Hinata adlı üye..

bende değer verdiğim arkadaşlarım adına konu açabilirmiyim lütfennnnn

Konu eger amacindan saparsa kapatilir ve uye banlanir eger uye onceden banlandi 2. Hesap actiysa yine banlanir surekli banlanan uye hele uyeligin ilk konusunda demek ki onceden bir hesabi varmis 2. Bir uyelik anlasilmis olup banlanir ki bu konuda birazdan kib den giden mesajlardan kapanip sen banlanicaksin amacin neyse cok uzun surmuycek

İşte ben de bunu istiyorum o geyik yapanların,alay edenlerin banlanmasını...Ve moderatörlerin de titiz olmasını..Hatta onların da uzaklaştırılmasını.Kızı bilip bilmeden banlamışlar.
bir aciklamasi vardir elbet, mesela sizin 2. üyeliginiz ise anlasilmistir, benim bildigim 2. üyelik yönetimden izin alarak acilabiliyor özel konular icin

Demek ki hinataya çok dkeskveriyorum.
2007 yillarinda kk ya eksi den yapilan saldirilar olmus ve bazi eksiciler keske hesap alsaydim fazladan lazim olurdu demis onlardanmisin hinata belki escinselsin kadinlara zaafin var diye banlandin sonucta erkek uye kabul olunmuyor sende kadinlara erkeklerin baktigi gibi bakiyorsun burda meme operasyonu geciren bayanlar var baska uyelere acik konular oluyor albumler falan ondan ban yemistir bnce normal faceine kadar isteyip belki millete sapiklik yapcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…