HİPEREKOJEN FOKUS ( Kalpte )

Söylediği şey sağlıklı bebeklerde de görülebilirmiş. 1/1000 orandan bahsediyor.
Yaşayan var mı diye bilgi almak istedim, tabii baska Dr. a gidicez yarın.
Yine de teşekkür ederim.
canim gecmis olsun.tüm testleri normal çıkmasına ragmen yigenim down sendromlu olarak dunyaya geldi.ben hicbir testi yaptırmayı düşünmüyorum zira kıyamam aldıramam.senin bebegindede insallah hersey yolundadır strese girme derim ben.para konusuna gelince maalesef kadın dogum ciddi bir rant kapısı haline geldi yıllarca bebek icin tedavi olmus birisi olarak soyluyorum.milyarlar harcadik asla dogal yolla gebelik olmaz diyen hekimler girdi hayatıma ne acılar ne gozyaşları ama sonuc dogal yolla hamileyim cok şükür.rahat ol Allaha emanet ol

bebegim tek arter tek ven di trizomi 18 bulgusu. 2 dr bobreginde buyume gordu down sendromu bulgusu. kendi drum birsey yok dedi ikili uclu normaldi 20. haftada fetal eko cektirdim sukrolsun bisi cikmadi 30. haftada ayrintili ultrason tekrar. bacak kol boyu gozlerinin kulklarinin yeri normaldi. sukrilolsun dogdu. yukardakilerin hicbiri yok.
bazen tammen izole anomali olabiliyor. aa fetal ekoyu ve ileri haftalarda tekrar detayliyi tavsiye ederim. icin rahat eder.

Bebeklerin kalp gelişimi son aylarda hatta doğumdan sonra tamamlanmiyor mu? Ben mi yanlış biliyorum. Bana tamamen duygusal geldi test istemesi, bisey bulamamış onu bulmuş. Başka doktora hatta doktorlara gidin. Devlet, üniversite hastanesi de olsun gittiğiniz. Allah sağlık, selamet versin...

Canım öncelikle sakin olmalısın.
Benim kızımda dr.plesentadan dolayı anormal durum gördü.Bezmi alem üniv.hastanesine bir doçente gittim.
Oladabilir olmayada bilir gibi saçma bir cevap aldım.Sonra tekrardan detaylı ultrason için doktorum perinatologa yönlendirdi.Fehmi YAZICIOĞLU na gittim.Durumu ben gitmeden doktorum anlatmıştı zaten.İyice baktı.Ve sonuç sadece göbek kordanu plesantaya 3cm kadar yukarıdan bağlanmış.Normal doğumda sorun olabilir ,yakın takip diye raporuma not düştü.

İnşallah bişey çıkmaz.İyi bir perinatoloğa gidin.Şimdiden hayırlı doğumlar dilerim.

down sendromlu olma durumunda gebeliğe son vermeyi düşünüyorsanız yaptırın
yoksa bilmekle bilmemek arasında çok fark yok bence

brurun kemiği var ense kalınlığı normal diyorsun en büyük beliritisi burun kemiği olması lazım aminosentez bebeği riske atmazmı diğer testte yanılma oluyor inanaın allaha emanet yavrularımız bence hiçbirşeyi yok bebeğinizin

bence amniosentezi yaptırma diğeri için maddi durum onemlı... yanı bunu bıçok kişiye soyluyorlar...

Amniyosentezlik bir durum değilmiş yani sadece kalpteki bu pırıltı amniyosentez için yeterli bulgu değilmiş.

Bu kan tahlili için ise hastane, elimizden gelse tüm hastalar için isteriz diyor. Yani sağlıklı kafayla gece düşününce anladım; amaç para kazanmaları.

Bu kadar hamile psikolojisinden anlamadan konuşmaları, beni bir anda yerle bir etmeleri, hastanede hıçkıra hıçkıra ağlamama sebep oldukları için onları asla affetmiycem.

