hipogonadotropik hipogonadizm (hipo hipo) İlk Aşılamada Hamile Kalanlar Lütfen Paylaş

Can'ım sanırım sen üçüzlere hamilesin değil mi maşallah hangi merkezde tedavi oldun ilaç dozunu filan hatırlıyor Musun birde sonra destek amaçlı kullandığın ilaçlar hangileriydi
Ben kayseri Acıbadem e gitmiştik ama öncesinde bi arkafaşın tavsiyesi ile içtiğim sıya abur cubur yememeye dikkay ettim ama faydası oldumu bilmiyorum bizim 2 deneme idi dondurulmuş lar ile trdsvi yapıldı öncesinde estrofem kullandım sonradında clexcan jrinojel estrofem kullandık allah kolaylık vrsin rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

Hayırlı olsun inşallah

Can'ım sen ne yaptın değerin düzeldi mi inş herşey yolundadır
Canım bir haftadır hiçbişey baktırmadım kanamam durdu değerim düzeldi Allahım nasip ederse dünyalar benim olacak şimdi yoldayım doktora gidiyorum sabaha kdr heycandan uyuyamadım rabbim bana yavrumu göster diye dua etmekten.Allahım senin de tedavini olumlu sonuçlandırsın şu mübarek günlerde inşallah canım

Merhaba canim ben adanada yaprirdim ankada tup bebek merkezi dr.um murat erdemtok

Merhaba canim ben adanada yaprirdim ankada tup bebek merkezi dr.um murat erdemtok
Yazmışken bende sorayım :) ilaç dozunuzu hatırlıyor Musunuz kaçıncı gün emriyosuydu tek mi çift mi kaçıncı denemede oldu hamilelikte hangi ilaçları kullandınız :) benim doktorum 375 Merional E yükseltti şu an 7. Gün bana yüksek geldi

Merhabalar benim 3.gun embriyosuydu 2. Denemede hamile kaldim ilacim menogon du 3 toz 2 su halinde vuruldum gunde 1defa..

Benimde ilk denemem menogon 3 toz 2 su ile olmuştu negatif sonuç aldık şu an 375 Merional yani menogon 5 toz a denk geliyor korkuyorum valla ölmem inşallah :)

Benimde ilk denemem menogon 3 toz 2 su ile olmuştu negatif sonuç aldık şu an 375 Merional yani menogon 5 toz a denk geliyor korkuyorum valla ölmem inşallah :)
Korkma canım 8doz yaptıranı duydum tek seferde.Allahın izniyle birşey olmaz.ben bebişi gördümmmm şükürler olsn ikiz olabilir daha net değil dedi haftaya gitcem yine rabbim sanada nasip etsin canımmm

Korkma canım 8doz yaptıranı duydum tek seferde.Allahın izniyle birşey olmaz.ben bebişi gördümmmm şükürler olsn ikiz olabilir daha net değil dedi haftaya gitcem yine rabbim sanada nasip etsin canımmm
Merhaba siz tup bebekmi yaptirdiniz yoksa asilama ile gebelik olustu?

Çok sevindiiiim sübhanallah kısmet olunca birşey engel olmuyor iğne yaptırdığın günleri hatırladım büyüdü büyümedi ikilemi dozu arttırsam mı dedin 22 gün sürdü :) nasip inş sağlıkla kucağına alırsın

Allahıma şükürler olsunn evet çok stresli oldu büyüdü büyümedi çatladı çatlamadı düştümü tuttumı derken hamdolsun rabbime tuttu.inşallah sağlıkla doğar.Allahım sana da nasip etsin canımm

Meraba arkadaşlar 8haftalık gebeliğe ptesi son vericez kese oluştu ama bebek görünmedi.kısmet böyleymiş ne yapalım.Allahın hikmetine sual olmaz.çok yıprandım bundan sonra ne yapayım direkt tüp bebek mi yaptırayım yoksa böyle devam mı edeyim bilmiyorum.dua edin banada ne olur enazından dayanma gücüm olsun

Yine aynı süreç iğneler büyüdü büyümedi stresi tuttu tutmadı stresi tutarsa artık şimdide sağlıklımı değilmi stresiö olacak.Rabbim kolaylık versin hepimize bizimde dünyadaki sınavımız buymuş

Önce biraz dinlenmek istyorum ama kendimi toparlamam sakinleşmem lazım.çok zor bi süreç Allah kimseye vermesin en büyük acımız bu olsun inşallah

Üzüldüm Can'ım inş kısa Zaman'da sağlıkla evlatlarına kavuşursun aşılama deneyebilirsin yine yada maddi gücün varsa tüp bebek daha başarılı ben ikinci aşılamamdan sonra dr a gittim hipo hipo hastalarımın çoğu aşılamayla hamile kaldı ama siz iki kere aşılama yapmışsınız zaten ve 6 yıllık bir evlilik süresi var uzun dedi tavsiyem tüp bebek dedi geçen ay başladım bende tüp benek için yumurtalar toplandı 12 yumurta toplandı içlerinde sadece 7 yumurta çıktı üçüncü gün üç tane dondurdula geri kalan 4 tane gelişmedi malesef. Besinci güne gitse tutma ihtimali daha yüksek demişti doktor yumurta sayısı az olunca riske atmadık üçüncü gün dondurduk dediler bahçecide tedavi gördüm orda tüm hastalara dondurulmuş embriyo öneriyorlar şu an bekliyor bir iki ay sonra transfer edecekler inş tutar bu arada 375 doz kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…