Hikayeyi tamamla!

mavilimYesilim

Hareket et durma, vazgeçme, erteleme, hemen şimdi.
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
7.844
3.457
448
merhaba bayanlar. ben kısa hikaler kurgular yapmaya bayılırım. Şimdi kısa bir hikaye yazıcam bu hikayeyi okuyan arkadaşlar hikayeyi hayal güçleriyle geliştirsinler mantıkla olması şart değil karmaşık birşeylerde çıkabilir. sonuçta eğlenmek var

hikaye kahramanlarımız iki kişi şimdilik.

Bir bayan: bayan Q, bay W. isimleri yok şimdililk

Güzel bir bahar sabahı bayan Q, spor yapmak için sahil kenarına iner. Hafif tempo koşmaya başlar. yüzüne vuran hafif rüzgar eşliğinde ... 1 saat geçmiştir, bir bank bulur ve oturur denizi seyreder bir yandanda az önce aldığı simidinden bir lokma alır. Herşey çok güzel gitmektedir.

Son düzenleme:
Koşarak gelen bir köpek ile irkilir genç kız. Yanına gelen genç hafif tebessümle" ısırmaz merak etme" diye güler. Genç kız da güler" çok tatalı maşallah. adı ne" der ?

Adı alex.. arkadaşımın köpeği ...
-Arkadaşım ailesin yanına gitti bana bıraktı köpeği bende gezdirmek için dışarı çıkardım.
- Alex kaç aylık ... güzel bakımlı bir köpekmiş ...
- Evet bakımlıdır. Ama ben pek bakamıyorum. Evde akşama kadar bizim kız kardeşle birlikte ... bakıyorsa o bakıyor.
Bir anda güzel bir sohbete başlarlar. Güzel arkadaşlığa adım atılmış olur.

Sonra genç bayan..
-Saat geç oldu eve dönüş vakti geldi.
-Evet sizinde vaktinizi aldık Alex le ... gülümser. ben bu yakınlarda oturuyorum her pazar yürüyüş yaparım sizi daha önce bir kaç defa görmüştüm. Tanışmak bu güne nasip oldu ... der hafifce gülümser.
- Ben de buralarda oturyorum ... Alex le ve sizinle tanışmak çok güzeldi.
- Haftaya görüşmek üzere ...
Genç kız kızarmış yanaklarıyla ... hafifce tebessüm eder...

Çimlere basmasıyla yere düşmesi bir olur...

Son düzenleme:
Bari ben devam edeyim... kimdede tık yok...

Bir anda kendini yatakta bulur genç kız

aaaaa bu bir rüyaymıydı yoksa herşey gerçek gibiydi ama..

okula gitmek için kızımız hazırlanır. son rutuşlarını yapar ve apartmandan çıkar. herzaman beklediği dolmuşuna biner ve o sıkıcı bunaltıcı fakültesinin kapısından girdiği anda...

oda ne rüyasında görüdüğü çocuk... kantinde çay alıyor...

ben yine kendi kendime devam edeyim. yanından hızlı adımlarla geçer. sakar kızımız geçerken sınıf arkadaşını görmez ve beklenen son arkdaşının koluna çarpar ve çay yakışıklı oğlumuzun üzerine dökülür...

kız eyvah rezil oldum derken..

-çok özür dilerim istemiyerek oldu..
-oğlumuz bir anda oof bu ne şimdi yaaa... der...ama kızımıza bakmamıştır o an ... kızımıza bir bakar .. o anda bir ışık belirmiştir kızın yüzünde...

-neyse önemli değil şimdi silerim bir şey olmaz. size birşey oldumu der.
kız
-evet der...
boş bulunur

bundan sonraki olay yeri hukuk bürosunda geçsin ve bir teyze olaya dahil olsun...

hadi bayanlar hayal gücünüzü geliştirin...

Bu olaylar gelişirken genç kızımızın en yakınarkadaşı FULYA köyden lise okumak için şehre yerleşmiştir bundan 4 sene önce. Üniveristeyi kazanınca kalmaya devam etmiştir. Teyzemizde bir kızı okutmanın gururunu yaşamaktadır. Genç kızımızın deli-dolu teyzesinin yanına yerleşmiştir. Genç kızımız ile yakın arkadaşı akşamları teyzesinde buluşup kritik yapalarmış her akşam. Deli-dolu teyzemiz dul bir kadındır. Eglenceli neşeli bir kadındır. 3 kez evlenmiş boşanmıştır. Genç kızın ailesi ile aynı sitede fakat farklı apartmanlarda oturuyorlarmış.

