- 3 Nisan 2016
- 313
- 251
- 23
İlk aşılamam tutmadı benim.ikinci kendim normal yolla hamile kaldımAyy gercektenmine denir ki herseyin hayirlisi ilk asılamamıydı
Hayırlıdı olsun canım uzuldum vallahı bende ikinciyi yaptım bekliyorumİlk aşılamam tutmadı benim.ikinci kendim normal yolla hamile kaldım
Allah hayırlısını versin canım sanadaHayırlıdı olsun canım uzuldum vallahı bende ikinciyi yaptım bekliyorum
Hem sevindim hemde çok üzüldüm kısmete bak yumurta büyümedi geç büyüdü derken kısmette varsa oluyor inş bir daha ki sağlıkla ilerler peki Can'ım çatlatma iğnesinden sonra ilaç kullandın mı birde tam 14 gün sonra test mi yaptınİlk aşılamam tutmadı benim.ikinci kendim normal yolla hamile kaldım
Birdahakine tüp bebek düşünüyorum inşallah kısa zamanda toparlanırsamHem sevindim hemde çok üzüldüm kısmete bak yumurta büyümedi geç büyüdü derken kısmette varsa oluyor inş bir daha ki sağlıkla ilerler peki Can'ım çatlatma iğnesinden sonra ilaç kullandın mı birde tam 14 gün sonra test mi yaptın
Peki hic hamilelk belrtisi varmydi cnm test yaptrna kadrBirdahakine tüp bebek düşünüyorum inşallah kısa zamanda toparlanırsamçok yıpratıcı böyle tuttu tutmadı oldu olmadı.gerçi tüpünde garantisi yok ama bi nebze daha net sanki.13.gün test yaptım pozitifi gördüm canım
Var tabi olmazmı göğüslerim çok hassaslaştı ondan anladımPeki hic hamilelk belrtisi varmydi cnm test yaptrna kadr
Yap yap silikte olsa çıkarAsılamanın 11. Gunu idrar testi yapsam cıkar mi
Can'ım sen ne yaptın değerin düzeldi mi inş herşey yolundadırYap yap silikte olsa çıkar
İnşallah hayırlısı ile hayırlı sağlıklı bebekler alırız kucağımızaKızlar ben ikinci tüp bebek tedavisine başladım Merional 300 ile dua edelim birbirimize inş bu defa o güzel haberi alırım amin
Can'ım sanırım sen üçüzlere hamilesin değil mi maşallah hangi merkezde tedavi oldun ilaç dozunu filan hatırlıyor Musun birde sonra destek amaçlı kullandığın ilaçlar hangileriydiİnşallah hayırlısı ile hayırlı sağlıklı bebekler alırız kucağımıza
Doktor 3. Gün embriyosu için %50 5. Gün embriyodur için %60 şans verdi umutsuz olma bu doktor bana hipo hipo hastam vardı 5 yumurtası olmuştu aşılamada hepsi tuttu dedi beşiz yanı üçünü sonlandırmışlar ikisi doğmuş hipo hipo ların büyük çoğunluğu sadece iğneyle veya aşılamada hamile kalıyor dedi ama bizim 6 yıl oldu evliliğimiz ve iki aşılama denememizde olduğu için tüp bebek önerdi bizde kabul ettik öyle başladık işteTüp bebekte sans yuzde kac Ay umudum iyice kayboldu ya napcm ben
Can'ım işte iğne yapıyorsun yine daha yüksek dozlu 10-12 gün ortalama sonra ymurta geliştiyse toplama işlemi yapıyorlar eşinden alınan spermle birleştirip incelemeye alıyorlar izliyorlar eğer çok embriyo varsa gelişimleri iyi gidiyorsa beşinci güne kadar izlemeye devam ediyorlar beşinci güne giden tutma ihtimali yüksek oluyor ama az embriyo varsa genelde üçüncü gün transfer ediyorlar üçüncü gün transferiylede gebe kalan çok birazda tüp bebek merkezinin laboratuvar ının iyi olmasına bağlı ama tüm bunlar bir kenara kısmette varsa oluyor benim ilk denemem beşinci gün embriyosuydu ama hiç tutmadıPeki bu 3. 5. Gunu neye gore belirliyolar bana tup bebek yolu gorundu
Valla nebilim canim ya temmuzda yapcaz bizde insallah iyi sonuclar alirizCan'ım işte iğne yapıyorsun yine daha yüksek dozlu 10-12 gün ortalama sonra ymurta geliştiyse toplama işlemi yapıyorlar eşinden alınan spermle birleştirip incelemeye alıyorlar izliyorlar eğer çok embriyo varsa gelişimleri iyi gidiyorsa beşinci güne kadar izlemeye devam ediyorlar beşinci güne giden tutma ihtimali yüksek oluyor ama az embriyo varsa genelde üçüncü gün transfer ediyorlar üçüncü gün transferiylede gebe kalan çok birazda tüp bebek merkezinin laboratuvar ının iyi olmasına bağlı ama tüm bunlar bir kenara kısmette varsa oluyor benim ilk denemem beşinci gün embriyosuydu ama hiç tutmadı
açıkçası ümitsizlik doktorlar sayesinde oluyor ben 13 yaşında tanıştım dr.umla ve bana dediği ilk şey bir çok dr çocuğun olmaz gibi iç karartıcı tabirler kullanabilir öncelikle böyle birşeyin olmadığını anlattı evlenene kadar bir çok ilaç aldım tabi bunlar adet olmamın yanısıra rahimi büyütmeye yaradı yumurtalıklar ilaçı kullandığımda büyüyordu ilaçsızlıktada yok olurcasına küçülüyordu evlendiğimin 3. ayında ben menogona başladım 2 toz 1 su sabah akşam vuruldum 10 gün içinde 47 tane yumurta oluşmuştu buradaki dr un asıl amacı 1 yada 2 yumurta elde edip sonrasında o yumurtayı çatlatıp normal ilişki ile gebelik sağlamaktı ama yumurta çok olunca tüp bebek merkezine yönlendirdi yumurtalar toplandı transferdi falan derken gebelik elde edildi şimdi gelelim önemli yere dr lar hipo tanısını maalesef tanıyamadılar eksik ilaç yüzünden beta hcg testim ikiye katlamadı östrojen takviyesi şarttı yani bunu gözden kaçırdılar 2 .denememde aynı merkezde oldu ama tesadüf eseri 13 yaşında tedavi eden dr um o merkeze geçmişti yani eciğini cücüğünü biliyordu:)) derken 3 toz 2 su ile koyulduk yola transfer oluncada dostinex ve estrofemle desteklediler ha birde crinone jel kullandım dostinex fazla yumurtladığım için prolaktani dengeledi sanırım 10 dün falan kullandım yanılmıyorsam diğer iki ilacı ise 3. ayımda bıraktım sorunsuz bir şekilde doğdu güzel kızım şuan 2. bebiş için hazırlıktayız cumartesi falan toplanır heralde kısmet tabi...onu bunu bilmemde bu işin bütün kolaylığı iyi bir dr dan geçer yoksa boş yani tereyağından kıl çeker gibi doğurdum kızımı ayrıca iyi bir tedavi ile çatır çatır bebeğimiz oluyor arkadaşlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?