Hangi marka kulanıyorsun?işte benim yagimtadi, kokusu ve yaptigi bakim harika
saçlarım adam olmak üzereler, ne rezil hallerden çıkıp
gece boyu bekletiyorum, çok memnunum hindistan cevizi yagından
Hangi marka kulanıyorsun?
Balen mi?ilk defa duydum.nerden aldın?balen :)
Balen mi?ilk defa duydum.nerden aldın?
aktardan aldım. gıda amaclı kullanılıyor, ekmege surup surup yerim bakim disinda, yenilebilir olması orijinal oldugunu kanitliyor :)
Aktarda satılan çoğu şeye güvenemiyorum ben yaaaktardan aldım. gıda amaclı kullanılıyor, ekmege surup surup yerim, yenilebilir olması orijinal oldugunu kanitliyor :)
Çok teşekkürler faydalı bir yazı, ben de kendi deneyimimi paylaşmak isterim,Aktarda satılan çoğu şeye güvenemiyorum ben yaa(
Teşekkür ederim. Hangi markaydı?bütün saça mı uyguluyorsun?Çok teşekkürler faydalı bir yazı, ben de kendi deneyimimi paylaşmak isterim,
Bence bu kadar yorulmaya gerek kalmadan en güzel en etkili en doğal yağları içinde barındıran ve mis gibi de doğal bitki kokan aktarın birinden keratin dip bakım yağı aldım, (bir mesai arkadaşım da internetten almış o damemnun kalmış) ben de çok memnun kaldım, herkese tavsiye ederim. Sadece akşamları haftada bir iki defa yatarken sürüyorum, sabah yıkıyorum, çok çabuk etkisini görüyorum, hem de saçlarım daha güçlü ve parlak geliyor. Tabi saçınızı veya derinizi önce kurutma makinesiyle hatta keratin dip bakım yağını da az sıcakken sürün daha da güzel olur.
Marka vermek yasak diye biliyorum.?Teşekkür ederim. Hangi markaydı?bütün saça mı uyguluyorsun?
Sanırım marka vermek yasaktı.Teşekkür ederim. Hangi markaydı?bütün saça mı uyguluyorsun?
Reklam yapmak yasak diye biliyorum ben de.:)) reklam olmadığı sürece sorun olmaz sanırım :/Sanırım marka vermek yasaktı.
Hayır canım, genelde dip bakım ile yani saç derisi ve kökleri bakımı ile saç telleri ve saç boylarının bakımını pek çok kimse karıştırıyor. Bu keratin dip bakım yağını sadece yatarken saçın aralarından deriye sürüp biraz masaj yapıp bone içine alıp yaıyorsun, sabah da bir güzel yıkıyorsun. (sentetik şampuanla değil)Teşekkür ederim. Hangi markaydı?bütün saça mı uyguluyorsun?
Zaten kuru saçlar için en güzeli katkısız keratin yağı var, ben onu kullandıktan sonra daha kuruluk problemi yaşamadım.Hayır canım, genelde dip bakım ile yani saç derisi ve kökleri bakımı ile saç telleri ve saç boylarının bakımını pek çok kimse karıştırıyor. Bu keratin dip bakım yağını sadece yatarken saçın aralarından deriye sürüp biraz masaj yapıp bone içine alıp yaıyorsun, sabah da bir güzel yıkıyorsun. (sentetik şampuanla değil)
hangi şampuan kullanıyorsunuz ben otacının kimyasal olmayan şampuanını kullanıyorumHayır canım, genelde dip bakım ile yani saç derisi ve kökleri bakımı ile saç telleri ve saç boylarının bakımını pek çok kimse karıştırıyor. Bu keratin dip bakım yağını sadece yatarken saçın aralarından deriye sürüp biraz masaj yapıp bone içine alıp yaıyorsun, sabah da bir güzel yıkıyorsun. (sentetik şampuanla değil)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?