- 13 Haziran 2014
- 1.155
- 1.108
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklıma gelmedi açıkcası,onunla alay edenlere bi kaç söz söylemek istedim sadece.Buraya konu açmak yerine yönetime bildirseniz?
gerçekten hiç tanımadığınız bu sitede ki kadınlar sizler için bu kadar büyük anlam mı taşıyor da buradaki ithamlara tutup ağlıyorsunuz..?
her şey tek tuşa bakar...
sanala değil gerçeğe değer verirseniz daha çok üzülürsünüz.. en büyük tavsiyem![]()
Hinatakim ölmüş yaaw?
Arkadaşımın psikolojisi bozuk,normalde sanaldaki insanlar yüzünden oturup ağlayacak biri değil,hassas bir konuydu ve insanlarında alay ettiğini görünce,hayatına ağladı bu kadar basit.gerçekten hiç tanımadığınız bu sitede ki kadınlar sizler için bu kadar büyük anlam mı taşıyor da buradaki ithamlara tutup ağlıyorsunuz..?
her şey tek tuşa bakar...
sanala değil gerçeğe değer verirseniz daha çok üzülürsünüz.. en büyük tavsiyem![]()
Kim olmus bilmemde benn yasiyorum habrr veriyim dedim konu kapanmadankim ölmüş yaaw?
İşte ben de bunu istiyorum o geyik yapanların,alay edenlerin banlanmasını...Ve moderatörlerin de titiz olmasını..Hatta onların da uzaklaştırılmasını.Kızı bilip bilmeden banlamışlar.Konu niye kapatildi ben de merak ediyorum. Bir de geyik yapanlar banlanicak mi. Bilip bilmeden alay ediyor millet.
ölenle ölünmez tabii..en güzelini yapıyorsun kardeşim..Kim olmus bilmemde benn yasiyorum habrr veriyim dedim konu kapanmadan
Bence küçükken yaşadığı bir tramvaydan dolayı şuan ki duyguları yada mutlaka kötü bir deneyim yaşamış çünkü ben böyleyim demiyor aksine utanıyor ve kendinden nefret ediyor kesinlikle psikolojik yardım almalıArkadaşımın psikolojisi bozuk,normalde sanaldaki insanlar yüzünden oturup ağlayacak biri değil,hassas bir konuydu ve insanlarında alay ettiğini görünce,hayatına ağladı bu kadar basit.
Hinata'nın konusu neden kapatıldı anlamadım,bence de fake konu ama fake olup olmadığını da bilemeyiz.Genelde böyle konular cinselliğe taşınır ama kapatılmazdı,hinata mesajlarında kotü bir şey yazmamış acaba ömde hakaret mi etti ya da ikinci üyelik falam mı? Eğer bunlardan biri değilse haksız yere konusu kapatıldı ve ban yedi.Mune abla gel aydınlat bizi
Bu arada ben de Hinatayı izliyorum,her anime ixleyen erkek ya da ergen degildir,oyle genellemeler yapmayın.![]()