsı ıcınde cay tabaklarına dızersınız hızlı ve serı olmak onemlı burda
bardak ısınana kadar dızmıs olursunuz boylece ustden tutmanıza gerek kalmaz

Ben de şeye uyuz oluyorum. Ortak fastfood yediğinde, patatesi ısırıyor, yarışı dislenmis patatesi sosa batiriyorlar ya. Ya da hamburgeri dişlemiş, dişlemiş,az kalan kısmını sosa batiriyorlar. Ya da tavadan sucuklu yumurta,menemen,kuymak faaln yiyorsak ekmekle bir dilim alıp,o ekmeği ısırıp aynı tükürüklü ekmeği bir daha baniyorlar ya :kusmuk::kusmuk:
Öööğk...
İgrenc.. ısırdığiniz pis ekmeği niye tekrar batiriyorsunuz pis insanlad :KK43:(
Bir de şeye uyuz oluyorum . Reçelli,pekmezli kaşığı şlaaakk diye emikleyip sonra aynı kaşığı kullanmaya,recele sokmaya devam ediyorlar ya...ya da çorba ictigi , yemek yedigi tükürüklü kaşıgi catali salataya yoğurda batiriyorlar ya...
Offf, eş dostla yemek yemekten, kahvaltıdan tiksindim bunlar yüzünden
He yaa, ekmeğe sürdükten sonra sarelle bıçağını yalayanlar, sonra 2. dilimi için de hiç çekinmeden aynı bıçağı kavanoza daldıranlar, duyun isyanımızı :KK70: :KK70:

Son düzenleme:
kendisi çok alıngan,öyle ki bazen neye alındığı bile belli olmaz.bir de sürekli titizliğiyle övünür.
o yüzden söylemeye çekiniyorum..

hic fark etmez, alinirsa alinsin,
yani siz de rahatsz oluyormussunuz, bu sekilde yakin arkadaslik olmaz ki,
az gorustugun kisi olsa tolere edilir de.

siz mi o mu,
ben olsam kendimi secerim, siz kimi sececeksiniz?

Ben de şeye uyuz oluyorum. Ortak fastfood yediğinde, patatesi ısırıyor, yarışı dislenmis patatesi sosa batiriyorlar ya. Ya da hamburgeri dişlemiş, dişlemiş,az kalan kısmını sosa batiriyorlar. Ya da tavadan sucuklu yumurta,menemen,kuymak faaln yiyorsak ekmekle bir dilim alıp,o ekmeği ısırıp aynı tükürüklü ekmeği bir daha baniyorlar ya :kusmuk::kusmuk:
Öööğk...
İgrenc.. ısırdığiniz pis ekmeği niye tekrar batiriyorsunuz pis insanlad :KK43:(
Bir de şeye uyuz oluyorum . Reçelli,pekmezli kaşığı şlaaakk diye emikleyip sonra aynı kaşığı kullanmaya,recele sokmaya devam ediyorlar ya...ya da çorba ictigi , yemek yedigi tükürüklü kaşıgi catali salataya yoğurda batiriyorlar ya...
Hah iste bu
Sonra da kucaklarina dusen ekmek kiriklarini yere silkeliyorlar ya, sanirsin yaylada piknik yapmis gorgusuz 😂ev ulan orasi,her sofradan kalktigimizda masanin alti,oturduklari sandalye ekmek kirigi. Bir insan evladi nasil yemeli de kiciyla oturdugu yere ekmek dokmeli fizik kurallari caresiz su an

TTepsiye koysa da yine üstten tutup koyabilir. Belki gittiğimiz misafirliklerde çay tabağına koymadan önce üstten tutup koyan çoktur. Sıcak diye. Tabii direkt bardağı tepsiye koyup sonra da çayı koymuyorlarsa. O kadar kafeye gidip, deniz kenarındaki yerlere gidip çay içiyoruz. Onlar nasıl koyuyor, nasıl yıkıyor,nerden tutuyor bilmiyoruz bile. Göz görmeyince gönül katlanıyor tabii. Arkadaşınizsa söyleyin. Soyleyemiyorsaniz da bilmiyorum:)

Ben nerede ve kimin evinde olursam olayım bardağın ağız ve kulp kısmını, ve kullanacağım çatal bıçağı silerim. Kişiden bağımsız olarak yaptığım bir şey bu ve evine gidecek yakınlıkta olduğum herkes de bu huyumu bilir. Siz de çıkarıp bir ıslak mendil silseniz çok tepki gösterecek biri midir bu kişi?
şimdiye kadar böyle bir şey yapmadığım için alınabilir,yine..

bardak rafta ters duruyor,mesela ben altından tutup öyle koyuyorum. ondan önce yine de ellerimi yıkıyorum..
Tamam siz oyle yapiyorsunuzdur da
Hadi sizin rafiniz temiz
Ya arkadasinizinki en son ne zaman silindi sizce?
Onun nasil yaptigini cogu zaman gormuyorsunuzdur. Arkadasinizda hijyen problemi varsa daha makinadan toplayip rafa dizerken de tepesinden tutmus olabilir
Cay demligini gunlerce yikamamis olabilir
Milletin caydanliginda kirecten himalayalar olusuyor yav,onlar sizce temiz midir?degildir elbette.
Demem o ki,hijyenden suphe ettiginiz arkadasinizin evinde paketli bir sey bile yememeniz lazim. Yoksa savunmuyorum yani,dolu bardagi tepesinden tutmak sadece sizin gordugunuz kismi. Ya gormedikleriniz?

Öööğk...
İgrenc.. ısırdığiniz pis ekmeği niye tekrar batiriyorsunuz pis insanlad :((
Ayy,evet öyle durumlarda hiç yiyemiyorum ben de.
hatta bir keresinde bir komşu,yazın erikle tuz ikram etti;bir baktım,eriğin yarısını ısırıp,tuza batırıyor(!) sonra da bana,neden "tuzla" yemediğini soruyor..🤦‍♀️

TTepsiye koysa da yine üstten tutup koyabilir. Belki gittiğimiz misafirliklerde çay tabağına koymadan önce üstten tutup koyan çoktur. Sıcak diye. Tabii direkt bardağı tepsiye koyup sonra da çayı koymuyorlarsa. O kadar kafeye gidip, deniz kenarındaki yerlere gidip çay içiyoruz. Onlar nasıl koyuyor, nasıl yıkıyor,nerden tutuyor bilmiyoruz bile. Göz görmeyince gönül katlanıyor tabii. Arkadaşınizsa söyleyin. Soyleyemiyorsaniz da bilmiyorum:)
o da doğru..🙄

Hah iste bu
Sonra da kucaklarina dusen ekmek kiriklarini yere silkeliyorlar ya, sanirsin yaylada piknik yapmis gorgusuz 😂ev ulan orasi,her sofradan kalktigimizda masanin alti,oturduklari sandalye ekmek kirigi. Bir insan evladi nasil yemeli de kiciyla oturdugu yere ekmek dokmeli fizik kurallari caresiz su an
evet ya..bizim bi komşu da,tabağı önüne bile almaz,çatalla uzaktan alırken,yarısını yere döker..her geldiğinde, arkasından evi süpürürüm..😂

Back
X