• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hinata adlı üye..

gerçekten hiç tanımadığınız bu sitede ki kadınlar sizler için bu kadar büyük anlam mı taşıyor da buradaki ithamlara tutup ağlıyorsunuz..?
her şey tek tuşa bakar...

sanala değil gerçeğe değer verirseniz daha çok üzülürsünüz.. en büyük tavsiyem ;)

Çok saçma bi konu olmuş bu kapatılmış işte üyeyle ilgili neden konu açıyosunuz ki

Konuyu bilmiyorum ama her cevresinde gormedigi olaya fake ya da bu erkek diyenlere ben de sinir oluyorum. Gordugum yerde de kib'liyorum zaten. Buna da kesin bir sekilde ban verilmeli bence. Konusu gecmisken soyleyeyim icindekini dedim.

gerçekten hiç tanımadığınız bu sitede ki kadınlar sizler için bu kadar büyük anlam mı taşıyor da buradaki ithamlara tutup ağlıyorsunuz..?

sanala değil gerçeğe değer verirseniz daha çok üzülürsünüz.. en büyük tavsiyem :KK66:

gerçekten öyle...bana neler neler diyorlar... kapa bilgisayarı git,nedir yani ağlamalar falan? bana da gay desinler..gay mi oluyorum onlar öyle diyince??? tüm yaşantımı ona göre mi yaşamam gerekiyor artık??? niye takıolar kafalarına anlamam

sanala değil gerçeğe değer verirseniz daha çok üzülürsünüz.. en büyük tavsiyem :KK66:
Arkadaşımın psikolojisi bozuk,normalde sanaldaki insanlar yüzünden oturup ağlayacak biri değil,hassas bir konuydu ve insanlarında alay ettiğini görünce,hayatına ağladı bu kadar basit.

Yasak bir konu acmissiniz herkesin adini verelim ozaman ben su uyeye burdan meydan okuyorum diye :D

Konu niye kapatildi ben de merak ediyorum. Bir de geyik yapanlar banlanicak mi. Bilip bilmeden alay ediyor millet.
İşte ben de bunu istiyorum o geyik yapanların,alay edenlerin banlanmasını...Ve moderatörlerin de titiz olmasını..Hatta onların da uzaklaştırılmasını.Kızı bilip bilmeden banlamışlar.

Herkes kisinin profiline kosucak sayet bende bakcam ne yazmis diye belki haklidir belki haksiz hadi konuyu iyice dagitalim oyle mi oluyor

Hinata'nın konusu neden kapatıldı anlamadım,bence de fake konu ama fake olup olmadığını da bilemeyiz.Genelde böyle konular cinselliğe taşınır ama kapatılmazdı,hinata mesajlarında kotü bir şey yazmamış acaba ömde hakaret mi etti ya da ikinci üyelik falam mı? Eğer bunlardan biri değilse haksız yere konusu kapatıldı ve ban yedi.Mune abla gel aydınlat bizi:110:

Bu arada ben de Hinatayı izliyorum,her anime ixleyen erkek ya da ergen degildir,oyle genellemeler yapmayın.:KK14:

psikolojisi bozuk kişilerin sosyal paylaşım sitelerinden uzak durmasını tavsiye ederim:KK14:

Arkadaşımın psikolojisi bozuk,normalde sanaldaki insanlar yüzünden oturup ağlayacak biri değil,hassas bir konuydu ve insanlarında alay ettiğini görünce,hayatına ağladı bu kadar basit.
Bence küçükken yaşadığı bir tramvaydan dolayı şuan ki duyguları yada mutlaka kötü bir deneyim yaşamış çünkü ben böyleyim demiyor aksine utanıyor ve kendinden nefret ediyor kesinlikle psikolojik yardım almalı

Konununn gectigi link ne merak ediliyor
Hinata'nın konusu neden kapatıldı anlamadım,bence de fake konu ama fake olup olmadığını da bilemeyiz.Genelde böyle konular cinselliğe taşınır ama kapatılmazdı,hinata mesajlarında kotü bir şey yazmamış acaba ömde hakaret mi etti ya da ikinci üyelik falam mı? Eğer bunlardan biri değilse haksız yere konusu kapatıldı ve ban yedi.Mune abla gel aydınlat bizi:110:

Bu arada ben de Hinatayı izliyorum,her anime ixleyen erkek ya da ergen degildir,oyle genellemeler yapmayın.:KK14:

Ya üzüldüm :(
yanılmışız demek ki...
hangi konu acaba?

Back
X