Hipertiroid olup normal dogum yapanlar var mi?

yezal

bir canda iki kalp
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
531
2
46
Diğer
Merhabalar hipertiroid olup ilac kullanirken hamile kalan ve erken dogum ya da dusuk olmadan saglikli bir sekilde normal dogumla bebegine kavusanlar var mi?
Cok merak ettigim ve kaygilandigim bir durum icin cevaplarinizi bekliyorum.

Simdiden cok tesekkurler

selam canım ben de hiper değil ama hipotiroid var ilaç kullanırken hamile kaldım düşük riskim vardı ama düşmedi
sonra erken doğum riskim başladı 34.haftada suyum gelmeye başladı 2 hafta yattım 36.haftada suyum bittiği
için sezaryenle sağlıklı bir şekilde bebeğim doğdu küvöze falan girmedi şimdi de gayet sağlıklı

Sagol cnm oncelikle gecmis olsun ve ne guzel ki bebegini kucagina saglikla almissin, ben de senin yasadigin durumlarin hipertiroid hastasi hamileler icin yasanabilecek riskler oldugunu okumusdum , dusuk ve ya erken dogum ihtimalini yani.

Sagol cnm oncelikle gecmis olsun ve ne guzel ki bebegini kucagina saglikla almissin, ben de senin yasadigin durumlarin hipertiroid hastasi hamileler icin yasanabilecek riskler oldugunu okumusdum , dusuk ve ya erken dogum ihtimalini yani.

hipertiroid de aynı riskler var mı onu tam olarak bilemiyorum sen de mi var cnm bu durum

evet cnm malesef tam hamilelik planlarken hipertiroid oldugumu ogrendim ve bu durum beni cok uzuyor ilaca vucudum tepki gosterdi doktor ameliyat olmami soyluyor ama ben istemiyorum ameliyati

çok deçmiş olsun canım zaten tiroit rahatsızlığı olanlar hemen bebek sahibi olamıyolar inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve bebişini kucağına alırsın

meraba kızlar ben de haşimato troidit var hiç problem yaşamadım yarın da doğumum var:18:hipertroidt değişik sanırım ama inşallah sizde de sorun olmaz

meraba kızlar ben de haşimato troidit var hiç problem yaşamadım yarın da doğumum var:18:hipertroidt değişik sanırım ama inşallah sizde de sorun olmaz

Evet cnm farkli Allah yardimcin olsun dogumunda kolay gecer insallah

arkadaşlar, bende hamilelik testleri sırasında öğrendim hipertroid olduğumu ki ilaçlarımı ancak 8-9. haftada kullanmaya başladım, ilaçları kullanmak için geç mi kaldım ben????????????

arkadaşlar, bende hamilelik testleri sırasında öğrendim hipertroid olduğumu ki ilaçlarımı ancak 8-9. haftada kullanmaya başladım, ilaçları kullanmak için geç mi kaldım ben????????????

YOK canım yaa ama kesinlikle düzenli kullan bundan sonrası için

cnm oncelikle gecmis olsun bebegini de saglikla kucagina alirsin insallah , bana t3 , t4 ve tsh degerlerini yazarmisin cok onemli benim icin tesekkur ederim simdiden

merhaba kızlar bende haşimato var ve doğum yaptım 1 hafta önce.spinal istedim doktor olmaz troidi var genel anesteziyi verin dedişak diye bayılttılar beni.neyse işte bilginiz olsun diye yazdım.çok yakmayın kafanıza ama ilaçlarınızı aksatmayın bebek için öenmli

bende de haşimato var ama ben spinalle doğum yaptım bişi olmadı çok şükür

Bnde hipertroidi yim 36 haftalik olduk. Cok cabuk hamile kaldm. Iki ay gbi kisa surede. Bu hastalık 5yildir vardi bnde. Endokrin doktoru tedavi onermedi.kadin dogum doktoru tedavi olman gerek dedi. Hamile iken. Öyle böyle bu zmana erken dogum riski ve kanamam olmasina ragmen ilacsiz geldik.. simdi ise normal doğum yapabilir miyim bilmiyorum. Sürekli kalp carpintisi var. Ishal var (9aylik hamilelerin genelde kabızlık cekmesi gerekirken ) kilo alamadim. Ama sukur ki bebek normal kiloda. Sezeryan olamaz misim. Anestezi almam tehlikeli olurmuş. Normal doğum da da kalp krizi riskinden korktum. Nette cok kötü senaryolar yazılmış hipertroidi olup normal dogum yapmak isteyenler e ..hic yok mu hiper olup dogum yapacak olanlarr????

gecmis olsn canim..dogum yaptinmi hayatim.durumlar nasil.bendede hiper var hic ilac0kullanmadim ya.ve felaket isalim.erken dogum riskimde var.sen naptim durumun nasil bebis geldimi dunynaiza:)

bende 30 haftalim bakalim

gecmis olsn canim..dogum yaptinmi hayatim.durumlar nasil.bendede hiper var hic ilac0kullanmadim ya.ve felaket isalim.erken dogum riskimde var.sen naptim durumun nasil bebis geldimi dunynaiza:)
merhaba bende 4 haftalık hamileyim dün öğrendim. hipertiroid hastasıyken hamile kaldım ilaç kullanmamak tehlikeli diyorlar cocuga acil cevap yazar mısın son durumun nasıl?
ben ilaç kullanıyorum sen neden kullanmadın? cocukta zeka geriliği diyorlar doğru mu:?

ilac kullanamiyorm deliyim heralde:) kullansam iyi olur ama gec kaldm.bende okumstum bebekte problem olacagini.allah buyuktr ya onlem almadim ama yapacak biseyde yok.sen ilaclarini ihmal etme bence.suan sadece erken dogum tehlikem var.ilac icseydim olmazdi mesela.felaket ishalim de.bekliyorum artik.allah yardimcim olsun.herkesinde inslah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…