Valla canim ben hic ikili uclu yaptirmadim nolursa olsun kabulum dedim ense kalinligi normaldi, gerek yok dedi doktorda istemiyorsan cok garantisi yok zaten dedi. Ama dun oyle bi korktum ki kalbinde sorun oldugunu dusunup uzduler sizin nasil suanda peki bebek? Testi yaptirdiniz mi? Ankara'da Ali Ipek var radyolog ona gidicem bu hafta bakalim
Canım ben normal ultrasona gittim normal ultrasonda gördü hemen kalbi için ayrıntılıya gidin gerekirse fetal eko yapsınlar orada belli olur dedi diğer organlarda bir sorun yok sadece kalpte şüphem var dedi iyi bir radyolog incelemeli dediCanım ben çocuk kalp uzmanına gittim, İzmir de bir Dr. Radyotolog degil.
Çocuk kalbine bakıyor, Prof. Bence sen de öyle bir Dr bul kendine.
2 li testi Nasıl yapmazlar ki? Benim 2 li sonucu iyi olduğu için 3lü yapmadı Dr.
Kalbinde bir sıkıntı olmadığını söyledi. Sen organlarına baktırdıgın Zaman tespit edildi bu durum, değil mi?
Canım ben normal ultrasona gittim normal ultrasonda gördü hemen kalbi için ayrıntılıya gidin gerekirse fetal eko yapsınlar orada belli olur dedi diğer organlarda bir sorun yok sadece kalpte şüphem var dedi iyi bir radyolog incelemeli dedi
Ay insallah tatlim yarin hemen yazarim cok saolCanım sonucunu haber ver, iyi haberlerini bekliyorum
Tatlım gittim öok şükür önemsiz bişeymiş galiba kalsiyum birikmiş orda yani hiperekojen bile olsa doğumdan 6 ay sonra geçecek birşey endişe edilmesi gereken birşey değil dedi doktor hergün 3 kişide gördüğüm bir durum dedi çok şükür ki endişelenmeye gerek yokmuş Allah hepimizin yavrusunu korusunCanım sonucunu haber ver, iyi haberlerini bekliyorum
Tatlım gittim öok şükür önemsiz bişeymiş galiba kalsiyum birikmiş orda yani hiperekojen bile olsa doğumdan 6 ay sonra geçecek birşey endişe edilmesi gereken birşey değil dedi doktor hergün 3 kişide gördüğüm bir durum dedi çok şükür ki endişelenmeye gerek yokmuş Allah hepimizin yavrusunu korusun
Cok saol canim benimmCok sükür canım, cok sevindim inan ki... Ben de cumaya şeker yüklemesine gidicem, bakalım neler olacak?
Gittin mi kuzu seker yuklemesine? Ne yaptilar tam olarakCok sükür canım, cok sevindim inan ki... Ben de cumaya şeker yüklemesine gidicem, bakalım neler olacak?
Gittin mi kuzu seker yuklemesine? Ne yaptilar tam olarak
Ayyy canım bildirimini geç gördüm kusurabakma şimdi yazabildim çok sevindim e hadi geçmiş olsun oyyy maşallah hadi sağlıkla gelsin inşallahhGittim canım, toplamda 2.5 saat sürdü kontroller şekerli su ve 3 kez kan alındı.
1. Si ilk gittiğimde, sonra şekerli su içtim, 1 saat sonra bir daha, 1 saat sonra 1 defa daha!!!
Mahvolduma açlıktan, şekerden ama sonucum iyi çıktı, çok şükür
Bebişim uzun ve kilolu, 1 kilo olmuş biletostos kızım benim.
kuzenım hamıle ıken yaptırmıstı, temız cıktı cok sukur..
bu arada kendısı dr.. ve gerek gordu, ımkanınız varsa yaptırın, ıcınız rahat etsın derım.
sevgıler.
