Hint gelinler, takıları ve gelinlikleri

Şu alınlarına taktıkları aksesuardan kınamda takmayı çok istemiştim ama nasip olmamıştı

Çok güseller kızlar, özellikle göz makyajları ve takıları , yüzlerinde de tarif edilmez bi hüzün var...Çok hoş...

ben bu kadar guzel hintli kiz hic gormedim, ki oturdugum yerde cok fazla hintli var. hepsi biyikli, abartmiyorum erkek gibi biyiklari var temizlemiyorlar. bu kizlar dehset guzel.

gelinlikler, takıları ve kızlar süperler çok beğendim
bu kızlar güzelde biraz yaşlanınca çok çirkin oluyorlar ama

hepsi çok güzel ama ilk fotoraftaki hatun çokçok daha güzelbende bu hint takılarına meraklıyım ama yaşadığım yer küçük olduğundan dolayı bulma imkanım yok.bursada falan nerde bulanilirim acaba :uhm: benimde allahın izniyle yaza düğünüm olucak bende bu alınlarına taktıkları aksesuardan istiyorum...

bayıldım....
hint kültürüne hastayım zaten :asigim:
kına gecemde kesinlikle bu tarzı kullanacağım şakkıdı

bu fotografı goturup, kuaförüme beni buna benzet diyicem tatlicadiarzu

takılar gerçekten çok hoş....
zaten herzamam hintlilerin kıyafetlerinide,takılarınıda beğenmişimdir:asigim:....

elbiselerin işlemeleri bi harika..
bayıldım doğrusu..hintliler hepdikkatimi çekmişlerdir

ya kıyafetler degıl bu hınt kızları bır kere super guzel cuval gıyseler yakısırrrrrrrrrrrrrrrrr

fotograftaki bayanlarin hintli oldugunu dusunmuyorum. 10 yildir surekli etrafimizda hintliler var ve ben hic bu bayanlara benzeyenini gormedim.

fotograftaki bayanlarin hintli oldugunu dusunmuyorum. 10 yildir surekli etrafimizda hintliler var ve ben hic bu bayanlara benzeyenini gormedim.

Zaten kızlar güzel değil şekerim, makyaj geliinlikler ve takılar güzel gösteriyor, ee gelin olmuşlar artık güzel olacaklar tabii... Biz de gelin olduğumuzda güzel olmuyor muyuz:dilcikar:

Bencede bu bayanlar hintli olmayabilir yurt dışında yaşarken çok hintli görüştüm gerçekten arkadaşların dediği gibi bu kadar guzeli pek yok ırklarında, ırk olarak farklılar biraz bayanlar bekarlığı ifade ettiğini düşündüğü için sanırım evlenene kadar bıyıklarını ve kaşlarını almıyorlar. ama takı konusunda gerçekten çok başarılılar giysi konusunda da öyle işin en güzeli bu geleneklerine çok sadıklar yani hangi düğüne giderseniz gidin hep belirli çizgilerde giyimleri ve aksesuarları bu çok güzel bir kültür.
Bazı Hint düğünlerinde törenler üç veya dört gün sürebiliyor. Eğer düğün tek bir güne sıkıştırılmışsa, sabah çok erken kalkmak zorundalar. İlk durak etrafı çiçeklerle süslenmiş büyük bir tapınak. İçeri ancak başınızı bağlayarak girebiliyorsunuz. Kadın veya erkek fark etmez, tapınaktaki herkesin başı örtülü oluyor.Tapınakta kadınlar ve erkekler karışık bir şekilde oturuyor.Kanuna benzeyen bir müzik enstrümanı kullanıyorlar.Akşam yemeğine katılmadan önce, damat yerel Hint kıyafetlerini çıkarıp, sakal traşı olmuş ve takım elbisesini giymiş oluyor. Geleneksel Hint kıyafetleri içinde bir Prense benzeyen gelin, eşiyle birlikte tapınaktaki mermer duvarın etrafında dakikalarca dönüyor. Duvağını gelinin annesi ve küçük çocuklar tutuyor.Müzik eşliğinde Tapınaktaki duvarı tavaf ediyorlar.Gelinin üzerine takılan takılardan Kapalıçarşı’da çok rahat bir Kuyumcu Dükkanı açılabiliyor :)Tören sonuna doğru, davetliler yuvarlak duvarın üstündeki çiçeklerin üstüne para bırakarak, dua ederler. Ve eğlenmeye devam ederler....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…