- 17 Mart 2015
- 227
- 129
- 33
- 33
Ben kayseri Acıbadem e gitmiştik ama öncesinde bi arkafaşın tavsiyesi ile içtiğim sıya abur cubur yememeye dikkay ettim ama faydası oldumu bilmiyorum bizim 2 deneme idi dondurulmuş lar ile trdsvi yapıldı öncesinde estrofem kullandım sonradında clexcan jrinojel estrofem kullandık allah kolaylık vrsin rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallahCan'ım sanırım sen üçüzlere hamilesin değil mi maşallah hangi merkezde tedavi oldun ilaç dozunu filan hatırlıyor Musun birde sonra destek amaçlı kullandığın ilaçlar hangileriydi
Hayırlı olsun inşallahDoktor 3. Gün embriyosu için %50 5. Gün embriyodur için %60 şans verdi umutsuz olma bu doktor bana hipo hipo hastam vardı 5 yumurtası olmuştu aşılamada hepsi tuttu dedi beşiz yanı üçünü sonlandırmışlar ikisi doğmuş hipo hipo ların büyük çoğunluğu sadece iğneyle veya aşılamada hamile kalıyor dedi ama bizim 6 yıl oldu evliliğimiz ve iki aşılama denememizde olduğu için tüp bebek önerdi bizde kabul ettik öyle başladık işte
Canım bir haftadır hiçbişey baktırmadım kanamam durdu değerim düzeldi Allahım nasip ederse dünyalar benim olacak şimdi yoldayım doktora gidiyorum sabaha kdr heycandan uyuyamadım rabbim bana yavrumu göster diye dua etmekten.Allahım senin de tedavini olumlu sonuçlandırsın şu mübarek günlerde inşallah canımCan'ım sen ne yaptın değerin düzeldi mi inş herşey yolundadır
Merhaba canim ben adanada yaprirdim ankada tup bebek merkezi dr.um murat erdemtokmerhaba bu siteyi halaa aktif kullanıyormusun bilmiyorum ama
tüp bebek tedavini nerede yaptırdın çok merak ettim
bende yaşadıgın yere yakın yaşıyorum , dr adınıda alabilirmiyim ,
umarım bana dönüş yaparsın,
Yazmışken bende sorayım :) ilaç dozunuzu hatırlıyor Musunuz kaçıncı gün emriyosuydu tek mi çift mi kaçıncı denemede oldu hamilelikte hangi ilaçları kullandınız :) benim doktorum 375 Merional E yükseltti şu an 7. Gün bana yüksek geldiMerhaba canim ben adanada yaprirdim ankada tup bebek merkezi dr.um murat erdemtok
Merhabalar benim 3.gun embriyosuydu 2. Denemede hamile kaldim ilacim menogon du 3 toz 2 su halinde vuruldum gunde 1defa..Yazmışken bende sorayım :) ilaç dozunuzu hatırlıyor Musunuz kaçıncı gün emriyosuydu tek mi çift mi kaçıncı denemede oldu hamilelikte hangi ilaçları kullandınız :) benim doktorum 375 Merional E yükseltti şu an 7. Gün bana yüksek geldi
Korkma canım 8doz yaptıranı duydum tek seferde.Allahın izniyle birşey olmaz.ben bebişi gördümmmm şükürler olsn ikiz olabilir daha net değil dedi haftaya gitcem yine rabbim sanada nasip etsin canımmmBenimde ilk denemem menogon 3 toz 2 su ile olmuştu negatif sonuç aldık şu an 375 Merional yani menogon 5 toz a denk geliyor korkuyorum valla ölmem inşallah :)
Merhaba siz tup bebekmi yaptirdiniz yoksa asilama ile gebelik olustu?Korkma canım 8doz yaptıranı duydum tek seferde.Allahın izniyle birşey olmaz.ben bebişi gördümmmm şükürler olsn ikiz olabilir daha net değil dedi haftaya gitcem yine rabbim sanada nasip etsin canımmm
Çok sevindiiiim sübhanallah kısmet olunca birşey engel olmuyor iğne yaptırdığın günleri hatırladım büyüdü büyümedi ikilemi dozu arttırsam mı dedin 22 gün sürdü :) nasip inş sağlıkla kucağına alırsınKorkma canım 8doz yaptıranı duydum tek seferde.Allahın izniyle birşey olmaz.ben bebişi gördümmmm şükürler olsn ikiz olabilir daha net değil dedi haftaya gitcem yine rabbim sanada nasip etsin canımmm
Merhaba canim ben adanada yaprirdim ankada tup bebek merkezi dr.um murat erdemtok
Hayır takiple doğal yoldan hamile kaldım Allaha şükürMerhaba siz tup bebekmi yaptirdiniz yoksa asilama ile gebelik olustu?
Allahıma şükürler olsunn evet çok stresli oldu büyüdü büyümedi çatladı çatlamadı düştümü tuttumı derken hamdolsun rabbime tuttu.inşallah sağlıkla doğar.Allahım sana da nasip etsin canımmÇok sevindiiiim sübhanallah kısmet olunca birşey engel olmuyor iğne yaptırdığın günleri hatırladım büyüdü büyümedi ikilemi dozu arttırsam mı dedin 22 gün sürdü :) nasip inş sağlıkla kucağına alırsın
2010 yilinda yaptirmistik ikinci deneme oldugu icin 3750 tl odedim ilk deneme 4250 idi ilaclar haric tabi ben raporsuz yaptirmistimmerhaba
hangi yılda yaptırdın ve nekadara mal oldu ,öğrenebilirmiyim.
Hayırlı olsunKorkma canım 8doz yaptıranı duydum tek seferde.Allahın izniyle birşey olmaz.ben bebişi gördümmmm şükürler olsn ikiz olabilir daha net değil dedi haftaya gitcem yine rabbim sanada nasip etsin canımmm
Üzüldüm Can'ım inş kısa Zaman'da sağlıkla evlatlarına kavuşursun aşılama deneyebilirsin yine yada maddi gücün varsa tüp bebek daha başarılı ben ikinci aşılamamdan sonra dr a gittim hipo hipo hastalarımın çoğu aşılamayla hamile kaldı ama siz iki kere aşılama yapmışsınız zaten ve 6 yıllık bir evlilik süresi var uzun dedi tavsiyem tüp bebek dedi geçen ay başladım bende tüp benek için yumurtalar toplandı 12 yumurta toplandı içlerinde sadece 7 yumurta çıktı üçüncü gün üç tane dondurdula geri kalan 4 tane gelişmedi malesef. Besinci güne gitse tutma ihtimali daha yüksek demişti doktor yumurta sayısı az olunca riske atmadık üçüncü gün dondurduk dediler bahçecide tedavi gördüm orda tüm hastalara dondurulmuş embriyo öneriyorlar şu an bekliyor bir iki ay sonra transfer edecekler inş tutar bu arada 375 doz kullandımYine aynı süreç iğneler büyüdü büyümedi stresi tuttu tutmadı stresi tutarsa artık şimdide sağlıklımı değilmi stresiö olacak.Rabbim kolaylık versin hepimize bizimde dünyadaki sınavımız buymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?