- 16 Nisan 2008
- 3.832
- 111
- 118
Selam arkadaslar,
Bazilarinizin bildigi gibi annem 5 aydir endise bozuklugu ve depresyon geciriyor.
Depresyonu hemen hemen atlatti, ama kaygi ve korkulari yenemedi bir türlü.
Gecen gün hemsiresiyle görüstüm, bu kadin ayni zamanda terapistmiste.
Hipnoz tedavisini önerdi, cok etkili dedi.
Denemedigimiz sey kalmadi artik, bunuda deneyecegiz.
Hipnoz ile tedavi olanlar var mi aranizda?
Varsa beni bu konuda bilgilendirirseniz cok sevinirim.

Bazilarinizin bildigi gibi annem 5 aydir endise bozuklugu ve depresyon geciriyor.
Depresyonu hemen hemen atlatti, ama kaygi ve korkulari yenemedi bir türlü.
Gecen gün hemsiresiyle görüstüm, bu kadin ayni zamanda terapistmiste.
Hipnoz tedavisini önerdi, cok etkili dedi.
Denemedigimiz sey kalmadi artik, bunuda deneyecegiz.
Hipnoz ile tedavi olanlar var mi aranizda?
Varsa beni bu konuda bilgilendirirseniz cok sevinirim.

((ama şunu bliyorum ki hastalığınız ciddiyse hipnoz işe yaramazzzzz,,boşuna para dökmeyinn,,,,hafif hastalıklarda işe yarar hipnozzz ileri derecede olanlara iyi gelmezz bunu başka yerlerdede duydum kendimdede denemiş oldummm..........
((ama şunu bliyorum ki hastalığınız ciddiyse hipnoz işe yaramazzzzz,,boşuna para dökmeyinn,,,,hafif hastalıklarda işe yarar hipnozzz ileri derecede olanlara iyi gelmezz bunu başka yerlerdede duydum kendimdede denemiş oldummm.......... Bence hipnoz çok faydalı. Ve bundan fayda sağlamanız için kendinizi bırakmanız gerekiyor.  Benim gittim hipnoz uzmanı Kanada da eğitimini almış. Çok samimi biri. Ve para kendisi için ikinci planda gibi görünüyor. Yoksa Ablamı da alırdı.....  Sizde belki böyle biri bulursanız eminim faydasını görürsünüz.... Sonuçta hipnoz bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey....  Hepinize sevgiler....
 Bence hipnoz çok faydalı. Ve bundan fayda sağlamanız için kendinizi bırakmanız gerekiyor.  Benim gittim hipnoz uzmanı Kanada da eğitimini almış. Çok samimi biri. Ve para kendisi için ikinci planda gibi görünüyor. Yoksa Ablamı da alırdı.....  Sizde belki böyle biri bulursanız eminim faydasını görürsünüz.... Sonuçta hipnoz bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey....  Hepinize sevgiler....