Hint gelinler, takıları ve gelinlikleri

ben yurt dışından getirttim yaşadığım bölgede yoktu çok güzel kına geceleriniz için tavsiyemdir. farklı ve hoş oluyor

Hepsi harika görünüyor Vallahi takılarıyla kınlarıyla çok güzeller Bende istiyorum böyle gelin olmayııııı mafoldumben

belki kızarsınız:kedi:,ama bana hiç güzel gelmıyor ne o çam ağaci gibi süslenmişkaydirigubbakcemile3,elbise bi renk:umursamaz:,kına başka renk,takı başkakafamçokkarıştı,çok aşırıya kaçmışlar,yüriyen hediyelik dükkanıdelikafadulden,daha kibar olmasına yanayımturkbayragi,ve çoğu resimlerde fotoşop yapılmış çok bellisengözlerimebaksanab,bir tane ben görünmıyorCADIARZU,daha önce yürt dışına çıkmıştım ve cildi bu kadar mükkemel bir hint bayanı hiç görmemiştim:uhm:,Şişman kızı seksi hatun haline getirme fotoşop Videosu İzle | Dünyanın En Seçkin Videoları | izlesene youtube

o başa takılan takının bi ismi varmı ?

istanbulda nerde bulabilirim sizce?

nişanımda bende kullanmak istiyorum ama sadece başıma.

çok hoş gerçekten de..alınlarındaki takıları ,göz makyajları ,işlemeli tül başörtüleri ,müthiş gözalıcı duruyor....zemuszemus
en çok 3.yü beğendim..

İlerde Kınamda Bende Hint Kıyafeti Ve Takılarını Kullanmak İstiyorum..

Allah ogünleri gösterirse tabi..

uf bunlar nasil kokuyor bir bilseniz :) hintlilerden bahsediyorum yakinindan gecilmiyor.. burasi dolu hintlilerle

bilmezmiyim canim bir sene yasadim onlarla hindistanda.gercekten cok pis kokuyorlar.musluman olmayanlarda gusul filanda yok.daha kotu kokuyorlar o zaman

bende mutlaka evlenirsem kına gecemde direticem saree tarzı bi kıyafet giyicem zaten takılarıda gelir ardından o zaman
bunlarda benden olsun zaten bollywood hastasıyım :)

bizim bir tanıdığımız iş için Hİndistan'a gitmişti. Orada bir düğüne katılmış. Aynı Bollywood filmleri gibiydi diyor. rengarenk giysiler, kadınların takıları o biçim :1ninca:

kıyafetlerde çok güzel kıyafetleri taşıyanlarda...
aksesuarlar bi harika..bayıldım:))

gözlerim kamaştı akannehir gerçektende kıyafetleri ve makyajları rengarenk ve takılarda resmen gözümüzün içine sokulurcasına büyük ve gösterişli...
ben burdayım diye bağırıyorlar resmen ama ben pek beğenemedim..
gösterişi sevmem ondan belkide..
daha çok sade şeylerden hoşlanırım..
kimisi bunlar gibi kamera önünde olmayı sever, kimiside kamera arkasında olmayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…