Hikayeyi tamamla!

kapkaccinin peine dusen kiz sevdigi adam yani esas oglanin gercek kimligiyle karsilasmak uzeredir

az sonra simdi reklamlar

Ve kız sevdiği oğlanın kimliğine ulaşmıştır...Çok şaşırmıştır,çünkü sevdiği oğlan yan komşusu çıkmıştır :) Bir yandan da sevinmiştir tabi ki...

Karşısına çıkan kişi kapıcı Mustafa Efendiydi. "Çöplerin içinde bira kutusu buldum, hayırdır" diye sordu ?

üzerine vazife olmayan işlere karışma dedı adam...
mustafa efendi, kibirli bir şekilde
sadece sordum, efendım
bir sorun var sandım dedi.
meraklı kapıcı Mustafa efendi ...

Son düzenleme:
Evet bir sorun vardı,
ancak adam iyice sinirlenmeye başlamıştı.
Birilerine söylemek istiyordu fakat, korkuyordu
Sonunda ağzından baklayı çıkardı ve,
"Sanırım kalemimin ucu bitmiş" dedi.

Evet bir sorun vardı,
ancak adam iyice sinirlenmeye başlamıştı.
Birilerine söylemek istiyordu fakat, korkuyordu
Sonunda ağzından baklayı çıkardı ve,
"Sanırım kalemimin ucu bitmiş" dedi.

ve Mustafa efendıden beklenmedık ukala bır cvp geldı ...

büyük kayıpmış beyimm

Bunun üzerine adam, kahverengi kıvırcık saçlarını sertçe geriye atarak "hah, bütün dünyanın okuduğu o romanları ben o kalemle yazıyorum." dedi ve gerçek kimliğini bir nebze de olsa belli etmiş oldu.

Son düzenleme:

demek keramet sizde değil o kalemdeymiş demiş Mustafa efendi

Son düzenleme:
Adam, Mustafa Efendiye bir yılan edasıyla baktı baktı baktı ve,
sonunda sol gözüyle, elmacık kemiğinin tam ortasındaki bölgeye sert bir yumruk attı.

(Hahaha o zaman şöyle oldu)
Adam Mustafa Efendinin, sol gözüyle elmacık kemiğinin tam ortasına bir öpücük kondurdu.
Mustafa efendinin yüzünde ruj izi oluştu, evet bu adam gerçektende ruj kullanıyordu
etrafına bakındı ve karşıdan gelenin karısı olduğunu farketti.

Mustafa efendi ;beyım allahaşkına naptın sen yahuu
insan evladımısın sen yaaa...bana mı göz diktin beyaaa,,

benım kalemı bitik ınsanlarla işim olmaz.
git gavurun dölü başka yerde oyna

Son düzenleme:
Bey de Mustafa Efendinin karısını alır ve yurtdışına kaçar.
W Bey Kısa sürede olsa Mustafa Efendiyi hayaller aleminde hayatının şokunu yaşatmışcasına keyifli gülümsemesiyle şöyle der: Hadi Mustafa Efendi sen kendi işine bak bakmazsan istenmeyen bir öpücük daha geliyor hemde sulu sulu
Mustafa Efendi cevap bile vermeden hemen asansöre doğru koşar :) W bey onun tepkisiyle kahkayı basar.Ama unuttuğu bir şey vardı Bayan Q...Mustafa efendiyle uğraşırken yalnız değildi.Yaşanan her kareye şahit olmuştu Bayan Q...Bay W utanarak yüzüne bakar ve bayan Q ya şöyle der:

Son düzenleme:
Utandınmı gııı. Kızardın hemen gel senide biyocuk öpem bek dadli geldin gözüme.
Bay w bayan Q yu öperken arkasinda bi hareketlilik hissetmistir. Bu zevkli anı boxmak istemezken bi yandanda arkadaki kisiyi merak edip donmustur..
Birde ne gorsun Mustafa efendi istekli gozlerle ikisini izlemektedir.
Hayrola sen gitmemismiydin mustafa efendi der bay w.
Düşündumde beni daha once hayatimda hic bu kadar tutkulu open biri olmadi,megerse o kisi sizmissiniz bay W,opucugunuzun tadina doyamadim birde cânı gönülden öptürmek icin geri döndüm der mustafa efendi.
Bay W de çapkın ve muzur bir gülümsemeyle Ona dogru yönelir .....

Git işine mustafa efendi cok oldun artik der ve bayan Q ya döner mahcup bi gülümsemeyle,
musyafa efendiyi arkalarinda birakip yürümeye başlarlar
Bay W sohbet acmak ister ama ne dese nasil başlasa lafa .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…