- 29 Mayıs 2023
- 147
- 80
- 28
- 35
- Konu Sahibi hicpesetme
-
Merhabalar umarım en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz. Ultrasonda yumurtalarınız görünüyor muydu yoksa belli tedavilerden sonra mı görüldü?Merhaba arkadaşlar hipo hipo olup tüp bebek tedavisi görenler deneyimlerini paylaşabilir mi acaba siz de rahim duvari kalinlasmasi sorunu var mıydı nasıl kalinlastirma yapıldı acaba bir de amh değerim iyi ama yumurtalar biraz kalitesiz oluyor sizin de öyle mi ya da kişiden kişiye değişiyor mu bana yardımcı olabilir misiniz
İnşallah sağolunMerhabalar umarım en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz. Ultrasonda yumurtalarınız görünüyor muydu yoksa belli tedavilerden sonra mı görüldü?
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bende hiç yumurta görünmüyor.İnşallah sağolunyumurta sayısında falan sorun yok sadece büyümesi için iğne kullanıyorum büyüdükten sonra 30 tane falan toplanıyor genelde ama kalitede sorun var sanırım iki tanesi falan ancak 3 güne gidebiliyor
Yaa öyle mi amh değerinize baktirdiniz peki hiçÇok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bende hiç yumurta görünmüyor.
Baktırdım 0.18Yaa öyle mi amh değerinize baktirdiniz peki hiç
Bu değerde olup da yumurtası gelişen ve çocuk sahibi olan var bildiğim kadarıyla isterseniz bi merkezi ya da doktorunuzu falan değiştirin inşallah size de nasip olurBaktırdım 0.18
İnşallah yarın başka bir doktora daha muayene olacağım. Siz nerede yaşıyorsunuz ve hangi doktora gitmiştiniz?Bu değerde olup da yumurtası gelişen ve çocuk sahibi olan var bildiğim kadarıyla isterseniz bi merkezi ya da doktorunuzu falan değiştirin inşallah size de nasip olur
Ben Muğlada yaşıyorum ama İzmire gidiyorum tedavi için Irenbe ye gidiyorumİnşallah yarın başka bir doktora daha muayene olacağım. Siz nerede yaşıyorsunuz ve hangi doktora gitmiştiniz?
Ben Muğlada yaşıyorum ama İzmire gidiyorum tedavi için Irenbe ye gidiys
Anladım İrenbe Türkiye deki ilk tüp bebek merkezi köklü bir yer tabi ama İstanbulda da araştırın bir isterseniz mutlaka orda da güzel merkezler vardırSağ olun bilgi verdiğiniz için. Ben İstanbul'dayım. Burada bir doktor bulamazsam oraya da gelip muayene olmayı çok isterim.
Umarım bizim hastalığımız konusunda tecrübeli bir yer bulurum.Anladım İrenbe Türkiye deki ilk tüp bebek merkezi köklü bir yer tabi ama İstanbulda da araştırın bir isterseniz mutlaka orda da güzel merkezler vardır
İnşallah bulursunuz. Güzel sonuçlar almanız dileğiyleUmarım bizim hastalığımız konusunda tecrübeli bir yer bulurum.
Allah yardımcınız plsun 1.5 sene muğla izmir bende irenbeye gittim geldim. İnsallah güzel sonuçlar alırsınızBen Muğlada yaşıyorum ama İzmire gidiyorum tedavi için Irenbe ye gidiyorum
Teşekkür ederim inşallah sağolun sizin nasıl oldu peki olumlu sonuç almışsınızdır inşallahAllah yardımcınız plsun 1.5 sene muğla izmir bende irenbeye gittim geldim. İnsallah güzel sonuçlar alırsınız
Yok maalesef alamadım ama ılgınc derecede doktoruma güveniyorum. Nasip kısmet bu işler çünkü.Teşekkür ederim inşallah sağolun sizin nasıl oldu peki olumlu sonuç almışsınızdır inşallah
Ozaman şuan devam ediyorsunuz siz de benim gibi benim de 1 buçuk sene oldu oraya başlayalı Peki doktorunuz kim Ümit hanım falan mıYok maalesef alamadım ama ılgınc derecede doktoruma güveniyorum. Nasip kısmet bu işler çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?