hipogonadotropik hipogonadizm (hipo hipo) İlk Aşılamada Hamile Kalanlar Lütfen Paylaş

nemesay çok merak ettim seni buradan belki ulaşabilirim dedim nasıl oldun çok geçmiş olsun ohss olmuşsun aşılama yapıldımı??

canım aşılama oldum ayın 5 ınde oldum 18 ınde yani cuma günü sonuçum belli olacak bakalım artık kısmet sen ne yaptın facemı aktif ettim

Son düzenleme:

Meloni merhaba bende hipo hipo hastasıyım. Bende 20. haftalık gebelikte düşük yaşadım ilaç eksikliği ile düşük yaptım demişsin nasıl açıklarmısın bende düşük nedemi hiç açıklamadılar tedirginim. Birde tüp bebekte tek gebelik elde edildimi tek embriyomu transfer edildi açıklarsan çok sevinirim.

kızlar bende antalyadayım yumurta takibiyle 21 haftalık üçüz hamileyim doktorum antalyada eğer bana sormak istediğiniz bişey olursa yardımcı olurum ....

Asmin merhaba bende antalyada yaşayan bir hipo hipo hastasıyım ilaç için raporu nereden nasıl çıkardın yardım edersen çok sevinirim birde bizim rahatsızlığımızda çoğul gebelik oluyor genelde rahim küçük olduğu için sorun çıkıyormu baştan beri hangi ilaçları kullandın umarım cevaplarsın

canım ben sadece menegon iğnesi kullandım tedavi boyunca hamileliktede sürekll,, prolitomn iğne vuruldum ilk zamnlar üç günde bir daha sonra haftada bir kullanmaya başladım suan 25 haftadayım çoğul olcak diye bri kural yok benim tüp bebek ve aşılama değil sadece yumurta geliiştirici iğne kullandım normal denedim öyle tuttu raor işinide biz doğuda görev yapıyoduk van araştırma hastanesi endokrinoloji bölümünden çıkartmıstım ama burdanda çıkartabilirsin ben burda vitale hastanesinde ali fuat beyde tedavi oluyorum sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin...

Asmin sende hipo hipo hastasımıydın? Ali Fuat hocayı duydum ama çok yoğun olduğundan göze alamadım muayeneyi. ben üçüzlerimi kaybettim şimdi rahim güçlendirici tedavi görüyorum. Senin rahminde normalden küçükmüydü? Hipoluların rahimleri küçük olduğundan çoğul gebeliklerde sorun yaşıyorlarmış. Ben menapur kullandım fakat çok fazla yumurtladım ilk tedavimdi tuttu ama kaybettim yavrularımı şimdi tek bebek olması için uğraşacaklar. rapor çıkardıktan sonra ilaçları bedavamı alıyoruz?
Allah sağlıkla inşallah bebeğine kavuştursun seni.

evet canım bende hipo hipo hastasıyım ama benim rahmim ilaçlarla normal boyuta geldi sıkıntı yok simdilik sanada allahım en kısa sürede tekrar nasip eder inşallah kaç haftalıkken kaybetttin üçüzlerini benim 25 hafta bitiyo artık hayırlısı diyoruz cnm ilaçlar sanırım yeni yönetmelikle ücretli alınıyo yani ilaç başına 25 tl filan ödüyosun menegonun biz ücretsiz almıstık ali fuat bey yoğun ama akşam gidersen sıkıntı olmaz gündüz çok sıra oluyo ama akşam cabuk gel,iyo sıra şimdi yaz geldi çok yoğun olur yazın gece 11 12 ye kadar sürüyo muayenesi...

merhaba arkadaşlar bende bi hipolu olarak yapılan aşılamada sonuç aldım.şu anda HAMİLEYİMM!!!!allah olmayan herkeze nasip etsin.gerçekten bunu yaşamak çok güzelmil mevlam sonunuda hayırlı etsin.ben kendini en umutsuz vaka olarak gören biri olduğum halde güzel sonuçlara ulaştıysam hipolu olan arkadaşlar öorelinizi hiç bozmayın:))

ne zamana kadar burda kalacaksınnn

merhaba manevi kardeşim nasılsın ben bugun testin sonucunu oldun artık mağnende teyze oluyorsun inş.cemal bey hayırlı uğurlu olsun dedi tlf da ayrıca bu ikiz olabailir bana öyle geliyor dedi..hayırlısı olsun dedik artık.bu çocuklara baktıkça seni anacağım herzaman..dualarını bekliyorum

Asmin sen üçüz gebesin çok güzel inan sana dua ettim ve edeceğim Allah bebeklerine sağ salim ulaştırsın. Benim rahmim küçüktü sorunum oydu erken doğum başladı. Rahim hangi ilaçlarla büyüdü o süreci anlatırmısın ben yasmin kulandım belli aralıklarla. geçen ekim ayında menapur kullandım aşılama oldum ve hamile kaldım şimdi rahim güçlendirmek için estrofem içiyorum rahimi büyütmek için ne yaptılar ve hangi doktorla çalıştın. DUALARIM SENİNLE...

