Hikayenizi Anlatır Mısınız?

gezegen09

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2015
210
48
13
30
Bunu yazmak için biraz erken belki ama eninde sonunda başıma gelecek. Ailenizden anne baba hariç karışan oldu mu ilişkinize? (Anneanne, dede vs) ya da anne babanız karıştığında nasıl çözebildiniz bu olayı?

Bizde ki sorun daha okulumun falan bitmemesi ama sorun değil aslında. Eğer Allah kismet ederse o zamana kadar üniversiteye başlamış olacağım.
Bizim aileden 1, 2 Kişi ilk başta duyunca belki daha okulum var diye olmaz dedi istemediler sevgilimi ama bazıları da aksine çok sevdi.

İşe gir kendi ayakların üzerinde dur vs konusmalar var. Kesinlikle es geçmiyorum. Güzel bir gelecek için tabi okuyacağım. Ama istiyorum ki adı konulsun bu iş. Yani ben evlendirin beni demiyorum. Söz olsun bari. Evlenmek için bekleriz. İlla ki sözlenince de evlilik dicez kesin :) ama şu söz olsa bi. O an gelince söylerken herhalde bayılırım heyecandan. Sizin buna benzer var mı hikayeleriniz?

Onun işi sizi geçindirmez, yok nereden biliyorsun tanıyorsun da güveniyorsun gibi şeyler,
Nasıl ikna ettiniz ailelerinizi kızlar?

Öncelikle kaç yaşındasın?
Erkek arkadaşın kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

oldmetight, post: 44513023, member: 459681"]Evet hem de üniversitenin son yılındaydım.
Manyak gibi tutturdum.
Ailemi de karşıma aldım.
Sonra oh mis dayak yiyip geri döndüm

Gülüyorum şimdi ama aile bir pohluk görüyorsa o işte biraz durup düşünmelisin.[/QUOTE]
Yasım erken ve okul + ön yargı :)

Sacmalama daha üniversiteye bile gitmiuor sun ne sözu

Evet var ben iyiki diyorum hiç pişman değilim okula dışardan devam ediyorum maksat Diploma olsun 3 Yıllık evliyiz 4 é döndük bi kızımız var ben mutluyum hemde çok ama bu tamamen eşle ilgili onun doğru kişi olduğuna eminmisin her zaman yanında arkanda olacak mı

E="ceycey0406, post: 44513080, member: 580234"]okumaya niyetin olsa söz falan istemezdin öyle öğrencilik olmaz son sınıfa doğru sözlenirsin acelen ne[/QUOTE]
Benim lisem bitti çoktan istedigim bolum 2 senelik bu süre zarfında söz ya da nişan istemenin okumamakla ne alaksı var Allah aşkına? Hiç mi aşık olmadınız? Kaç senedir bekliyoruz.

Söz olunca ne değişecek ki? Birbirinizi seviyorsanız illa bir yüzüğe ihtiyaç yok. Zaten daha bu kadar genç yaşta ne malum evleneceğiniz acele etmeyin bence

Ailemin bana sırt cevirdigi anlar da bile yanımdaydı ve yine ailemle aramı düzeltmek için ugrasiyordu neler neler...

okulun bitmeden isim koyma
en güzel dönem sevgililik dönemi
sözlü olunca arşa mı yükseliyorsunuz anlamıyorum
ben nişandan en geç 6 ay sonra evlenirim valla kaynana dırdırımı çekilir

Bende okurken evlendim hala okuyorum ama yaş önemli ben ikinci üni yi okuyordum evlendiğimizde
Aileme söyledim bir akşam yemeğinde tanıştılar bir iki akşam babamla kahve içmeye falan gittiler bi süre onların bilgisinde devam ettik iyice tanıyınca kendileri haberleşip nişanı ayarladılar
Görüşe görüşe eşimle babam kanka olmuşlardı zaten
İkna olsunlar diye çabalamadım yani zamana bıraktım

[QUOTEi3008, member: 721175"]Öncelikle kaç yaşındasın?
Erkek arkadaşın kaç yaşında ve ne iş yapıyor?[/QUOTE]
20 22 . 2 tane mağazaları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…