hımm

sorularmh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2014
12
1
3
33
bu formda yeniyim ama üyesi olma ma sebep bir konu baslığı vardı eski zamanlarda hamilelik anlaşılması için bir parmak ile gözleme gibi bir durum oluyormuş elin zor bi şekilde ve biyere kdr mı ne gittiğinde hamile değil sonsuz tabiri caiz girdiğinde hamilemişsin ben denedim ama etrafı gayet sıkıydı ama soktuhumda gitti yere kadaargşdiyo ele nasıl bişe gelmesi gerek

bu formda yeniyim ama üyesi olma ma sebep bir konu baslığı vardı eski zamanlarda hamilelik anlaşılması için bir parmak ile gözleme gibi bir durum oluyormuş elin zor bi şekilde ve biyere kdr mı ne gittiğinde hamile değil sonsuz tabiri caiz girdiğinde hamilemişsin ben denedim ama etrafı gayet sıkıydı ama soktuhumda gitti yere kadaargşdiyo ele nasıl bişe gelmesi gerek

Hani hamile olan sen değil de arkadasindi?
Kimi kandiriyorsun sen guzelim? Böyle seylerle ugrasma. Annene danis. Yanlistan dön.
Gençliğini heba etme..

Kürtajı arkAdaşım için sordum dedin şimdide kendine hAmile olup olmadıgını anlamaya çalışacak yöntemi nasıl uyguladığını anlatmışsın.. En iyisi bir gebelik testi al ve uygula çünkü bu yöntemle anlaman mümkün değil bunu bu şekilde ancak çok uzman ebe ve doktorlar anlayAbilir..

Back
X