Aynen oyle ben hic birisine guvenmiyorum annem nasil dogurduysa bende onun gibi yapmak istiyorum ozaman yoktu hic bi kural, simdi cok yipratiyorlar katiliyorum sana arkadasimSağlıkla kızımı kucağıma alayım, 2. Çocuğum da hiç Dr. A gitmeyi bile düşünmüyorum. En gerekli olan şeyler hariç gitmeme kararı aldık eşimle.
Bizi strese soktular, en doğal yollarla ve en basit şekilde onu doğurmak istiyorum.
Özel hastaneler, Prof.lar, kadın doğumcular... Bunlardan sıkıldım! Hem de çok.
Merhaba kızlar.
Bugün itibariyle cok sükür ki 22+1 hamileyim. Detaylı ultrason yaptırdım, özel hastaneye gidiyorum. Yapan Prof. İstanbul' dan geliyor. Tabii ilk çocuğum olduğu için olabildiğince hassasım.
Prof., ense kalınlığı iyi, burun kemiği, elleri, ayakları, organları herşey normal dedi. Fakat kalpte, hiperokojen fokus gördüğünü, bunun down sendromu bulgusu olduğunu fakat sadece bu bulgu görüldüğünü söyledi. Sağlıklı bebeklerde de görülüyormus, yani sadece down olanlarda olmuyormus. Diğer herşey ama herşey cok iyi... 2 li taramam güzel, kendi Dr. um 3' lü taramaya bile gerek yok dedi.
Gel gelelim Prof. Amniyosentez istemese de, benim kan verip test yaptırmamı ( bu test yurtdışına gönderiliyor, 2 bin TL civarındaymış ) istedi. Sonuçlar elimize gelsin, ne olacağını bileyim dedi.
Kendimi Prof. Un yanından çıkınca, hıçkıra hıçkıra ağlamaktan alıkoyamadım. Hala gözlerim agrıyor.
Kendi Dr. um istiyorsan, için rahat edecekse yaptır dedi. Ben herkes yaptırsın isterim dedi. Bunlar para tuzagı mı? Yasayan var mı?
Derdime çare olun, içim içimi yiyor.
Aynısını banada yaşattılar perişanım 1 haftadırAmniyosentezlik bir durum değilmiş yani sadece kalpteki bu pırıltı amniyosentez için yeterli bulgu değilmiş.
Bu kan tahlili için ise hastane, elimizden gelse tüm hastalar için isteriz diyor. Yani sağlıklı kafayla gece düşününce anladım; amaç para kazanmaları.
Bu kadar hamile psikolojisinden anlamadan konuşmaları, beni bir anda yerle bir etmeleri, hastanede hıçkıra hıçkıra ağlamama sebep oldukları için onları asla affetmiycem.
Aynısını banada yaşattılar perişanım 1 haftadır
Aynen canım kaçıncı haftandasın ilerleyen zamanda görüceksin bişey kalmıcak hep öyle korkutuyorlar korkma bişey yoktur yavrunu da üzmeAynısını banada yaşattılar perişanım 1 haftadır
İnş 19 . Haftadayım kalpte parlaklık böbrektede genişlik var dediler test sonucum çıkmadı çok stresliyimAynen canım kaçıncı haftandasın ilerleyen zamanda görüceksin bişey kalmıcak hep öyle korkutuyorlar korkma bişey yoktur yavrunu da üzme
Canim benim hic stres olma kalpte parlakli kalsiyum birikiyormus bendede cikti merak etme Ankarada mi oturuyorsun uzman radyolog onerebilirim bu isin uzmani kendisi zaten korkumdan gittim aradtirdim sagolsun icimi rahatlatti bu cok normalmis yani bu haftalarin onemi yok acil alarm degil duzeliyor, ayrica organlarin buyuklugu de sorun degil hepsi oturuyor duzene daha cok erken haftadasin dogduktan sonra bile tamamlaniyor organ gelisimi o yuzden kendini bosa uzup cocugunu yorma bak bebekler hisseder stresi, sakin kal ve bekleİnş 19 . Haftadayım kalpte parlaklık böbrektede genişlik var dediler test sonucum çıkmadı çok stresliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?