Aynı adamla 9 sene geçirmiş bir abla olarak ister dinlersin ister dinlemezsin.bitsin senin gibi tonla tez canlı arkadaşım vardı lisedeyken taktılar yüzükleri aileleri işin içine karıştırdılar daha birbirlerini değil kendilerini tanımadan ( emin ol yaş 30 bile olsa beğenmiyorsun bir sene önceki aklını). Okadar saçma şeyler yaşadılar ki bende korktum doğrusu erkek cinsinden. Bir daha üniversiteye gidene kadar da yaklaştırmadım yanıma. Sonra şimdiki eşimle tanıştık flört etmeye başladık tabi bayağı ikna çabası geçti 1 sene falan her hareketini gözlemledim. 4 sene flört ettik aileme birşey söylemeden bitek okulda ders aralarında görüşerek öyle rahat bir ailem yoktu önemli olan okuldu bizimkilere göre. Ve eşim evimin adresini dahi ailesiyle geldiğinde 4 senelik flört 5 yıllık arkadaşlığın sonunda öğrendi.
Acele etmenin manasını anlamıyorum yani böyle şeylerde. Neden en güzel zamanlarınızı yok kayınvalideler anlaştı mı? yok ne zaman yüzük taktınız evleneceksiniz? gibi gibi harcıyacaksın. Bırak hepsi zamanla olur sen o yüzüğü takınca gelinliğini, evin mobilyalarını, düğün mekanını düşünmekten derste çalışamıyacaksın. Okul gerçekten daha önemli şu forumu az okuyorsan kadınların çoğunun aldatılmaya, şiddete ve diğer öküzlüklere sırf bir meslek sahibi olmadıklarınadan katlandıklarını göreceksin. Bencesi bu yani ailenin değil senin ikna edilen lazım bence