Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Hint Kıyafeti Giyenler, Satanlar, Nerden Alınır?

ufak tefeğim zaten o yüzden abartmak istemyrm takıyı kıyaffeti iyice kaybolurum:)))))))))))
evet geçici daha iyi de ama ertesi günde düğün var düğünde kötü durur muki kına:)

ay nereden nekadara aldı yada diktrdi canım peki :) kumaşu zor buluruz diyor terzim. birde yüzünü keserek resim koyabilirmisin altı kiloş etek gibi olması daha hOş :) merak ettim

pc de malesef resmi yok canım ama biz kiraladık hint elbisesini 250 tl ye.Hatta takılarını,tefini falan da verdi kiraladığımız bayan..

kızlar peki bunlardan hangisi hoŞ? hemen hemen benzer ürünler... renk oarak kırmızı-sarı bordo-sarı mı olmalı? yoksa kırmızı-beyaz bordo-beyaz mı olmalı ?

Eklentiler

• $tam-takim-elbise-model-16.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 64
  • $tam-takim-elbise-model-25.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 68
  • $tam-takim-elbise-model-30.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 73
  • $tam-takim-elbise-model-37.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 65
  • $tek-kaftan-model-5.webp
    12 KB · Görüntüleme: 68
  • $tek-kaftan-model-9.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 60
  • $tam-takim-elbise-model-3.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 57
Hint elbisesinden vazmi geçdin canım?
bak burda ne gördüm, Hint ve turk karışımı,

Eklentiler

• $image.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 70
ben giymiştim kınamda :) bursada fuar olmuştu hintlilerde gelmişti onlardan almıştım..takılarını filanda yine fuardan bulup almıştım..gelen davetlilerin hepsi kıyafetimi beğenmişlerdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…