Amniyosentezlik bir durum yok diyor. Diğer tüm herşey normal çünkü.

Tamamen parasal olarak bu testi istiyor diye düşünüyorum artık.

Başka bir peritonologa da gideceğim.

Allah hepimizin çocuklarına sağlık sıhhat bizlere de sabır güç kuvvet versin.

Çok teşekkür ederim.

Bayram sonrası üniversite hastanesinde peritonologa gideceğim, karar verdim.

Cok teşekkür ederim, eksik olmayın.

Söylediklerinizi uygulayacağım, cok teşekkür ederim. Eksik olmayın.

Fehmi Yazıcıoğlu İzmir deymiş, ben de İzmir de arıyordum. Hangi hastanede? Veya özelde mi? Ben de Muğla dayım, bayram dönüşü içim randevu alacagım. Sen de memnun kalmışsın hem

Fehmi Yazıcıoğlu İzmir deymiş, ben de İzmir de arıyordum. Hangi hastanede? Veya özelde mi? Ben de Muğla dayım, bayram dönüşü içim randevu alacagım. Sen de memnun kalmışsın hem
Canım İzmir de değil ki İstanbul da.
http://www.hafeyaz.com/299087367
İzmir doğumlu olduğu doğrudur.
Perinatoloji Uzmanları Derneği (2. Başkan) ı dır kendisi.Ben çok memnun kaldım.24 haftalık hamileyim ve yine kendisine gittim.

Galiba karıştırmışım, İzmir den bulmam gerek. Bayram cok yorucu olacak, 4 uçak seferi, 1 uzun yol...

İzmir hem yakın, hem yorucu olmaz. İzmir de peritonolog önerisi olan var mı?

anne karnındayken veya doğar doğmaz yapılması gerekn tedavisi var ise yaptırın(kalp sorunundan bahseyiroum)..aksi halde aldırmayı düşünmüyorsanız yaptırmanıza gerek yok bence...21 haftalık (ki test yapıp gelene kadar 24 ü bulur kesin) gabelik down sendromu sebebiyle sonlandırılmaz bildiğim kadarıyla.bu dönemi kendinize zehir etmeyin bence.

Haklısınız, teşekkür ederim. 1/1000 ' lik bir bulgudan söz ediyor peritonolog.

Allah korusun da, öyle birşey aklımıza bile gelmedi.

Kızlar bayram dönüşü fetal eko çektirdim, çok şükür Dr. Hiç bir sıkıntı olmadığını, diğer Dr. Un beni korkuttuğunu, diğer organlarda hiç bir bulgu olmadan bu olayın bu şekilde tanımlanmaması gerektiğini anlattı.

Hepinize teşekkürler, öpüyorum.

Reactions: Rup
Bende de ayni bulgudan suphelendiler galiba kalpte hiperekojenite birikmesi var dedi, hiperekojen odak olabilir bir radyolog bulup detayli inceletin dedi beni de dun panik yaptirip aglattilar... Sabirla radyolog ayrintili kalp ultrasonunu bekliyorum bende, gecmis olsun canim insallah bendede temizdir durum suan hersey yolundadir umarim

Canım bi test var, 2000kusur TL.

Bana Dr onu önerdi ama ben başka bi Prof a gidip fetal eko çektirdim. 2 li test sonucun Nasıl çıktı?

Ben artık Dr. Lara da güvenmiyorum, özel hastaneye gidiyorum, bizim insani duygularımızla oynadıklarını düşünüyorum.

Reactions: Rup
Valla canim ben hic ikili uclu yaptirmadim nolursa olsun kabulum dedim ense kalinligi normaldi, gerek yok dedi doktorda istemiyorsan cok garantisi yok zaten dedi. Ama dun oyle bi korktum ki kalbinde sorun oldugunu dusunup uzduler sizin nasil suanda peki bebek? Testi yaptirdiniz mi? Ankara'da Ali Ipek var radyolog ona gidicem bu hafta bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…