"Evet" der. Funda.Yoksa hayallerimin işi oluyor mu yoksa :)) diye içinden geçirirr..
kısa bir sessizlik olur. Arkadaşları merakla beklemektedir...
eee...
Kız hafif bir tebessümle" kızlar yarın iş görüşmem var ..."diyerek sevinç çığlıkları atar..
aylin -Ooo hadi yine iyisin .. bu gün adını bir kenara not et... esas oğlanı da gördün artık..
seçil -Yoksa yeni bir aşk ve yeni bir iş
) buldumu seni
Funda- OLamaz mı? olabilir :)))
Saat 8,30... güzel bir güne başalamıştır esas oğlan.
kardeşi takım elbisesinin kravatını bağlamaktadır. esas oğlan dünün enerjisiyle
-gel buraya ufaklık düzelt şu kravatını düzeltelim...
Ufuk.- Bana ufaklık deme artık.. Halen ufak mıyım sence artık ben bir bankacıyım iş kolik abim benim.. işlerden benim büyüdüğümü fark edemedin ama ben artık koca adam oldum
)
Kahvaltılar yapılır... güzel sabah sohbeti edilir ve abi kardeş arabayla yola çıkarlar.
Esas oğlan iş için sahil yolunu kullanır ...
- Geçen gece rüyamda bir kız gördüm. Şu sahilde karşılaştık ve dün aynı kızı Bizim Avukat Boranın bürosu önünde yine gördüm Ufuk ..çok enterasandı biliyormusun... kızda bana öyle garip baktı ki sanki daha önce karşılaştık ....
-
abi hayırdır rüyadan gördüğün kıza aşık mı oldun... eee nasıl biriydi bizim gelin yenge...
-Ufuk sen incektin sanırım
bak 5 km yürü sabah yürüyüşü iyi gelir sana hem banka da bugün çok oturacaksın.
-tamam sustum Burak bey. sustum. Akşam ben Nurcanla yemeğe çıkıcam iş çıkışı geç gelicem.
hem Nurcanın ablası gelecekmiş, Bursadan. Aslında benimle tanışmak için gelicek. sende gelsene .. Hem Nurcan da seninle tanışmak istiyor.
-bakarız Ufuk söz veremem. Bugün mülakat için gelecekler varmış ikinci görüşmeyi sen değerlendireceksin dedi müdür
:83:
Esas kızdan heyecanlı heyecanlı karşıdan karşıya geçerken bir anda esas oğlanı arabada görür .. tabi ki ışıklarda bekleyen kız görür esas oğlanı ...