Hikayeyi bir cümle ile devam ettirmece oyunu

merveuzun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
426
1
46
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar , şöyle bir oyun oynamaya ne dersiniz
herkes bir cümle yazacak ve altaki üye bu cümleye bir cümle ekleyerek bir hikaye oluşturacak
Örneğin
1. üye Bir varmış bir yokmuş
2. üye küçük bir köyde güzel bir kız ninesiyle yaşarmış
3. üye küçük kız ve ninesi gül gibi geçinir gidermiş
4.üye ..........

bu şekilde her üye yeni bir cümle ekleyip hikayeyi devam ettirek gittiği yere kadar
Başlıyorum

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde derelere tellal pireler berber iken.

ben anamın beşiğinde tııngııır mıngırr sallanır iken...

bu kızın dünyalar güzeli birde kızkardeşi varmış. sapsarı upuzun saçları olan bu küçük kızın öyle bir hastalığı varmışki....

Yaşlı bir cadın gelmesine kadar , bu cadı gelip ben bu hastalığın çaresini biliyorum ama bir şartım var demiş.

şartım: güzel ablasının güzel gözlerini bana vermeniz demiş...

ablası güzel gözleri ile bu cadının çirkin ve ürkütücü gözlerini değişmesi ablası için çok zormuş ama kardeşini de çok ama çok seviyormuş.

en sonunda tamam demiş. al benim gözlerimi, yeterki sözünü gerine getir demiş. cadı pis pis gülüyormus.

Kızların babası padişahmış. Cadıya sana bi sürü altın veririm yeterki kızımı iyileştir ama büyük kızımın gözlerini isteme demiş..

ama cadı kabul etmemişşşş. vesselaaaam kız sevdigi yakışıklı prensten bile saklayarak bu mevzuyu doğruu cadının yaşadıgı mağaraya gitmişşş
--al gözlerimi senin olsun ey cani kadın ama kızkardeşimi iyileştir derdine derman ol ... demiiiiş

hiç acımamış adiy cadı. sökmüş almış kızın güzelim gözlerini..

ağlaya ağlaya şatoya giden kız, kardeşinin sevgilisiyle, prensle karşılaşmış...

duruma şaşıran prens sevdiği kıza" yavrum o maviş gözlerine ne oldu" demiş kız"önemli bir şey değil canım arpacık çıktı" demiş ama prens

Son düzenleme:
prens buna inanmamış tekrar sormuş yavruummm söyle bakalım çekinme benden demiş,
prenses ne diyeceğini bilememiş ağlamaya başlamış

ama hain kötü kalpli cadı o kadar çok şey anlatmış ki ona" heyy yakuşuklu sevdiğin kız seni amcanın oğlu behlüllle aldatıyo boşver totosu b.kluğu benim ol" demiş prens şaşırmış öfkeden...

Back
X