Hinata adlı üye..

Konuyu açan arkadasta bes yıl önce üye olmus ama kac yıldır ne yorumu ne açılan konusu var,tek bır konuya bıle yoruma yok yıllardır,Buda ilginç geldı,şüphecimiyim neyim

/QUOTE]
bahsettigin konuyu bilmiyorum
ama ilk aklima gelen sumu oldu

sen himata nin avukatimisin ?

Konuyu bilmeden neden yorum yapar insan?
Avutayım veya değilim bu seni ilgilendir mi?
Hinata yanımda zaten,kendisi banlandığı için,yazamıyor..

Kac kurtar kendini yoksa senide aglatirlar :)

Konuyu açan arkadasta bes yıl önce üye olmus ama kac yıldır ne yorumu ne açılan konusu var,tek bır konuya bıle yoruma yok yıllardır,Buda ilginç geldı,şüphecimiyim neyim

Hinatayla konu sahibi aynı kişi olabilir mi?

Yoksam Hinata sen misin arkadasım?2009 da üye olup 2010 da bı kac yorum yapıp sonra kaybolmuşun bu konuya kadar,yoksa yoksa sen hınatanın sevgılısı mısın?wallahı çok suphecıyım

5 yıl önce üye olmam,aktif olmamam neyi değiştirir? Ne karara vardınız şimdi benim hakkımda,ilginç olan sizsiniz.

Yaşlarınız kaç sizin ?

5 yıl önce üye olmam,aktif olmamam neyi değiştirir? Ne karara vardınız şimdi benim hakkımda,ilginç olan sizsiniz.
Bilmem ben üye olsam bes yıl önce,sonra gırmesem hıc,sonra maıle tekrar sıfre ısteyıp ,sonrada arkadasıma haksızlık ettınız dıye konu açsam,şüphecıyım ben napım ,yoksa hınata ben mıyım

Öff yav biri link atsın lütfen. Konuya fransız kaldık be ya!!!

bende bisey danismak istiyorum ama daha yeni oldugum icin nasil yapicami bilmiyorum yardimci olurmusnuz rica etsem

Hinata aslinda hepimiziz bence heryer hinata heryer isyan :)

O konuya bende yorum yaptım ama evlenmek zorunda değil diye herkesin tercihi kendine. Niye ağlıyor ki

Demek ki hinataya çok değer veriyorum.

Burası geniş bir ağ, sanal ortam. Delisi var, hastası var, menopozlusu var, sapığı var, kaçığı var, psikopatı var da var. Hiç tanımadığın insanların seni anlamasını bekleme. Ha beklersen de anlamazlarsa kızma gücenme. Herkesin kafa başka bir dünya geziyoruz öyle sanal platformlarda. (şiirsel oldu sona doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…