- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
bence çok şık ve değişik canım
ben çok beğendim :)
yavaş yavaş netleştir
gelinlik işini naptın bakalım
varmı gezip baktığın beğendiğin
ay ben bu zamanlarda her şeyimi almıştımda bi kuruyemişlerim eksikti
Süper bir fikir! Burda bir cok insan Hint kıyafeti tercih ediyor son zamanlarda, yoksa bende istiyordumkızlar merhaba kınasında hint kıyafeti giyen oLdumu? rahat oluyor mu ve nasılk giyiliyor anlamadım bunlar böyle tam dikim mi oluyor yoksa vücudumuza mı doluyoruz ne yapıyoruz:) ?
resim büyükte ve alınmıyordu :)) ayrı ayrı aldım altı üstü kusura bakmayın:)
Süper bir fikir! Burda bir cok insan Hint kıyafeti tercih ediyor son zamanlarda, yoksa bende istiyordum
eyer bildiginiz normal Hint kıyafetinden cok, modern ve şık bir elbiZe alır yada yaptırırsan harika olur! Ayrıca elerini ve ayaklarınıda Kina olarak o yöreye göre yaptir! Balayinda süper olur! Tatil yerlerinde cok kişi Kina yaptırıyor
Bilmiyorum canım ben kınamda birini bulup hakikı Kınadan süslendirerek yapacakdim ama birileri herşeyi burnumdan getirdi ve ben ozamanlar hiç uğraşacak halde değildim, ama o şu Hint kınanın hakında bir yorum okumuştum, her Kina ve ya kaleme güvenmemem gerekdigi. İyi hatırlıyorsam siyah Kina ellerine zarar vere bilirmiş, bunada dikat et araşdirirken. Türkiye'de her yerde vardır, turistik bölgelerde her yerde sahte dövme yada Kina yapılıyor.ASlINDA DÜŞÜNMEDİM DEĞİL O KINA OLAYINI DA:))) O KINLARI NEREDEN BULABİLİRİM Kİ BİRDE NEKADAR KALICI OLUYOR ACABA NETTEN BİDE ONU ARAŞTIRIM BEN EN İYİSİ:)
hemen hemen herşey tamam gibi zaten gelinliğide seçtim de nisan 1 de baslıcaz dikime inşallah:)
kınayada bunu beğendim ama arkdaslarım zor olur bununla kudurman diyorlar:)) bindallı yada kırmızı elbise git elin hintliliernden sanane diyen çok oldu
kızlar merhaba kınasında hint kıyafeti giyen oLdumu? rahat oluyor mu ve nasılk giyiliyor anlamadım bunlar böyle tam dikim mi oluyor yoksa vücudumuza mı doluyoruz ne yapıyoruz:) ?
resim büyükte ve alınmıyordu :)) ayrı ayrı aldım altı üstü kusura bakmayın:)
Bilmiyorum canım ben kınamda birini bulup hakikı Kınadan süslendirerek yapacakdim ama birileri herşeyi burnumdan getirdi ve ben ozamanlar hiç uğraşacak halde değildim, ama o şu Hint kınanın hakında bir yorum okumuştum, her Kina ve ya kaleme güvenmemem gerekdigi. İyi hatırlıyorsam siyah Kina ellerine zarar vere bilirmiş, bunada dikat et araşdirirken. Türkiye'de her yerde vardır, turistik bölgelerde her yerde sahte dövme yada Kina yapılıyor.
kiz, eyer Hint elbisesi giyersen, en cok takılarına özen gözter:d
ben bayılıyorum takılarına özellikle Zincirli takma burun hizmalarina :d
bak melekyim bem bu tarz bir şey, işlenmiş istiyordum:d
ohh nisana şurda ne kaldı dimi bebeğim
sana şimdi günler geçmez gerçi hee
çok önyargılı bakabilirler bu hint kıyafetine ama kına yakılırken giyebilirsin bence
kaşlarının ortasınada bir işleme fıstık olursun
Allah'a havale ettim canım ( inşallah, âmino burnundan getienler beter olsun hıhh :)
hazır satılıo canım geçici onlardan alırım olmazsa:) bi araştırıymda bakalım:)
buda çok hoşmuş bakalım bunuda aldım gelinlikçime sordum uyguna dikerse:)
takılarıda bakalım bulabilrsem şeyederm ama takıyla rahat edemiom ben :))))))))))) ağırlık gibi gelio artık
güzel ve değişik aslında ama ben kırmızı bindallı giymiştim..çoook da severim..şimdilerde onların da daha modern olanları var..kesin tercih yapmadıysanız bir göz gezdirin..Allah tamamına erdirsin...
benim kızkardeşim kına gecesinde giydi ama onun giydiği kıyafetin eteği kiloş ve yoğun pul işlemeliydi..O kadar yakıştı ki bebeğime.Aşk-ı memnu dizisinde Nihal'in kınasında çalan ringa ringa şarkısı var ya canım,o şarkı eşliğinde elinde teflerle girdi salona kardeşim ve dans etti(Birçok hint videosu izlemişti :) ) Herkes bayıldııııı.Kesinlikle giy canım,çok hoş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?