Saç Uzatma Yöntemleri hindistan cevizi yağıyla saç uzatma

asksubuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
97
29
48
Adana
selam arkadaslar oldum olası saclarım gec uzar hep aynı boydadır bırde ustune oryalle actırınca yandı kestırmek zorunda kaldım ınternette arastırırken hındıstan cevızı yagına rastladım yorumlar olumluylu bes ay denedım faydasını gordum resımde atıyorum sızde bır bakın uzama belırgın sekılde bellı mı $Adsýz.webp

selam arkadaslar oldum olası saclarım gec uzar hep aynı boydadır bırde ustune oryalle actırınca yandı kestırmek zorunda kaldım ınternette arastırırken hındıstan cevızı yagına rastladım yorumlar olumluylu bes ay denedım faydasını gordum resımde atıyorum sızde bır bakın uzama belırgın sekılde bellı mıEki Görüntüle 1166749

5 ayda baya bariz belli canım uzadığı bende sipariş verdim gelmesini bekliyorum haftada kaç kere ve nasıl kullandın benim de saçlarım şu an senin son halin gibi

5 ayda baya bariz belli canım uzadığı bende sipariş verdim gelmesini bekliyorum haftada kaç kere ve nasıl kullandın benim de saçlarım şu an senin son halin gibi

canım ben doa kozmetıkten aldım katı bır yag ama yazın halıyle baya sıvı haftada ıkı uyguladım saclarımı ıkıye ayırıyorum kokten uclara kadar surup genıs dıslı tarakla tarıyorum yag hemen yayılıyor zaten cok kullanmak gerekmıyor ben aksamdan yapıyorum sabaha kadar beklıyorum ertesı gun yıkıyorum kolay arınıyor yumusacık yapıyor gercekten cok faydalı bır yag bıde su hardal maskesını duydum onu denıcem hadı bakalım ıns oda yarar

Back
X