kELEBEK TEBRİK EDERİM. ALLAH SAĞSALİM SAĞLIKLA YAVRUNA ULAŞTIRSIN İNŞALLAH HİPOLU KARDEŞLERİMİN HAMİLE KALMASI BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR UMUT OLUYOR. SEVGİLER...

merhaba asmin0707 benim sana ihtiyacım var.benim aşılamadada biri zayıf 3 ü kesin kese var.ama doktorum bu 2 ye düşecek başka yolu yok dedi sadece 3 üz bizim istemediğimiz bir gebelik değildir dedi riskli dedi başka fazla açıklama yapmadı tabi bunca senedir uğraşan insanlar için birtanesi bile olsa canına kıymak gibi elvermeyecek bişeye kalmıkmak vicdanımı rahatsız ediyor.senin 3 üz gebelik olunca konuşmak istedim doktorun mu devam ettirdi sen mi karar verdin 3 olmasına ..şu anda 25.haftadaymışsın peki k,loları falan nasıl gelişimleri en başta da senin sıhhatin nasıl..of of kafam çok karışık bide ben hipertroidi hastasıyım..zaten dikkat etmezsem riskim çok fazla neyapacağımı bilmiyorum

merhaba bende 21 yaşındayım ankarda otruyorum bekarım.hiç adet görmemiştim kendiliğinden ilaçla adet görüyordum bıırakınca olmuyordu . gitmediğim doktor kalmadı hep ultrason kan tahlili vermekten bıktım diyebilirim geçen cuma günü hipo hipo teşhisi konuldu bana da. cyclo -progynova verdi doktor bundan sonra hep kullanacakmışım.doktor kendiliğinden hamile kalamzsın dedi iğneyle hamile kalailirmişim. hamile kalmama durumum da var mı hipolu olarak yeni üye oldum siteye ve çok üzülüyorum çocuğum olmazsa diye bi erkek arkadaşım var ve artık düşünmekten kafayı yiycem ya çocuk vermezsem ona diye evlenmemeyi bile düşünüyorum.hipolular lütfen bana da yardımmm edinnn lütfennn birde cyclo progynova kilo yapıyor mu fazla tuz kullanmamam mı gerekiyo nelere dikkat etmeliyim lütfen yardımcı olun şimdiden tşkr ederimm

merhaba canım...bundan 3 ay öncesine kadar bende senin gibi kendini ümitsizx vaka olrak göeren birisiydim.ama şu anda 8 haftalık hamileyim ..ilk aşılamada mevlamında izni ile sonuç aldım.aslında ilk denemem sayılmaz bundan önce 2 defada iğneleri vurundum ama az miktarda olunca vücüt cvp vermedi.doğru doktor ve doğru tedavi yöntemi ile hastalığının altında başka bir neden yatmıyorsa mutlaka sonuç alırsın..
ben bu hastalıkla 2000 yılından beri uğraşıyoum.sonunda burda tanıştığım arkadaşların sayesinde doğru doktorla tanıştım ve sonuç aldım.cyclo hapınıda 2001 yılından beri kullnadım.eğer hastalığın sadece beyinden gelen hipofiz bezlerinin salgılaması geren hormonlar salgılanmadığı için yumurtalık ve rahim küçüklüğü ise cvp alırsın.
ilk başta iyi araştır birazda parasal olarak imkanların varsa ne yap et doğru doktorla başla bu işe benim daha önceleri tedaviye başladığım doktorların elinden bizim gibi hasta geçmediği için hep düşük iğneler vuruldu ve cvp alınamadı durum aşılamaya kadar bile gelmedi.ama 3.de ne yapıp edip doktorumu buldum ve yüksek başladı tedaviye aşılamadan da cvp aldım.başka şehirlere gidemem dersen benim araştırmalarımda aklımda kaldığı kadarı ile ankarada bu hastalıkda tecrübeli doktorlar var diye kalmış..onuda çocuk istiyorum sitesinde ki formda hipogonodomi sayfasındaki satılrarı baştan sona okuyup bulmuştum galiba oraları baştan sona oku

Umutlu sakin uzulme sakin ankarada mukemmel bir doktor var murat sonmezer ankara tip kadin dogum dikimevinin oradaki cebeci yerleskesinde emin ol hamile kalirsin hemen git sali persembe bakiyor erken git ve unutma moral bu hastalikta cok onemli kullandigin ilac kilo yapmiyor ama bizim hastalikta spor onemli gunluk yuruyusunu yap karbonhidrat bakimi.dan dikkat et kullandigin hicbir ilac sana kilo aldiramaz murat hocayi gor o olacak desin icin rahatlasin sonra hemen arkadasinla konus ayni seyleri bende yasadim simdi evliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…