Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Hint Kıyafeti Giyenler, Satanlar, Nerden Alınır?

pambukmelek8788

:) seeen Seeeennn sadece
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
3.986
7
46
Ankara
kızlar merhaba kınasında hint kıyafeti giyen oLdumu? rahat oluyor mu ve nasılk giyiliyor anlamadım bunlar böyle tam dikim mi oluyor yoksa vücudumuza mı doluyoruz ne yapıyoruz:) ?

resim büyükte ve alınmıyordu :)) ayrı ayrı aldım altı üstü kusura bakmayın:)

Eklentiler

• $dxfs.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 131
  • $adsız.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 135
yanlış değilsem dikim oluyor ama kına gecesinde giyen hiç duymadım ve görmedim açıkçası... hint kıyafeti bizim bindallı kıyafetine çok benziyor giyilebilinir bence, değişiklik olur.alt parçaları dikim üstüne de şalımsı parçalar atılıyor. illa da hazır bulmanıza gerek yok güvenilir bi terzide pekala dikilebilinecek bi kıyafet türüdür

bence çok şık ve değişik canım
ben çok beğendim :)
yavaş yavaş netleştir
gelinlik işini naptın bakalım
varmı gezip baktığın beğendiğin
ay ben bu zamanlarda her şeyimi almıştımda bi kuruyemişlerim eksikti

hemen hemen herşey tamam gibi zaten gelinliğide seçtim de nisan 1 de baslıcaz dikime inşallah:)
kınayada bunu beğendim ama arkdaslarım zor olur bununla kudurman diyorlar:)) bindallı yada kırmızı elbise git elin hintliliernden sanane diyen çok oldu

son zamanlarda kına gecesi için tercih ediliyor canım
güzel ama ben kına gecesi için tercih etmedim açıkçası
çok güzel bindallı modelleri var

Süper bir fikir! Burda bir cok insan Hint kıyafeti tercih ediyor son zamanlarda, yoksa bende istiyordum
eyer bildiginiz normal Hint kıyafetinden cok, modern ve şık bir elbiZe alır yada yaptırırsan harika olur! Ayrıca elerini ve ayaklarınıda Kina olarak o yöreye göre yaptir! Balayinda süper olur! Tatil yerlerinde cok kişi Kina yaptırıyor

ASlINDA DÜŞÜNMEDİM DEĞİL O KINA OLAYINI DA:))) O KINLARI NEREDEN BULABİLİRİM Kİ BİRDE NEKADAR KALICI OLUYOR ACABA NETTEN BİDE ONU ARAŞTIRIM BEN EN İYİSİ:)

çok şık duruyor ben çok beğendim :)

edit: evleneceğim zaman kına gecemde düşünebilirim :))

Son düzenleme:
ASlINDA DÜŞÜNMEDİM DEĞİL O KINA OLAYINI DA:))) O KINLARI NEREDEN BULABİLİRİM Kİ BİRDE NEKADAR KALICI OLUYOR ACABA NETTEN BİDE ONU ARAŞTIRIM BEN EN İYİSİ:)
Bilmiyorum canım ben kınamda birini bulup hakikı Kınadan süslendirerek yapacakdim ama birileri herşeyi burnumdan getirdi ve ben ozamanlar hiç uğraşacak halde değildim, ama o şu Hint kınanın hakında bir yorum okumuştum, her Kina ve ya kaleme güvenmemem gerekdigi. İyi hatırlıyorsam siyah Kina ellerine zarar vere bilirmiş, bunada dikat et araşdirirken. Türkiye'de her yerde vardır, turistik bölgelerde her yerde sahte dövme yada Kina yapılıyor.

kiz, eyer Hint elbisesi giyersen, en cok takılarına özen gözter:d
ben bayılıyorum takılarına özellikle Zincirli takma burun hizmalarina :d

bak melekyim bem bu tarz bir şey, işlenmiş istiyordum:d

Eklentiler

• $image.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 126
Son düzenleyen: Moderatör:

ohh nisana şurda ne kaldı dimi bebeğim
sana şimdi günler geçmez gerçi hee
çok önyargılı bakabilirler bu hint kıyafetine ama kına yakılırken giyebilirsin bence
kaşlarının ortasınada bir işleme fıstık olursun

güzel ve değişik aslında ama ben kırmızı bindallı giymiştim..çoook da severim..şimdilerde onların da daha modern olanları var..kesin tercih yapmadıysanız bir göz gezdirin..Allah tamamına erdirsin...

burada resimli anlatımı var
resime göre hint kıyafetleri tam dikim değil bedene sarılarak giyiliyor

benim kızkardeşim kına gecesinde giydi ama onun giydiği kıyafetin eteği kiloş ve yoğun pul işlemeliydi..O kadar yakıştı ki bebeğime.Aşk-ı memnu dizisinde Nihal'in kınasında çalan ringa ringa şarkısı var ya canım,o şarkı eşliğinde elinde teflerle girdi salona kardeşim ve dans etti(Birçok hint videosu izlemişti :) ) Herkes bayıldııııı.Kesinlikle giy canım,çok hoş olur

o burnundan getienler beter olsun hıhh :)
hazır satılıo canım geçici onlardan alırım olmazsa:) bi araştırıymda bakalım:)
buda çok hoşmuş bakalım bunuda aldım gelinlikçime sordum uyguna dikerse:)
takılarıda bakalım bulabilrsem şeyederm ama takıyla rahat edemiom ben :))))))))))) ağırlık gibi gelio artık

vala çabuk geçio günler:)))))
önyargı pekte umursamam fiyatı uygun olursa diktririm:) ama böyle vücuda sarmalı diilde elbise şeklinde felan:)
hahaha yok be sende tam hintli yaptın:9)))))))))

Eklentiler

• $kf-5.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 4.273
  • $299057_10151202923941762_47567141_n.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 223
  • $373883_155642101209438_149432238497091_245189_780295578_n.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 278
  • $536992_10151252315342303_2051717650_n.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 298
Allah'a havale ettim canım ( inşallah, âmin )

tatlim, takıların genellikle hafifleride olur, hem guzel ol kız, dayan bir kac saat, en azsindan resimlerde ve film çektirirseniz, guzel olur...:)
canim bende diyecekdim, geçici olanlarda var diye, onlarıda kulana bilirsin diye ama istemezsin sandim, bak sende biliyormuşsun

güzel ve değişik aslında ama ben kırmızı bindallı giymiştim..çoook da severim..şimdilerde onların da daha modern olanları var..kesin tercih yapmadıysanız bir göz gezdirin..Allah tamamına erdirsin...

yok cnm tercih yapmadım hatta terzim bu kumaşları bulmak zor diyor
önerilerin varsa resim olarak paylaşrmısın:)

ay nereden nekadara aldı yada diktrdi canım peki :) kumaşu zor buluruz diyor terzim. birde yüzünü keserek resim koyabilirmisin altı kiloş etek gibi olması daha hOş :) merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…