Hikayenizi Anlatır Mısınız?

Henuz dunyayi bilmeden, bir dunya gorusu edinmeden,universiteye gitmeden, bir erkege bagimli kalmayacak sekilde ekonomik ozgurlugunu eline almadan, bunu garantilemeden evlilik telasi yapan kadinlari pek anlamiyorum. Ama sunu cok merak ediyorum korkmuyor musunuz? Yahu her sey insan icin ya o simdi guvendiginiz adam yarin olmazsa? Oyle sonradan atilinmiyor is hayatina (ornekler mutlaka vardir genel uzerinden konusuyorum). Vallahi uzucu biz ulke olarak kadinlar on plana ciksin derken 18 19 yasinsaki kizlarimiz evleneyim diye kosuyor. Uzucu.

Simdi buradaki yorumlara kiziliyor ama hayat hikayeleri dinlendikce anlasilir bu dediklerimiz. Herkes boyle evleniyor, seviyor, gozu baska bir sey gormuyor. Sonrasi malum.

Cok tesekkur ederim 1 sene uzatsam ölmem ya :) 21 22 Yapalım. Suan 2o yasindayim 21 olmama da az kaldi malun.. En azindan üni bitsi haklisini ailem daha iyi bakar belki.

Rahatca o bu görür mü korkusu olmadan gezmek. Aileler tanissin gidip gelsin. adı konulsun artık.
bence rahat gezmenin aksine tüm gözler daha da üstünüzde olur.
Ama ne söylesek boş, sen tutturmuşsun çoktan söz söz diye

Yazdıklarınızı bir daha okuyun bence. Bira terbiyesizleşmediniz mi? Sevişmek falan. Öyle bir derdin olsa öyle biri olsam evlilik için gün mü sayarım? Kalp kırmak kolay. Ben herkese hak veriyorum zaten neyse.

Durumu o kadar guzel ozetlemissinizki tebrik ederim. Butun bu sorumluluktan habersiz cocuklara aileleri nasil izin veriyor orasi ayri bir konu...

Üniversiteyi beklicem kızlar tesekkürler yorunlariniz icin :) ailem daha anlayisli olabilir belki

Yazdıklarınızı bir daha okuyun bence. Bira terbiyesizleşmediniz mi? Sevişmek falan. Öyle bir derdin olsa öyle biri olsam evlilik için gün mü sayarım? Kalp kırmak kolay. Ben herkese hak veriyorum zaten neyse.

İşte yazılanı anlasak ne de güzel olur. Merak etmeyin terbiyeyle ilgili bilgim sizin yaşınız + 15 yıldır.
Ben size sevişmek için istiyorsunuz demedim.
Rahat gezmek için söz yapmak, sevişmek için evlenmeye benzer dedim.
İkisi de mantıksız.
Okuyacağız anlayacağız sonra atar yapacağız.
Yolunuz çok uzun daha.

Öyle olsun peki.. Büyüklere saygı her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…