bahsettigin konuyu bilmiyorum
ama ilk aklima gelen sumu oldu
sen himata nin avukatimisin ?
Tramvay dan mi dusmusBence küçükken yaşadığı bir tramvaydan dolayı şuan ki duyguları yada mutlaka kötü bir deneyim yaşamış çünkü ben böyleyim demiyor aksine utanıyor ve kendinden nefret ediyor kesinlikle psikolojik yardım almalı
Konuyu açan arkadasta bes yıl önce üye olmus ama kac yıldır ne yorumu ne açılan konusu var,tek bır konuya bıle yoruma yok yıllardır,Buda ilginç geldı,şüphecimiyim neyim
5 yıl önce üye olmam,aktif olmamam neyi değiştirir? Ne karara vardınız şimdi benim hakkımda,ilginç olan sizsiniz.Konuyu açan arkadasta bes yıl önce üye olmus ama kac yıldır ne yorumu ne açılan konusu var,tek bır konuya bıle yoruma yok yıllardır,Buda ilginç geldı,şüphecimiyim neyim
Ya hep şu iPhone dan dolayı otomatik kafasına göre düzeltiyo yazdıklarımı offffTramvay dan mi dusmus
5 yıl önce üye olmam,aktif olmamam neyi değiştirir? Ne karara vardınız şimdi benim hakkımda,ilginç olan sizsiniz.
Bilmem ben üye olsam bes yıl önce,sonra gırmesem hıc,sonra maıle tekrar sıfre ısteyıp ,sonrada arkadasıma haksızlık ettınız dıye konu açsam,şüphecıyım ben napım ,yoksa hınata ben mıyım5 yıl önce üye olmam,aktif olmamam neyi değiştirir? Ne karara vardınız şimdi benim hakkımda,ilginç olan sizsiniz.
Tramwaydan dusse daha iyiymis bence bu kafa biraz darp gormus bir kafaya benziyor bu konuyu ne icipte acmis merak ediyorumYa hep şu iPhone dan dolayı otomatik kafasına göre düzeltiyo yazdıklarımı offff
Hinata aslinda hepimiziz bence heryer hinata heryer isyan :)Bilmem ben üye olsam bes yıl önce,sonra gırmesem hıc,sonra maıle tekrar sıfre ısteyıp ,sonrada arkadasıma haksızlık ettınız dıye konu açsam,şüphecıyım ben napım ,yoksa hınata ben mıyım
Hinata fransiz degil ozaman olsaydi bu laf soylenmezdiÖff yav biri link atsın lütfen. Konuya fransız kaldık be ya!!!
Demek ki hinataya çok değer veriyorum.Bilmem ben üye olsam bes yıl önce,sonra gırmesem hıc,sonra maıle tekrar sıfre ısteyıp ,sonrada arkadasıma haksızlık ettınız dıye konu açsam,şüphecıyım ben napım ,yoksa hınata ben mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?