Fulya 18 yaşına girdii anda ismini değiştirecektir. asıl ismi Kadriyedir. Ama bu ismi sevmediği için kullanmadığı için değiştirecektir. Bu gün genç kız ve Fulya avukatlık bürosunda buluşacaklardır.

Fulya avukatlık bürosuna doğru koşar adımlarla ilerlerken kaldırımın bir çıkıntısına takılır ve yere doğru düşmek üzereyken genç kızımızın rüyalarını süsleyen genç erkeğimiz,Fulya'yı düşmekten kurtarır...

ve o anda genç çocukla göz göze gelirler.fulya nedenini anlayamadığı bi kıpırtı hisseder.zor da olsa gözlerine bakmayı bırakarak ayağa kalkar ve teşekkür eder.içindeki tuhaf kıpırtıyla dalgın dalgın yürümeye başlar ve esas kızımızla buluşurlar...

Fulya az önce yolda gerçekleşenleri arkadaşına anlatmaya karar verir birdaha onu görmek istediğini söylemek ister ki kızcağızımız da uzun bir özlem giderme'den sonra parkta yaşadıklarını anlatmak ister.. bir cafeye geçerler ve kızımızın telefonu çalar.

İş başvurusu yaptığı A holding şirketi aramaktadır.
-Funda Hanım.
-Evet Benim. Ben Bora.
kimlik tanımlamasından sonra.
- ... konumuna iş başvurusu yapışınız.

"Evet" der. Funda.Yoksa hayallerimin işi oluyor mu yoksa :)) diye içinden geçirirr..
kısa bir sessizlik olur. Arkadaşları merakla beklemektedir...
eee...

Kız hafif bir tebessümle" kızlar yarın iş görüşmem var ..."diyerek sevinç çığlıkları atar..

aylin -Ooo hadi yine iyisin .. bu gün adını bir kenara not et... esas oğlanı da gördün artık..
seçil -Yoksa yeni bir aşk ve yeni bir iş ) buldumu seni
Funda- OLamaz mı? olabilir :)))

Saat 8,30... güzel bir güne başalamıştır esas oğlan.
kardeşi takım elbisesinin kravatını bağlamaktadır. esas oğlan dünün enerjisiyle
-gel buraya ufaklık düzelt şu kravatını düzeltelim...
Ufuk.- Bana ufaklık deme artık.. Halen ufak mıyım sence artık ben bir bankacıyım iş kolik abim benim.. işlerden benim büyüdüğümü fark edemedin ama ben artık koca adam oldum )

Kahvaltılar yapılır... güzel sabah sohbeti edilir ve abi kardeş arabayla yola çıkarlar.
Esas oğlan iş için sahil yolunu kullanır ...
- Geçen gece rüyamda bir kız gördüm. Şu sahilde karşılaştık ve dün aynı kızı Bizim Avukat Boranın bürosu önünde yine gördüm Ufuk ..çok enterasandı biliyormusun... kızda bana öyle garip baktı ki sanki daha önce karşılaştık ....

- abi hayırdır rüyadan gördüğün kıza aşık mı oldun... eee nasıl biriydi bizim gelin yenge...
-Ufuk sen incektin sanırım bak 5 km yürü sabah yürüyüşü iyi gelir sana hem banka da bugün çok oturacaksın.
-tamam sustum Burak bey. sustum. Akşam ben Nurcanla yemeğe çıkıcam iş çıkışı geç gelicem.
hem Nurcanın ablası gelecekmiş, Bursadan. Aslında benimle tanışmak için gelicek. sende gelsene .. Hem Nurcan da seninle tanışmak istiyor.
-bakarız Ufuk söz veremem. Bugün mülakat için gelecekler varmış ikinci görüşmeyi sen değerlendireceksin dedi müdür

:83:
Esas kızdan heyecanlı heyecanlı karşıdan karşıya geçerken bir anda esas oğlanı arabada görür .. tabi ki ışıklarda bekleyen kız görür esas oğlanı ...

Son düzenleme:
fakat bilmez ki esas kızla esas erkek mülakatta karşı karşıya gelecektir.

ve o an gelmiş esas kızla esas oğlan karşı karşıya gelmişler. esas kız çekingen gözlerle oğlana bakar kalbinin hızlı attığını hisseder.

Ama bır türlü konusşmaya cesaret edemezler ikiside ıstemese arkalarını dönüp gitek zorunda kalırlar

ve o sıra esas kızın çantasını çalmak için arabasıyla harekete geçen kapkaççı,çantayı alabilmek için esas kızı ,arabasıyla sürükler ,kız daha fazla zarar görmemek için kendisini yere bırakır.esas oğlan son bir kez arkasına dönüp kıza bakmak istemişti.. fakat esas kızı kanlar içinde görünce,hızlıca koşar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…