Almila91 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2015 55 21 88 34 6 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Almila91 #1 Selam. Aranizda Hindistan Cevizi yaği kullanip saci uzayanlar var mi ? Men Life in markasinin aldim. Yorumlarinizi bekliyorum
Selam. Aranizda Hindistan Cevizi yaği kullanip saci uzayanlar var mi ? Men Life in markasinin aldim. Yorumlarinizi bekliyorum
Miyav_su Nirvana Pro Üye 16 Şubat 2009 34.855 123.228 1.123 6 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Almila91 #2 Almila91 .!.: Selam. Aranizda Hindistan Cevizi yaği kullanip saci uzayanlar var mi ? Men Life in markasinin aldim. Yorumlarinizi bekliyorum Genişletmek için tıkla... Markasını hatırlamıyorum ama gerçekten çok faydasını gördüm saçlarımı cildimi çok güzel yapmıştı
Almila91 .!.: Selam. Aranizda Hindistan Cevizi yaği kullanip saci uzayanlar var mi ? Men Life in markasinin aldim. Yorumlarinizi bekliyorum Genişletmek için tıkla... Markasını hatırlamıyorum ama gerçekten çok faydasını gördüm saçlarımı cildimi çok güzel yapmıştı
Tost tost Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2015 595 603 103 32 19 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Almila91 #3 ben mecid efendinin hindistan cevizi yağını kullanıyorum içine bazen kantoron bazen çam terepentin esansı koyuyorumuzamasıda gayet iyi
ben mecid efendinin hindistan cevizi yağını kullanıyorum içine bazen kantoron bazen çam terepentin esansı koyuyorumuzamasıda gayet iyi