E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Tabi hint kınası geçici hemde dinen bi sakıncası yok!!! o yüzden bende çok istiyorum yaptırmayı.. Ama sevgülümün izin vereceğini sanmam pek!Artık bi şekilde ikna yoluna gidicezklava: :1yes2:
carmincim madem o kadar çok istiyosun sevgilin de razı oluversin dimi yani hem geçici de olduktan sona ne zararı var cnmcım :sm_confused:
tarifini bile yazmışsın ya..ama kendi kendine yapılmazki bu :uhm:
Nette buldum:
malzemeler: 1:hint kınası 2:kına taşı 3SIRRI BU )peroksit(saç açmakta kullanılıyor) 4oksijen suyu bir miktar hint kıasını alıyosun. hitkınasının yarısı kadar da kına taşını ezip içine katıyorsun. ve içine peroksit ve oksijen suyu koyuyorsun. ayran kıvamına getiriyorsun. daha sonra cizmek istedigin şeklin üzerine aydınger kagıdını koyup stibilo kalemle ciziyorsun. ve dövme yaapmak istedigin yere koltuk altı kremini sürüp aydınger kagıdını yapıştırıyorsun. cıkardıgın da şekil beliriyor. yaptıgın karışımı bir kürdan vasıtasıyla deriye uyguluyorsun . bu kadar basit.
bide şu tüpü bulmak lazım...
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
arkadaşlar yaptırırkende dikakt etmek laızm heryerde herkese yaptırmayın
ben bir hevesle tatilde yaptırmıştım baya büyük bir şekil belki cildiminde hsaasiyetindendir bilemiyorum
dövme 15 gün sonra geçti ama dövmenin olduğu yerde iz kaldı
sanki güneşlenmeden önce o şekilde bir şey koymuşum tenim bronzlaşmış iz durmuş gibi dövmeli yer ten rengimden daha açıktı kışa doğru tenim açıldıkça izde geçti ama yapılırkende sızı hissetmiştim neden öyle oldu anlamadım
o yüzden korkuyorum yaptırmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?