HİPEREKOJEN FOKUS ( Kalpte )

Canım ben çocuk kalp uzmanına gittim, İzmir de bir Dr. Radyotolog degil.

Çocuk kalbine bakıyor, Prof. Bence sen de öyle bir Dr bul kendine.

2 li testi Nasıl yapmazlar ki? Benim 2 li sonucu iyi olduğu için 3lü yapmadı Dr.

Kalbinde bir sıkıntı olmadığını söyledi. Sen organlarına baktırdıgın Zaman tespit edildi bu durum, değil mi?

canım doktorlar en küçük bir ihtimali bile söylemek zorunda.
çünkü bu sefer de neden daha önce söylemedin şeklinde ithamlarda bulunuluyor.
bi ton haksız dava oluyor.
bazen de insanlar çocuklarının hastalıklarını kabullenmiyor filan.
1/1000 bile olsa sonuçta ihtimal var.
ikili üçlü test de olsa öyle.
o testlerde de o 1 kişinin biz olmayacağı ne malum?
neyse sonuçta senin fetal eko güzel çıkmış, sevindim.
kafaya takılacak bir durum yok.

Canım ben normal ultrasona gittim normal ultrasonda gördü hemen kalbi için ayrıntılıya gidin gerekirse fetal eko yapsınlar orada belli olur dedi diğer organlarda bir sorun yok sadece kalpte şüphem var dedi iyi bir radyolog incelemeli dedi

Canım sonucunu haber ver, iyi haberlerini bekliyorum

Reactions: Rup
Canım sonucunu haber ver, iyi haberlerini bekliyorum
Tatlım gittim öok şükür önemsiz bişeymiş galiba kalsiyum birikmiş orda yani hiperekojen bile olsa doğumdan 6 ay sonra geçecek birşey endişe edilmesi gereken birşey değil dedi doktor hergün 3 kişide gördüğüm bir durum dedi çok şükür ki endişelenmeye gerek yokmuş Allah hepimizin yavrusunu korusun

Cok sükür canım, cok sevindim inan ki... Ben de cumaya şeker yüklemesine gidicem, bakalım neler olacak?

Cok sükür canım, cok sevindim inan ki... Ben de cumaya şeker yüklemesine gidicem, bakalım neler olacak?
Cok saol canim benimm Ay hadi bakalim insallah hersey yolunda gider, bana da yaz merak ederim Allah sagligimizi korusun bebeklerimizi korusun guzel haberler getir insallah

Gittin mi kuzu seker yuklemesine? Ne yaptilar tam olarak

Gittim canım, toplamda 2.5 saat sürdü kontroller şekerli su ve 3 kez kan alındı.
1. Si ilk gittiğimde, sonra şekerli su içtim, 1 saat sonra bir daha, 1 saat sonra 1 defa daha!!!

Mahvolduma açlıktan, şekerden ama sonucum iyi çıktı, çok şükür

Bebişim uzun ve kilolu, 1 kilo olmuş bile tostos kızım benim.

Ayyy canım bildirimini geç gördüm kusurabakma şimdi yazabildim çok sevindim e hadi geçmiş olsun oyyy maşallah hadi sağlıkla gelsin inşallahh

kuzenım hamıle ıken yaptırmıstı, temız cıktı cok sukur..
bu arada kendısı dr.. ve gerek gordu, ımkanınız varsa yaptırın, ıcınız rahat etsın derım.
sevgıler.

kuzenım hamıle ıken yaptırmıstı, temız cıktı cok sukur..
bu arada kendısı dr.. ve gerek gordu, ımkanınız varsa yaptırın, ıcınız rahat etsın derım.
sevgıler.

Sağlıkla kızımı kucağıma alayım, 2. Çocuğum da hiç Dr. A gitmeyi bile düşünmüyorum. En gerekli olan şeyler hariç gitmeme kararı aldık eşimle.

Bizi strese soktular, en doğal yollarla ve en basit şekilde onu doğurmak istiyorum.

Özel hastaneler, Prof.lar, kadın doğumcular... Bunlardan sıkıldım! Hem de çok.

Aynen oyle ben hic birisine guvenmiyorum annem nasil dogurduysa bende onun gibi yapmak istiyorum ozaman yoktu hic bi kural, simdi cok yipratiyorlar katiliyorum sana arkadasim

Aynısını banada yaşattılar perişanım 1 haftadır

Aynısını banada yaşattılar perişanım 1 haftadır

O testi yaptırmadım. İzmir de başka bir Prof a göründüm. Bir sıkıntı olmadığını söyledi. Henüz Doğum yapmadım ama dr. Lar su anda bebeğimin sağlıklı olduğunu söylüyorlar.

Kendini perişan etme, üzülme.

Aynen canım kaçıncı haftandasın ilerleyen zamanda görüceksin bişey kalmıcak hep öyle korkutuyorlar korkma bişey yoktur yavrunu da üzme
İnş 19 . Haftadayım kalpte parlaklık böbrektede genişlik var dediler test sonucum çıkmadı çok stresliyim

İnş 19 . Haftadayım kalpte parlaklık böbrektede genişlik var dediler test sonucum çıkmadı çok stresliyim
Canim benim hic stres olma kalpte parlakli kalsiyum birikiyormus bendede cikti merak etme Ankarada mi oturuyorsun uzman radyolog onerebilirim bu isin uzmani kendisi zaten korkumdan gittim aradtirdim sagolsun icimi rahatlatti bu cok normalmis yani bu haftalarin onemi yok acil alarm degil duzeliyor, ayrica organlarin buyuklugu de sorun degil hepsi oturuyor duzene daha cok erken haftadasin dogduktan sonra bile tamamlaniyor organ gelisimi o yuzden kendini bosa uzup cocugunu yorma bak bebekler hisseder stresi, sakin kal ve bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…