Burdan bişey diyemeyizki yaptırma deriz çıkar (Allah korusun) yaptır deriz bişey çıkmaz. Başka bi Dr.a daha gidin bence ona göre karar verin.
Öncelikle çocuk kardiyolojisine fetal eko çektirin bence.
Tek başına çok anlamlı değil.
Ayrıca zamanla da kayboluyor genelde.
Yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi için rahat etsin istiyorsan fetal eko çektir ama bence bişey çıkmayacak.
Korkma canım Allah'ın izniyle hiçbişey çıkmazSöylediğiniz gibi fetal eko neyse onu yaptıracağım.
Kişilik olarak cok rahatımdır ve cok güzel bir hamileligim varken, bugun beni üzdüler.
Cok teşekkürler kızlar tavsiyeleriniz için
Allah esirgesin öyle bir şey çıksa çocuğunuzu aldırmayı düşünüyor musunuz? Çünkü bu hastalığın bir çaresi yok. Sadece o riskin gerçek olup olmadığını öğrenmiş olacaksınız.
Aldırmayı düşünüyorsanız yaptırın. Düşünmüyorsanız da üzülmenize değmez.
Sağlıcakla kucağınıza alın inşALLAHSöylediği şey sağlıklı bebeklerde de görülebilirmiş. 1/1000 orandan bahsediyor.
Yaşayan var mı diye bilgi almak istedim, tabii baska Dr. a gidicez yarın.
Yine de teşekkür ederim.
Yooooook! O bizim dünya tatlısı kızımız. Öyle birşeyi allahım göstermesin, onu sağlıkla kucağıma alayım.
Hayatta neyin garantisi var ki hem?
Insallah bi problemi yoktur bebeginizin,saglikla dogar.
2 Bin lira sizin icin cook buyuk bi para degilse bence yaptirin,aklinizda kalmasin.
Hiperekojen odaklar oglumda da vardi yogundu ustelik bu kalpteki parilti doktor amniyosentez onerdi yaptirmadik simdi 4 yaşında oglum cok da sağlıklı
Fetal eko bebeğin kalbini inceler ama anne karnındayken yapılır. Çocuk kardiyologları yapar, daha detaylı inceleme oluyor.Söylediğiniz gibi fetal eko neyse onu yaptıracağım.
Kişilik olarak cok rahatımdır ve cok güzel bir hamileligim varken, bugun beni üzdüler.
Cok teşekkürler kızlar tavsiyeleriniz için
Normal olan demeyelim de sonuçta bir bulgu ama çok anlamlı olmayabilir ve geçer muhtemelen.Açıkcası derdim bu tutar degil. Beni normal olan bir durumda endişelendirmesi.
Ustelij oglumdan once de iki ölü dogum hikayem var ondan dolayi amniyo yaptiralim dedi dr ama gerileme ihtimali cok yuksek dedi ben bile korkmadim siz hiç korkmayınCok teşekkür ederim, benim için cok değerli olan bu yorumunuz için. Sağolun!
Ustelij oglumdan once de iki ölü dogum hikayem var ondan dolayi amniyo yaptiralim dedi dr ama gerileme ihtimali cok yuksek dedi ben bile korkmadim siz hiç korkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?