hijyen

Ay benim annemde ben küçükken su verirken üstten tutarsam kızardı. Tek benim annem değilmiş bunu yapan sevindim. Bende hoşlanmam öyle bardağın üstünden tutanlardan içemem.

Aynı sizin arkadaş gibi bir arkadaşım var bana gelmek istedi baya oldu. Hastaneye gitti ordan çarşıyı gezdi bana geldi ve ellerini yıkamadan oturdu ve bir şeyler yedik. Allahım iğrendim resmen ya. Bir de şu corona döneminde

Benim bir arkadaşım var Sizin gibi , çok hijyeniktir kendisi her fırsatta dile getirir . Ama gider en pis insanın evinde, bayıla bayıla yemek yer, sorduğum zaman Napim kiramiyorum der. Bende bunu anlamıyorum madem tiksiniyorsun nasıl yiyorsun içiyorsun. İçin nasıl alıyor.

Benim bir arkadaşım var Sizin gibi , çok hijyeniktir kendisi her fırsatta dile getirir . Ama gider en pis insanın evinde, bayıla bayıla yemek yer, sorduğum zaman Napim kiramiyorum der. Bende bunu anlamıyorum madem tiksiniyorsun nasıl yiyorsun içiyorsun. İçin nasıl alıyor.
aslında ben o kadar da titiz değilimdir ama mesela yoğurularak yapılan şeyleri öyle her gittiğim yerde yemem..bir de böyle ufak takıntılarım var..

Ay benim annemde ben küçükken su verirken üstten tutarsam kızardı. Tek benim annem değilmiş bunu yapan sevindim. Bende hoşlanmam öyle bardağın üstünden tutanlardan içemem.

Aynı sizin arkadaş gibi bir arkadaşım var bana gelmek istedi baya oldu. Hastaneye gitti ordan çarşıyı gezdi bana geldi ve ellerini yıkamadan oturdu ve bir şeyler yedik. Allahım iğrendim resmen ya. Bir de şu corona döneminde
ben de sevindim tek kalmadığıma🙈 demek ki aslında bir çok insan böyle hareketlerden tiksiniyor
ben kapı girişine,kolonya ve maske koydum,dışardan gelenlere hemen veriyorum😊
bir de dışardan gelen biri olursa,hemen temiz havlu uzatıp "şimdi oturmadan ellrini yıkamak istersen,temiz havlu"diyorum😄

Pandemi döneminde görüşmeseniz daha iyi.
İlla ki görüşecekseniz de ve çay olayından tiksiniyorsanız, çay içmeyin "mideme dokunuyor vb" bir şey deyin.

kulplu bardakla verirken tepesinden tutuyorsa siz de cay bardagiyla isteyin. onu da tabaksiz getirirse elim yaniyor cay tabagi yok mu dersiniz. cay tabagiyla getirirken yine ustten tutar mi? 😂

kulplu bardakla verirken tepesinden tutuyorsa siz de cay bardagiyla isteyin. onu da tabaksiz getirirse elim yaniyor cay tabagi yok mu dersiniz. cay tabagiyla getirirken yine ustten tutar mi? 😂
Şimdi anlamadım.😊 o bardağı çay tabağına nasıl koyacak?gene üstten tutacak

Bir fırsatını bulup siz doldurun çayı. Ağzından tutarak verin aynen onun yaptığı gibi. sonra ayyy hele benim yaptığıma bardağı ağzından tutarak verdim, kalkıp yenisini getireyim diye ayaklanın.büyğk ihtimal engel olacak bişey olmaz der. Sizde olurmu canım bende rahatsız oluyorum bardağın ağzına el sürülmesi den deyin. Anlar yani

Şimdi anlamadım.😊 o bardağı çay tabağına nasıl koyacak?gene üstten tutacak
ay ben once bos bardagi normal tutup tabaga koyar sonra tabaktaki bardaga cayi doldururum. ne bileyim kendim gibi dusunmusum. :D bu konudaki kadin sizin dediginiz gibi bardagi da ustunden tutup koyar kesin.

Back
X